Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week


Astrid Coppens gaat acteren, Roger Moore is overleden, Tine Embrechts experimenteerde ooit met yoghurtdrugs en Jill uit Temptation Island gaat poseren voor de naaktkalender van Dennis Black Magic. Lees er hier alles over!

Temptation Jill op naaktkalender Dennis Black Magic

Temptation Jill op naaktkalender Dennis Black Magic © SBS Belgium


Jill Huygens, bekend van de diepzinnige Temptation Island-quote ‘Ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil’, laat nog eens van zich horen. Ze gaat poseren voor de naaktkalender van pornokoning Dennis Black Magic. Dat verklapt ze in Dag Allemaal. ‘Wie mij aan het werk gezien heeft in ‘Temptation Island’ weet dat ik niet echt een preuts type ben. Ik heb ook veel vertrouwen in Dennis Black Magic. Hij zal echt geen vulgaire beelden van mij laten schieten. De foto’s moeten elegant en glamoureus zijn’, klink het enthousiast. De kalender is binnenkort te koop voor de pittige prijs van 385 euro per stuk.

Roger Moore is niet meer

Roger Moore is niet meer © Photonews


Slecht nieuws voor de ware James Bond-fan, want Roger Moore is overleden. Hij kroop net als Sean Connery zeven keer in de huid van ’s werelds bekendste geheimagent. In totaal acteerde hij in 40 films. ‘Hij vond de rol van James Bond opnieuw uit met vaardigheid, charisma en humor’, aldus filmproductenten Barbara Brocolli en Michael G. Wilson. Roger werd 89 jaar oud.

Bert Verbeke is papa geworden

Bert Verbeke is papa geworden © Photonews


Bert Verbeke, die vroeger de rol van Bram vertolkte in ‘Thuis’, is vader geworden. Zijn vriendin Hiska beviel van een zoon, die de naam Sivert kreeg. De acteur meldde het nieuws op Instagram. Meter en peter zijn Hilde De Baerdemaeker en James Cooke.

‘James Cameron stal idee Titanic van mij’

‘James Cameron stal idee Titanic van mij’ © Photonews


De Amerikaan Stephen Cummings uit Florida heeft klacht ingediend tegen regisseur James Cameron. ‘Hij heeft het personage Jack Dawson uit Titanic zonder toestemming op waar gebeurde feiten uit mijn omgeving gebaseerd. De film gaat over twee vrienden van mij die een bootongeluk kregen en heeft in feite niets te maken met de scheepsramp uit 1912. De vrouw overleefde het, de man niet’, vertelt hij. Echte bewijzen heeft Cummings niet voor zijn stelling en de kans is dan ook groot dat zijn bot vangt. Hij eist meer dan 200 miljoen euro plus royalties.

Tine Embrechts experimenteerde ooit met yoghurtdrugs

Tine Embrechts experimenteerde ooit met yoghurtdrugs © Photonews


In het Radio 1-programma 'De bende van Annemie' vertelde Tine Embrechts over een bizarre ervaring met drugs. Toen Tine 23 jaar was trok ze met haar vader en een vriendin naar India. Op één van de laatste avonden belandden Tine met die vriendin in de stad Puri, waar ze op een markt een yoghurtdrankje met marihuana naar binnen goot. Vijf minuten nadat ze de beker voor de helft had leeggedronken zag ze opmerkelijk minder goed en verstomde alle geluid. Het werd erger: ze had twee dagen lang hallucinaties en twee jaar lang hyperventilatie en angstgevoelens. ‘Ik heb het nooit meer aangeraakt en ga het ook nooit meer doen. Als je een gevoelig iemand bent zoals ik, dan moet je daar toch echt mee oppassen’, vertelde ze op Radio 1.

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben ruzie met buurman

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben ruzie met buurman © Photonews


Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn in een hevige burenruzie verwikkeld en hebben een rechtszaak aangespannen. Hun buurman dreigde ermee om hun elektriciteit en water af te sluiten. Het dispuut is ontstaan omdat de twee hun appartement in de New Yorkse wijk Greenwich aan het renoveren zijn, en dat brengt volgens de onderbuurman nogal wat overlast met zich mee. De man zou volgens rechtbankstukken willen dat het koppel extra investeert in geluidsisolatie.

Astrid Coppens krijgt hoofdrol in nieuwe film

Astrid Coppens krijgt hoofdrol in nieuwe film © Photonews


Astrid Coppens gaat acteren. Ze krijgt de hoofdrol in de film ‘Verlangen’. Astrid speelt een schoenenverkoopster die een boek heeft geschreven waarin geen enkele uitgeverij geïnteresseerd is. Daarom neemt ze een ghostwriter onder de arm, maar op den duur gooit jaloezie roet in het eten en komt de samenwerking op losse schroeven te staan. ‘Ik dacht dat het een grapje was toen ze me vroegen, maar nadat ik het script las weet ik dat deze rol me op het lijf geschreven is’, vertelt ze. 

Nieuwe sekswebsite Goedele Liekens geeft praktische tips

Nieuwe sekswebsite Goedele Liekens geeft praktische tips © Photonews


Goedele Liekens is van mening dat het seksleven van de vrouw en man in de straat altijd wel wat pikanter mag en lanceert een website die goedele.com heet. ‘Met getuigenissen, beelden en demonstraties’, legt een enthousiaste Goedele uit. Je kan haar online raad vragen, onderzoeken raadplegen en haar befaamde ‘Sex Class’ is te bekijken: daarin tonen koppels hoe ze het doen. Ze werkte samen met medisch journalist en collega-seksuoloog Jan Van Parijs.


Nieuwe Top Gun in de maak

Nieuwe Top Gun in de maak © Photonews


Tom Cruise heeft bevestigd dat de succesvolle actiefilm 'Top Gun' uit 1986 een vervolg krijgt. In Hollywood gonsde het al langer van de geruchten over een vervolg op de klassieker uit 1986 met onder andere Tom Cruise en Val Kilmer in de rollen van straaljagerpiloten Pete en Tom. ‘Het is waar. De opnamen zijn waarschijnlijk al volgend jaar’, vertelde hij op de Australische televisie. In de eerste Top Gun acteerden ook Kelly McGillis, Meg Ryan en Tim Robbins.

Halle Berry post pikante plaatjes

Halle Berry post pikante plaatjes © Instagram


Halle Berry heeft vijftig lentes op de teller maar daar trekt ze zich niets van aan: ze gooit meer pikante foto’s op het wereldwijde web dan ooit. Zo postte ze een Instagramkiekje dat heel wat aandacht kreeg, als eerbetoon aan zangeres-activiste Nina Simone. Halle staat in een weinig verhullende outfit achter gestreept doucheglas. ‘Ik zal je vertellen wat vrijheid voor mij betekent. Geen angst. #NinaSimone’, luidde het bijschrift. De foto kreeg veel positieve reacties - ‘prachtig’ etcetera - maar weekte toch ook negatieve commentarenr los: ‘Spijtig dat veel vrouwen tegenwoordig denken dat ze hun lichaam moeten gebruiken om aandacht te krijgen’, schreef iemand.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook