Nu in de zalen (7 juni)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

The Mummy

The Mummy


Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Regisseur : Alex Kurtzman
Met : Tom Cruise, Russell Crowe, Sofia Boutella, Annabelle Wallis
Genre : Thriller, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

The Bleeder

The Bleeder


The Bleeder vertelt het ware verhaal van Chuck Wepner, de man die de inspiratie vormde voor de bekende Rocky-films waar Sylvester Stallone in schitterde. In het gewone leven was Wepner drankhandelaar maar hij werd beroemd nadat hij 15 rondes doorstond tegen bokskampioen Muhammed Ali. Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

Regisseur : Philippe Falardeau
Met : Liev Schreiber, Ron Perlman, Naomi Watts
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb.

The Wall

The Wall


'The Wall' is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity). Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter 'Ghost'. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn…

Regisseur : Doug Liman
Met : Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Spencer Thomas
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

Comment J'ai Rencontré Mon Père

Comment J'ai Rencontré Mon Père


Eliot en Ava hebben ooit Enguerrand geadopteerd. Hij weet dat hij geadopteerd is, want zijn huidskleur is duidelijk anders dan die van zijn ouders, en hij weet dat hij eigenlijk uit Afrika komt. Enguerrand heeft een zelfgemaakte hut aan het strand en op een dag ziet hij daar een man met een roeiboot, achtervolgd door een andere boot, aan het strand aankomen. Als Enguerrand ziet dat deze man dezelfde huidskleur heeft als hijzelf, is hij er van overtuigd dat dit zijn vader moet zijn.

Regisseur : Maxime Motte
Met : François-Xavier Demaison, Isabelle Carré, Albert Delpy
Genre : Dramatische komedie

Top 5: 1. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Top 5: 1. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge


In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Regisseurs : Joachim Rønning & Espen Sandberg
Met : Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - een geslaagde comeback

Top 5: 2. Alien: Covenant

Top 5: 2. Alien: Covenant


Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
 
Regisseur : Ridley Scott
Met : Michael Fassbender, Guy Pearce, Noomi Rapace, Billy Crudup
Genre : actie, scifi, thriller

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb.

De meest angstaanjagende sciencefictionfilms

Top 5: 3. Guardians of the Galaxy Vol. 2

Top 5: 3. Guardians of the Galaxy Vol. 2


Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Regisseur : James Gunn
Acteurs: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Kurt Russell
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 8.8 op IMDb.

Vijf extra scènes in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Top 5: 4. King Arthur: Legend of the Sword

Top 5: 4. King Arthur: Legend of the Sword


Wanneer Arthur's vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren...tegen wil en dank.

Regisseur : Guy Ritchie
Met : Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey, Djimon Hounsou
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

Top 5: 5. Unlocked

Top 5: 5. Unlocked


Nadat Alice Racine een terroristische aanslag in Parijs heeft overleefd legt ze haar werk als CIA-agent neer. Tegen haar eigen wil in wordt ze weer opgeroepen, ditmaal om een terreurverdachte te ondervragen. Tijdens het verhoor komt Alice erachter dat ze erin is geluisd en zonder het te weten heeft ze geheime informatie verschaft aan gevaarlijke terroristen. In een bloedstollende race tegen de klok moet ze een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.

Regisseur : Michael Apted
Met : Orlando Bloom, Noomi Rapace, Michael Douglas, Toni Collette, John Malkovich
Genre : Thriller, Actie

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook