Nu in de zalen (26 april)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2


Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Regisseur : James Gunn
Acteurs: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Kurt Russell
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 8.8 op IMDb.

The Edge of Seventeen

The Edge of Seventeen


Het leven op de middelbare school wordt ondraaglijk voor Nadine. Dat komt omdat haar beste vriendin Krista een relatie heeft gekregen met haar oudere broer.

Regisseur : Kelly Fremon Craig
Acteurs : Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner
Genre : Komedie, Drama

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb.

A dog's purpose

A dog's purpose


Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart... en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Regisseur : Lasse Hallström
Acteurs : Britt Robertson, K.J. Apa, John Ortiz
Genre : Komedie, Familie

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb.

De leukste films met dieren in de hoofdrol

Denial

Denial


Het rechtbankdrama Denial is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de meest spraakmakende processen uit de Britse geschiedenis. In 1993 publiceerde de Amerikaanse historica en docent Deborah Lipstadt het boek ‘Denying the Holocaust’, waarin zij David Irving als ontkenner van de Holocaust bestempelde en zijn geloofwaardigheid als auteur in twijfel trok. Hij klaagde haar in 1996 aan wegens smaad en het proces dat volgde zou de belangrijkste juridische beproeving op het gebied van Holocaustontkenning en vrijheid van meningsuiting van de twintigste eeuw worden.

Regisseur : Mick Jackson
Acteurs : Rachel Weisz, Timothy Spall, Tom Wilkinson, Alex Jennings
Genre : Drama, Biografische film

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

Top 5: 1. Fast & Furious 8

Top 5: 1. Fast & Furious 8


Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Regisseur : F. Gary Gray
Acteurs : Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

De knapste babes uit Fast & Furious

Top 5: 2. Belle en het Beest

Top 5: 2. Belle en het Beest


Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Haar dorpsgenoten buiten de kasteelmuren denken daar echter anders over...

Regisseur : Bill Condon
Acteurs : Emma Watson, Luke Evans, Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor, Kevin Kline
Genre : Familie, Fantasy, Musical

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Meezingen met de mooiste Disneysongs

Top 5: 3. Life

Top 5: 3. Life


Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.

Regisseur: Daniel Espinosa
Acteurs: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds
Genre : Science fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb.

Top 5: 4. The Boss Baby

Top 5: 4. The Boss Baby


The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Regisseur : Tom McGrath
Met de stemmen van : Alec Baldwin, Tobey Maguire, Lisa Kudrow, Steve Buscemi (OV)
Genre : Komedie, Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Top 5: 5. De Smurfen en het Verloren Dorp

Top 5: 5. De Smurfen en het Verloren Dorp


De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft - Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert - behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos.

Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf - en met de gemene tovernaar Gargamel die hen steeds schaduwt - onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!

Regisseur : Kelly Asbury
Met de stemmen van : Mandy Patinkin, Julia Roberts, Rainn Wilson, Demi Lovato (OV) / Govert Deploige, Rikkert Van Dijck, James Cooke, Joyce Buellens, Dorien, Olga en Billie Leyers, Michael Pas, Jan Van Looveren, An Vanderstighelen
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb.

Strips herleven op het witte doek

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook