Deze sterren werden serieus bedrogen

Je mag nog zo knap, succesvol, slank, grappig, slim of rijk zijn, dat is geen garantie dat je partner niet vreemdgaat. Kijk maar naar deze beroemdheden. Deze sterren werden serieus bedrogen...

Deze sterren werden serieus bedrogen © Photo News


Op de foto : Reese Witherspoon, Halle Berry en Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston © Eliot Press/Photo News


Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigden Jennifer Aniston en Brad Pitt in 2005 de scheiding aan. Volgens de roddels had Pitt toen al een relatie met Angelina Jolie, die hij leerde kennen op de set van 'Mr. & Mrs. Smith'. Voor Angelina Jolie was het niet de eerste keer dat ze een getrouwde man in haar netten strikte. Intussen zijn Brad Pitt en Angelina Jolie ook al weer uit elkaar. Zat een flirt met Allied-tegenspeelster Marion Cotillard daar voor iets tussen?

Robert Pattinson

Robert Pattinson © Ian West/Empics Entertainment/Photo News


Overspel was de oorzaak van de breuk tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart in 2012. Die laatste bedroog haar Twilight-collega met regisseur Rupert Sanders van 'Snow White and the Huntsman'. Al snel werden er verhuiswagens voor hun huisje gespot en de hartenpijn van Pattinson werd breed uitgesmeerd door de pers.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley © Pacificcoastnews/Photo News


In 1995 werd Hugh Grant opgepakt door de politie van Los Angeles in het gezelschap van prostituee Divine Brown. Een publiek excuus hielp hem de gunst van het publiek terug te winnen. Zijn relatie met actrice Liz Hurley liep wel op de klippen.

In 2010 bedroog Elizabeth Hurley op haar beurt haar toenmalige echtgenoot, de Indische zakenman Arun Nayar, met een Australische cricketspeler. Die zou er evenwel nog een paar andere relaties op na gehouden hebben. Hurley smeekte daarop haar man nog om haar terug te nemen, maar ving bot.

Sandra Bullock

Sandra Bullock © Starmax/Empics Entertainment/Photo News


In maart 2010 barstte de bom onder Sandra Bullocks huwelijk van vijf jaar met Jesse James. De eigenaar van een motorbedrijf bleek toen al elf maanden een stomende affaire te hebben met tatoeagemodel Michelle McGee. En zij was nog niet eens de enige! 'Ik ben een stuk extravaganter dan Sandra', verklaarde zijn minnares.

Denise Richards

Denise Richards © Splash News/Photo News

Charlie Sheen zou al met meer dan vijfduizend vrouwen de lakens gedeeld hebben. In 2002 leek hij zijn wilde haren verloren te hebben en stapte hij in het huwelijksbootje met Denise Richards. Naar verluidt dwong hij de actrice om een abortus te plegen. In 2006 ging het koppel uit elkaar, nadat hij haar ettelijke keren bedrogen had. Daarnaast bleek hij ook regelmatig naar de hoeren te gaan.

Prinses Diana / Prins Charles

Prinses Diana / Prins Charles © Harvey Stills/Stills/Photo News

Prins Charles trouwde in 1981 met de ontwapende Diana Spencer. Diana veroverde al gauw de harten van het Britse publiek, maar Charles was zijn oude vlam Camilla Parker-Bowles nog niet vergeten. Het huwelijk was dan ook gedoemd om te mislukken. Ook Diana hield er verschillende buitenechtelijke relaties op na en in 1996 was de scheiding een feit. Diana kwam om het leven op 31 augustus 1997 bij een auto-ongeluk in Parijs, samen met haar toenmalige vriend Dodi Al-Fayed. Op 9 april 2005 trouwde Prins Charles uiteindelijk met zijn geliefde Camilla Parker-Bowles.

Elin Nordegren

Elin Nordegren © Peter De Voecht/Photo News


Golfer Tiger Woods en het Zweedse topmodel Elin Nordegren hadden een sprookjeshuwelijk. Hun twee kindjes Sam Alexis en Charlie Axel waren het bewijs van hun liefde. Van dat sprookje bleef nog weinig over toen in 2009 bekend raakte dat Tiger Woods zijn vrouw bedroog met niet één maar minstens elf minaressen.

Halle Berry

Halle Berry © Bourquard Stills/Photo News


R&B zanger Eric Benét liet zich in 2003 opnemen in een afkickkliniek om zijn seksverslaving te laten behandelen. Dat was nadat hij ervan werd beschuldigd dat hij actrice Halle Berry had bedrogen. Eric zei later dat hij helemaal geen seksverslaving had, maar dat hij gewoon wat stomme foutjes gemaakt had. Zes maanden nadat hij uit rehab kwam ging hij weer de fout in en is Halle van hem gescheiden. Zijn excuus: "Ik ging vreemd om het huwelijk te redden". Yeah right!

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon © Eliot Press/Photo News

Ryan Phillippe ontkende dat hij zijn ex-vrouw Reese Witherspoon bedroog met Abbie Cornis, zijn tegenspeelster in 'Stopp-Loss'. Maar toen pittige details van hun affaire uitlekten, werd duidelijk dat hij wel degelijk schuldig was. Hoe meer geruchten de kop opstaken, hoe sneller hij van Reese wou scheiden.

Sienna Miller

Sienna Miller © Sunset Box/Allpix/Photo News

Jude Law en Sienna Miller leerden elkaar kennen tijdens de opnames van 'Alfie' in 2003. Er kwam een einde aan hun relatie toen zijn kindermeisje uit de biecht sprak over zijn overspel. Nadien vonden ze elkaar terug, maar in 2011 was de breuk toch definitief. Jude Law bedroog trouwens ook zijn eerste vrouw Sadie Frost met de nanny. Het schandaal werd nog groter toen bleek dat ze ook zwanger was van Jude’s kind.

Victoria Beckham

Victoria Beckham © Empics Entertainment/Photo News


In 2004 barstte de bom bij showbizzkoppel David Beckham en Victoria Adams. Terwijl zijn vrouw zich in Engeland probeerde te concentreren op haar muziekcarrière, piste David naast de pot in Madrid met zijn persoonlijke assistente Rebecca Loos. De hele affaire en de hete sms-jes werden uitgesmeerd in de tabloids. Volgens Victoria was hun huwelijk door dit overspel alleen maar sterker geworden. In de lente van 2009 doken er alweer nieuwe roddels op over de ontrouw van David, dit maal met een Hongaars model.


Demi Moore

Demi Moore © Splash News/Photo News

Ashton Kutcher bedroog Demi Moore niet met één, maar met twee vrouwen. Kutcher zette begin september 2011 de bloemetjes buiten in San Diego waar hij naar verluidt de knappe blondine Sara Leal aan de haak sloeg. De acteur zou de dag nadien niet alleen met Leal maar ook met haar vriendin seks hebben gehad in de jacuzzi van zijn luxesuite in het Hard Rock Hotel. Demi Moore was nergens te bespeuren, zij zat op dat moment in LA om haar nieuwste film 'Five' te promoten.

Eva Longoria

Eva Longoria © Freeman/Empics Entertainment/Photo News


Het sprookje tussen de actrice uit 'Desperate Housewives' en basketbalster Tony Parker eindigde in november 2010 na drie jaar huwelijk en een relatie van vijf jaar. Eva Longoria zou honderden berichtjes van een andere vrouw op de gsm van haar echtgenoot gevonden hebben. Het stel vroeg elk apart de scheiding aan wegens te grote verschillen. Ze kondigden hun scheiding aan op Twitter.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez © Splash News/Photo News


Na een relatie van 2,5 jaar was de liefde tussen Jennifer Lopez en haar toyboy, de 18 jaar jongere danser Casper Smart, in juni 2014 afgelopen. Een gebrek aan vertrouwen zou aan de basis gelegen hebben nadat bekend raakte dat Smart pikante sms-jes had gestuurd naar een transseksueel. Lopez was eerder getrouwd met zanger Marc Anthony, met wie ze een tweeling kreeg.

De sexy zangeres werd trouwens ook al bedonderd door P. Diddy toen zij in 2003 een relatie hadden. De rapper deed het destijds met Kim Porter en trouwde later ook nog met haar.

Hillary Clinton

Hillary Clinton © Ray Stubblebine/Upi/Photo News

Bill Clinton, de 42ste president van de Verenigde Staten, pleegde in 1995 overspel in zijn kantoor met stagiaire Monica Lewinsky. Clinton bleef ontkennen en verklaarde onder ede ‘I did not have sexual relations with that woman’. Toen de affaire toch uitkwam, werd Clinton meineed aangesmeerd en werd hij net niet afgezet als president. Zijn relatie met Hillary kende een dipje, maar uiteindelijk bleef het koppel toch samen.

Lees ook : Deze sterren verloren een fortuin bij hun scheiding

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook