Nu in de zalen (12 april)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Fast & Furious 8

Fast & Furious 8


Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Regisseur : F. Gary Gray
Acteurs : Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham
Genre : Actie

De knapste babes uit Fast & Furious

The Warrior's Gate

The Warrior's Gate


Een fervente gamer wordt magischerwijze naar het middeleeuwse China gekatapulteerd. Hij moet al z'n gametalent aanspreken om een echte kungfu-strijder te worden, want alleen hij kan de prinses redden en de vrede herstellen. En dit allemaal voor het spel eindigt in... Game Over.

Regisseur : Matthias Hoene
Acteurs : Uriah Shelton, Ni Ni, Mark Chao (II)
Genre : Actie, Fantasy

Deze film heeft een score van 5.3 op IMDb.

Lady Macbeth

Lady Macbeth


Het Engelse platteland, 1865. Katherine is uitgehuwelijkt aan een oudere, rijke man. Ze worstelt met de strenge sociale regels van haar tijd en haar liefdeloze huwelijk. Als ze een affaire krijgt met een jonge stalknecht, ontketent die passie de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil.

Regisseur: William Oldroyd
Acteurs : Christopher Fairbank, Florence Pugh, Cosmo Jarvis
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Top 5: 1. Belle en het Beest

Top 5: 1. Belle en het Beest


Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Haar dorpsgenoten buiten de kasteelmuren denken daar echter anders over...

Regisseur : Bill Condon
Acteurs : Emma Watson, Luke Evans, Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor, Kevin Kline
Genre : Familie, Fantasy, Musical

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Meezingen met de mooiste Disneysongs

Top 5: 2. Power Rangers

Top 5: 2. Power Rangers


Het leven van vijf gewone tieners uit het stadje Angels Grove staat op zijn kop wanneer de wereld op het punt staat te worden vernietigd door een buitenaardse bedreiging. Het lot brengt het vijftal samen en al snel ontdekken ze dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dit voor elkaar te krijgen moeten zij eerst ieder hun eigen problemen zien te overwinnen en als Power Rangers hun buitengewone krachten bundelen voordat het te laat is.

Regisseur : Dean Israelite
Acteurs : Bryan Cranston, Elizabeth Banks, RJ Cyler
Genre : Familie, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Jong in de jaren negentig? Dan heb je deze series zeker gezien!

Top 5: 3. The Boss Baby

Top 5: 3. The Boss Baby


The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Regisseur : Tom McGrath
Met de stemmen van : Alec Baldwin, Tobey Maguire, Lisa Kudrow, Steve Buscemi (OV)
Genre : Komedie, Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Top 5: 4. De Smurfen en het Verloren Dorp

Top 5: 4. De Smurfen en het Verloren Dorp


De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft - Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert - behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos.

Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf - en met de gemene tovernaar Gargamel die hen steeds schaduwt - onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!

Regisseur : Kelly Asbury
Met de stemmen van : Mandy Patinkin, Julia Roberts, Rainn Wilson, Demi Lovato (OV) / Govert Deploige, Rikkert Van Dijck, James Cooke, Joyce Buellens, Dorien, Olga en Billie Leyers, Michael Pas, Jan Van Looveren, An Vanderstighelen
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb.

Strips herleven op het witte doek

Top 5: 5. Ghost in the Shell

Top 5: 5. Ghost in the Shell


n Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

Regisseur : Rupert Sanders
Acteurs : Scarlett Johansson, Takeshi Kitano, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Juliette Binoche
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Waarom wij uitkijken naar Ghost in the Shell

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook