Het sappigste showbizznieuws van de week

Er stond weer heel wat te gebeuren in BV-land en Hollywood!

Het sappigste showbizznieuws van de week


Temptation Chiara is wel te vinden voor een partijtje extensions uittrekken, Siska Schoeters omschrijft zichzelf qua openheid over seks als een non, Susan Sarandon geeft toe dat ze wel eens iets meegraait op de filmset en Sofie Dumont moet bij vtm plaats maken voor Sandra Bekkari. Lees er hier alles over!

Chiara uit Temptation Island knokt erop los in realityprogramma

Chiara uit Temptation Island knokt erop los in realityprogramma © Photonews


Intieme momenten met casanova Marvin maakten Chiara tot één van de sterren van de vorige editie van Temptation Island, maar da’s klein bier in vergelijking met wat er gebeurt in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, een realityprogramma waar ze nu in te zien is. Een groep van mannelijke en vrouwelijke Belgen en Nederlanders worden in een villa gedropt. Gaat allemaal goed, tot de voormalige partner van één van de deelnemers opduikt, gevolgd door andere exen. Toen Chiara merkte dat haar ex-vriend Mike het nogal gezellig maakte met een zekere Alisa, ontaardde de boel. Alisa gooide een sigaret naar haar concurrente, die vlak onder haar oog landde, waarna Chiara haar een paar extensions uittrok. ‘Maar ik heb er geen spijt van. Eerlijk: het voelde als een overwinning toen ik haar plukken vals haar in mijn handen had. Ze kon wel wat missen’, aldus de gewezen Temptation-verleidster.

'Ik ben echt een non'

'Ik ben echt een non' © Photonews


Siska Schoeters geeft in Humo schoorvoetend toe dat ze nogal preuts is. Ze heeft het helemaal niet graag over seks. ‘Nee, op dat vlak ben ik echt een non. Ik praat totaal niet graag over seks ­ niet in interviews, maar ook niet in gewone gesprekken. Tomas (haar man) is op dat vlak veel losser. Ik blokkeer altijd. Nu ook weer: ik kan me maar niet van het idee ontdoen dat mijn moeder dit zal lezen. Ook tegen mijn vriendinnen ben ik niet zo openhartig. Onlangs ben ik op een feestje uit zattigheid in een vijver gesprongen. Niet naakt, ik had mijn ondergoed nog aan. Toch voelde ik de volgende ochtend de drang om me te gaan excuseren bij iedereen die erbij was. Nee, die vrouwen die zonder scrupules hun tieten tonen: ik zal ze nooit begrijpen’, aldus de presentatrice.

Verspreiding sekstape Mischa Barton verboden door rechter

Verspreiding sekstape Mischa Barton verboden door rechter © Photonews


Een tijd geleden ontstond er opschudding over een sekstape met actrice Mischa Barton. Die zou gemaakt zijn toen ze een relatie had met een zekere Jon, die haar filmde wanneer ze seks met hem had. Samen met een andere ex van Mischa probeerde de man het filmpje later blijkbaar op een pornosite te krijgen. Een rechter heeft de verspreiding van het bezwarende materiaal nu verboden, schrijven Amerikaanse media.

Sandra Bekkari nieuwe concurrente voor Jeroen Meus

Sandra Bekkari nieuwe concurrente voor Jeroen Meus © Photonews


Pech voor Sofie Dumont, want de kokkin van vtm verdwijnt naar het achterplan. Ze maakt plaats voor Sandra Bekkari, die Jeroen Meus het vuur aan de schenen moet leggen met een nieuw kookprogramma. Sandra is vooral bekend om haar 'Nooit meer Diëten'-boekenreeks. Ze presenteerde ook programma’s over gezond koken op de regionale televisiezenders Focus en WTV. ‘Met Sandra Bekkari halen we een experte in gezonde voeding binnen. Vlamingen willen lekker en gezond eten en Sandra weet de twee te combineren op een heel toegankelijke manier’, verklaarde creatief directeur Davy Parmentier. Het nieuwe programma begint in het najaar. ‘Sofie Dumont werkt de komende tijd aan nieuwe projecten bij vtm’, benadrukten ze bij de commerciële zender.

Amal Alamuddin en George Clooney zijn ouders geworden

Amal Alamuddin en George Clooney zijn ouders geworden © Photonews


Amal Alamuddin en George Clooney zijn de trotse ouders geworden van een tweeling. ‘Vanochtend mochten ze Ella en Alexander Clooney in hun leven verwelkomen. George is nog onder verdoving en zou over een paar dagen hersteld moeten zijn’, luidde de aankondiging, die bewijst dat ze in de entourage van de acteur wel van een kwinkslag houden. Amal en George zijn ongeveer drie jaar samen.

Miss Exclusive: 'Ik moet de auto die ik won zelf afbetalen'

Miss Exclusive: 'Ik moet de auto die ik won zelf afbetalen' © Photonews


De Miss Exclusive-verkiezing lijkt in een schandaalsfeertje te baden: ex-deelneemsters deden een tijd geleden een boekje open over de organisatie, en nu heeft ook de huidige Miss Exclusive Shania Labeye er genoeg van. Ze beschuldigt de organisatoren ervan regelrechte oplichters te zijn: ‘Die mensen geloven hun eigen leugens. Ik kreeg zogezegd een prijzenpakket van 85 000 euro maar daar heb ik nog niets van gezien. Ook de auto die ik heb gewonnen moet ik zelf afbetalen’, zucht ze. ‘Ze bazuinen ook rond dat Shania geen goeie Miss is en niet hard genoeg werkt om sponsors aan boord te krijgen. Die verkiezing moet stoppen’, voegt haar moeder daaraan toe. Bij Miss Exclusive zelf reageren ze verrrast: ‘De prijzen ga je normaal gezien automatisch afhalen, maar ze doet dat niet. Ik weet niet waar het probleem juist ligt’, vertelt iemand uit de organisatie.

'Ik gris wel eens wat mee van de set'

'Ik gris wel eens wat mee van de set' © Photonews


In een interview met People doet Susan Sarandon een opvallende bekentenis: ‘Ja, ik heb wel eens wat gestolen op de set. Een paar zwarte Pradaschoenen nam ik bijvoorbeeld mee omdat ik toch dacht dat iemand ze me uiteindelijk zou geven. Het is een soort traditie in de acteurswereld. Ondergoed gris ik ook wel eens mee’, geeft ze toe.

Nicole en Hugo brengen nieuw nummer uit

Nicole en Hugo brengen nieuw nummer uit © Photonews


Een paar jaar geleden kondigden Nicole en Hugo aan dat ze na 45 jaar in de schijnwerpers een punt zouden zetten achter hun carrière, maar de roep van het publiek lijkt nu toch te sterk. Het populaire duo komt dus terug. Ze hebben een nieuwe single uit, die ‘Alles komt terug’ werd genoemd, al benadrukken ze wel dat het geen echte comeback is: ‘We zijn enkel sporadisch beschikbaar om langs te komen als gastartiest of voor een privé-aangelegenheid', aldus het koppel.
 

Seksvraagbaak van Goedele Liekens is groot succes

Seksvraagbaak van Goedele Liekens is groot succes © Photonews


Goedele.com, de website van Goedele Liekens waar je terechtkan met al je vragen over seks, is een enorm succes: sinds de lancering werd er in een mum van tijd 1,4 miljoen keer naar de pagina’s gesurft. Het overgrote deel van de bezoekers blijkt tussen 18 en 45 jaar oud te zijn. Ook de mailbox van Goedele zit vol met vragen, laat ze zelf weten. Het platform met getuigenissen en instructievideo’s ging eind mei van start.

Kobe Ilsen verdwijnt even van het scherm

Kobe Ilsen verdwijnt even van het scherm © Photonews


Kobe Ilsen is tegenwoordig te zien in ‘Over Eten’, een programma waarin hij samen met Danira Boukhriss de geheimen van onze voeding ontrafelt. Maar na die reeks zullen we hem een tijdje niet meer op televisie zien. ‘In augustus maak ik een maandje radio, mijn favoriete bezigheid, en dan duik ik achter de schermen om te gaan werken voor 2018. Je moet vooral zorgen dat de kijker geen indigestie van je krijgt. Ik ben mezelf even beu gezien op Eén. Ik ga me met andere projecten bezighouden en wil me graag aan een derde seizoen van 'Over Eten' zetten, maar dan moeten de bazen wel eerst groen licht geven’, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Tweede film De Buurtpolitie op komst

Tweede film De Buurtpolitie op komst © Photonews


De eerste langspeelfilm van De Buurtpolitie, ‘De Buurtpolitie: De Grote Geldroof’ genaamd, werd met maar liefst 158 000 bezoekers zo’n succes dat er binnenkort een opvolger komt. Die gaat ‘De Buurtpolitie: De Tunnel’ heten. Dat nieuws bracht Kinepolis Film Distribution naar buiten. Dit keer is het Buurtpolitie-team de daders van een dynamietdiefstal op het spoor. Na een grondig onderzoek stoten ze op een lange tunnel, gevuld met dynamiet. Het team zoekt uit wie erachter zit. De opnames starten eind juni en de film zal in februari volgend jaar in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook