Nu in de zalen (31 mei)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Unlocked

Unlocked


Nadat Alice Racine een terroristische aanslag in Parijs heeft overleefd legt ze haar werk als CIA-agent neer. Tegen haar eigen wil in wordt ze weer opgeroepen, ditmaal om een terreurverdachte te ondervragen. Tijdens het verhoor komt Alice erachter dat ze erin is geluisd en zonder het te weten heeft ze geheime informatie verschaft aan gevaarlijke terroristen. In een bloedstollende race tegen de klok moet ze een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.

Regisseur : Michael Apted
Met : Orlando Bloom, Noomi Rapace, Michael Douglas, Toni Collette, John Malkovich
Genre : Thriller, Actie

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb.

Win een duoticket voor deze spannende thriller !

Porady Na Zdrady

Porady Na Zdrady


Kalina is verraden op de dag van haar bruiloft en Fretka is verlaten door haar vriend. Samen beginnen ze een ongewone onderneming. Ze starten een bedrijf dat in opdracht van andere vrouwen hun partners test op hun loyaliteit en trouw. Alles lijkt erg goed/soepel te gaan totdat Kalina een nieuwe opdracht krijgt. Ze moet een man verleiden en bewijs van zijn ontrouw verzamelen voor zijn vrouw die hem ervan verdenkt dat hij een ander heeft. Deze man, de zeer knappe Maciej, is erg voorzichtig en zeer moeilijk te betrappen op ontrouw. Kalina heeft hier een erg lastige klus aan. Uiteindelijk is niets wat het lijkt…

Regisseur : Ryszard Zatorski
Met : Magdalena Lamparska, Mikolaj Roznerski, Anna Dereszowska
Genre : Liefde / romantiek

Top 5: 1. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Top 5: 1. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge


In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Regisseurs : Joachim Rønning & Espen Sandberg
Met : Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - een geslaagde comeback

Top 5: 2. Alien: Covenant

Top 5: 2. Alien: Covenant


Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
 
Regisseur : Ridley Scott
Met : Michael Fassbender, Guy Pearce, Noomi Rapace, Billy Crudup
Genre : actie, scifi, thriller

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb.

De meest angstaanjagende sciencefictionfilms

Top 5: 3. Guardians of the Galaxy Vol. 2

Top 5: 3. Guardians of the Galaxy Vol. 2


Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Regisseur : James Gunn
Acteurs: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Kurt Russell
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 8.8 op IMDb.

Vijf extra scènes in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Top 5: 4. King Arthur: Legend of the Sword

Top 5: 4. King Arthur: Legend of the Sword


Wanneer Arthur's vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren...tegen wil en dank.

Regisseur : Guy Ritchie
Met : Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey, Djimon Hounsou
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

Top 5: 5. Fast & Furious 8

Top 5: 5. Fast & Furious 8


Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Regisseur : F. Gary Gray
Met : Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

De knapste babes uit Fast & Furious

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook