Deze sterren zijn haast onherkenbaar met hun alledaagse look

Sommige celebs mogen nog zo hun best doen om incognito over straat te lopen, dan nog herkennen we ze al van ver. Anderen zijn dan weer zo bekend om hun 'signature look' dat we ze met een ander kapsel of zelfs maar zonder make-up zelfs niet zouden opmerken. Zou je deze sterren herkennen als ze naast je zouden staan in de rij aan de kassa van de supermarkt? Wij waarschijnlijk niet.

Deze sterren zijn haast onherkenbaar met hun alledaagse look © Photo News


Sommige celebs mogen nog zo hun best doen om incognito over straat te lopen, dan nog herkennen we ze al van ver. Anderen zijn dan weer zo bekend om hun 'signature look' dat we ze met een ander kapsel of zonder make-up zelfs niet zouden opmerken. Zou je deze sterren herkennen als ze naast je zouden staan in de rij aan de kassa van de supermarkt? Wij waarschijnlijk niet.

Op de foto : Zooey Deschanel, Matthew McConaughey en Joaquin Phoenix 

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel © Photo News


Zooey Deschanel is haast onherkenbaar zonder haar kenmerkende pony. Nu haar wenkbrauwen zichtbaarder zijn, verandert ook ineens haar hele gezichtsuitdrukking.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix © Photo News


Gladgeschoren en met een korte bruine coupe herkennen we acteur Joaquin Phoenix uit de duizenden, maar met baard of rood haar en zonnebril moeten we toch twee keer kijken.

Kesha

Kesha © Photo News


Zangeres Ke$ha moest het vroeger hebben van glitter. Hoe meer glitter, hoe liever. Intussen gaat ze door het leven als Kesha (zonder het dollarteken in haar naam) en opteert ze voor een meer naturelle look. Ze is ook enkele kilo's bijgekomen.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey © Photo News


Voor zijn rol in 'The Dallas Buyer's Club' uit 2012 was Matthew McConaughey zo sterk vermagerd dat de toen 43-jarige acteur nog amper een schim was van zichzelf. In de film gebaseerd op waargebeurde feiten speelt McConaughey de rol van Ron Woodruff, een man die besmet raakt met het hiv-virus en zijn medicijnen vanuit Mexico naar de VS moet smokkelen. Intussen is de Hollywood-hunk gelukkig weer op gewicht. Zo kennen we hem weer.

Acteurs die een indrukwekkende transformatie ondergingen voor een rol

Taylor Momsen

Taylor Momsen © Photo News / IMDb


De Amerikaanse actrice en zangeres Taylor Momsen herkennen we vooral aan haar zwaar opgemaakte ogen. Als ze zonder make-up buiten komt, zouden we haar niet direct herkennen.

Melanie Martinez

Melanie Martinez © Isopix


Ook zangeres Melanie Martinez heeft een 'signature look', met zware make-up en een kleurrijke haardos. Zonder zou ze gewoon je buurmeisje kunnen zijn.

Marilyn Manson

Marilyn Manson © Photo News


Als iemand het van een signature look moet hebben, is het gothrocker Marilyn Manson wel. Ook hem zouden we zonder make-up helemaal niet herkennen.

Cara Delevingne

Cara Delevingne © Photo News


Fotomodel en actrice Cara Delevingne herkennen we - gelukkig niet alleen - aan haar kenmerkende volle wenkbrauwen en haar weelderige (soms gekleurde) haardos. Zonder make-up en in een oversized T-shirt en joggingbroek ziet ze er iets minder glamoureus uit dan op de catwalk. Onlangs liet ze zich ook een gemillimeterde coupe aanmeten.

Emma Stone

Emma Stone © Photo News


Emma Stone kennen we allemaal met haar rode haar. Maar wist je dat de actrice eigenlijk van nature blond is? Voor 'The Amazing Spider-Man' ging ze terug naar haar natuurlijke haarkleur. Ook donkerbruin staat haar beeldig.

Ariana Grande

Ariana Grande © Photo News


Tieneridool Ariana Grande komt haast nooit buiten zonder haar statementkapsel (meestal met hoge paardenstaart). Met haar haar gewoon los om het hoofd ziet ze er helemaal anders uit.

Gwen Stefani

Gwen Stefani © Photo News


Zangeres Gwen Stefani zien we zelden zonder knalrode lipstick. Met een nude kleur staat ze ook heel beeldig, maar ze valt wel een stuk minder op.

Blake Lively

Blake Lively © Photo News


Actrice Blake Lively kennen we allemaal als blonde schone. Maar ook met rood haar staat ze prachtig. Alleen ziet ze er zo toch een tikkeltje anders uit.

Pamela Anderson

Pamela Anderson © Photo News


Pamela Anderson komt ook zelden de deur uit zonder zware make-up en gitzwarte eyeliner. Met een meer natuurlijke look ziet ze er volgens ons toch iets beter uit.

Wow! Sterren zonder hun make-up zijn vaak onherkenbaar

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook