Nu in de zalen (5 april)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Power Rangers

Power Rangers

Het leven van vijf gewone tieners uit het stadje Angels Grove staat op zijn kop wanneer de wereld op het punt staat te worden vernietigd door een buitenaardse bedreiging. Het lot brengt het vijftal samen en al snel ontdekken ze dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dit voor elkaar te krijgen moeten zij eerst ieder hun eigen problemen zien te overwinnen en als Power Rangers hun buitengewone krachten bundelen voordat het te laat is.

Regisseur : Dean Israelite
Acteurs : Bryan Cranston, Elizabeth Banks, RJ Cyler
Genre : Familie, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Jong in de jaren negentig? Dan heb je deze series zeker gezien!

Gold

Gold

In dit ongelofelijke, maar waargebeurde verhaal kruipt Oscarwinnaar Matthew McConaughey in de huid van Kenny Wells, een zakenman die dringend een nieuw succes nodig heeft. Samen met avonturier Michael Acosta gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee hedendaagse goudzoekers op iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: de grootste goudader ter wereld. Op slag worden Wells en Acosta de supersterren van Wall Street en kijkt de wereld toe hoe de twee zich wentelen in miljarden, vrouwen en feestjes. Het miraculeuze succesverhaal wekt al snel de argwaan en de jaloezie op van de Wall Street-bonzen, die Wells maar al te graag ten gronde willen richten.

Regisseur : Stephen Gaghan
Acteurs : Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard, Rachael Taylor
Genre : Thriller, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

A bras ouverts

A bras ouverts

Jean-Etienne Fougerole is een Franse mediafiguur uit de literaire scène. Hij is getrouwd met een rijke erfgename, die alle voeling met de realiteit verloren heeft. Tijdens een televisiedebat promoot hij z’n nieuwe roman 'A bras ouverts', waarin hij alle welgestelden oproept om armen op te vangen bij hun thuis. Zijn tegenstander daagt hem uit om de daad bij het woord te voegen. De zwaar gepikeerde Fougerole voelt zich in het nauw gedreven en gaat in op diens uitdaging om geen gezichtsverlies te lijden. Diezelfde avond gaat de bel in zijn poepchique villa te Marnes-la-Coquette. De overtuigingen van Fougerole zullen zwaar op proef gesteld worden...

Regisseur : Philippe de Chauveron
Acteurs : Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein
Genre : Komedie

Before I Fall

Before I Fall

Wat als vandaag de enige dag uit je leven is? Wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen? Samantha heeft alles goed voor elkaar: het perfecte leventje met de perfecte vriendinnen, het perfecte vriendje en zo lijkt het ook de perfecte toekomst. Totdat alles verandert... Na een ongeluk wordt Samantha wakker, maar blijkt het dezelfde dag te zijn als gisteren. Vanaf dat moment beleeft ze steeds opnieuw diezelfde 12de februari. Gevangen in deze herhaling begint Samantha zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Klopt het beeld wel dat ze heeft van de mensen om haar heen? En moet ze de dingen eigenlijk niet heel anders aanpakken? Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Niet alleen zijzelf moet veranderen, ze moet ook zien door te dringen tot anderen... voordat de tijd om is.

Regisseur : Ry Russo-Young
Acteurs : Zoey Deutch, Halston Sage
Genre : Dramatische komedie

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb.

Cloudboy

Cloudboy

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont bij zijn papa. Zijn Zweedse mama Katarina kent hij nauwelijks. Niilas moet, zeer tegen zijn zin, tijdens de zomervakantie naar het Hoge Noorden reizen waar zijn moeder en haar nieuwe gezin tussen de rendierherders wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Ondanks de warme ontvangst reageert Niilas heel terughoudend. De enige die hem begrijpt, is zijn nieuwe halfzus Sunnà. Stilaan ontdekt hij zijn roots, die sterker blijken dan hij ooit had kunnen vermoeden. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Regisseur : Meikeminne Clinckspoor
Acteurs : Daan Roofthooft, Geert Van Rampelberg
Genre : Familie, Drama, Fantasy

Top 5: 1. Belle en het Beest

Top 5: 1. Belle en het Beest

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Haar dorpsgenoten buiten de kasteelmuren denken daar echter anders over...

Regisseur : Bill Condon
Acteurs : Emma Watson, Luke Evans, Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor, Kevin Kline
Genre : Familie, Fantasy, Musical

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Meezingen met de mooiste Disneysongs

Top 5: 2. Ghost in the Shell

Top 5: 2. Ghost in the Shell

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

Regisseur : Rupert Sanders
Acteurs : Scarlett Johansson, Takeshi Kitano, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Juliette Binoche
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Waarom wij uitkijken naar Ghost in the Shell

Top 5: 3. De Smurfen en het Verloren Dorp

Top 5: 3. De Smurfen en het Verloren Dorp

De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft - Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert - behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos.

Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf - en met de gemene tovernaar Gargamel die hen steeds schaduwt - onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!

Regisseur : Kelly Asbury
Met de stemmen van : Mandy Patinkin, Julia Roberts, Rainn Wilson, Demi Lovato (OV) / Govert Deploige, Rikkert Van Dijck, James Cooke, Joyce Buellens, Dorien, Olga en Billie Leyers, Michael Pas, Jan Van Looveren, An Vanderstighelen
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb.

Strips herleven op het witte doek

Top 5: 4. The Boss Baby

Top 5: 4. The Boss Baby

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Regisseur : Tom McGrath
Met de stemmen van : Alec Baldwin, Tobey Maguire, Lisa Kudrow, Steve Buscemi (OV)
Genre : Komedie, Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Top 5: 5. Kong: Skull Island

Top 5: 5. Kong: Skull Island

Een team van ontdekkingsreizigers komt bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Regisseur : Jordan Vogt-Roberts
Met : Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook