Deze kindsterretjes werden prachtige vrouwen

Ouder worden we allemaal, en dat is niet noodzakelijk een slechte zaak. Deze 10 voormalige kindsterretjes maakten een hele evolutie door en zijn intussen uitgegroeid tot prachtige volwassen vrouwen.

Deze kindsterretjes werden prachtige vrouwen © Photo News

Op de foto : Dakota Fanning, Reese Witherspoon en Emma Watson

Dakota Fanning

Dakota Fanning © Photo News

Dakota Fanning is de jongste actrice ooit genomineerd voor een Screen Actors Guild Award, voor haar rol in de film 'I Am Sam' uit 2001. Intussen is ze een gevestigde waarde in Hollywood en studeert ze ook nog eens vrouwenstudies aan de universiteit van New York. Fanning breekt dan ook graag een lans voor vrouwenemancipatie, en dan vooral op pellicule. Haar recentste film 'Brimstone', een western waarin voor een keer een vrouw het voor het zeggen heeft, kwam begin dit jaar bij ons in de zalen.

Bekijk hier de trailer van 'Brimstone'!

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon © Pinterest / Photo News

Reese Witherspoon begon haar acteercarrière op 15-jarige leeftijd. Intussen verzamelde ze samen meer dan dertig filmprijzen, waaronder een Oscar voor 'Walk The Line', een BAFTA Award, een Golden Globe en meerdere People's Choice Awards. In 2012 startte ze haar eigen productiemaatschappij Pacific Standard op in een poging om wat te doen aan de schaarste van krachtige vrouwelijke rollen in Hollywood. Reese Witherspoon zegt meer zelfvertrouwen te krijgen naarmate ze ouder wordt. De nu 41-jarige actrice ziet er dan ook stralend uit.

Close-up: Reese Witherspoon

Jodie Foster

Jodie Foster © Photo News

Jodie Foster debuteerde als kindhoertje in 'Taxi Driver' (1976) en werd meteen genomineerd voor een Oscar. Ze won het beeldje uiteindelijk twee keer, in 1989 voor haar hoofdrol in 'The Accused' en in 1992 voor 'The Silence of the Lambs'. Daarnaast won ze ook tal van andere acteerprijzen en is ze ook succesvol als regisseur en producent. En ze is nog een knappe verschijning bovendien.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson © The Guardian / Photo News

Scarlett Johansson brak door in 1998, toen ze als 14-jarige de hoofdrol te pakken kreeg in 'The Horse Whisperer', naast grote kleppers als Robert Redford en Kristin Scott Thomas. Intussen  prijkt de 33-jarige Johansson  op vele mooiste/meest sexy vrouwenlijsten. Haar beruchte rondingen en zwoele stem zorgden ervoor dat comic book personage Black Widow een waardige real life invulling kreeg. In haar zwarte catsuit veegt ze zonder pardon de vloer aan met iedereen die in haar weg staat in 'The Avengers' en is ze bovendien ook nog eens heel gehaaid. Laten we eerlijk zijn: of ze nou wel of niet een actieheldin speelt, Scarlett is altijd fijn om naar te kijken.

Emma Watson

Emma Watson © Photo News

Emma Watson aka Hermione Granger (Hermelien Griffel) zagen we in de 8 Harry Potter-films van kind uitgroeien tot een knappe en intelligente jongedame. Intussen rijgde ze de filpprijzen aan elkaar en onlangs schitterde ze als Belle in de musical 'Beauty and the Beast'.

De opmerkelijkste Harry Potter-weetjes van achter de schermen

Bekijk hier de trailer van 'Beauty and the Beast'!

Hilary Duff

Hilary Duff © Photo News

Hilary Duff brak in 2001 op 14-jarige leeftijd door als Lizzie McGuire in de enorm populaire gelijknamige tienerserie. Intussen speelde ze mee in tal van (televisie)films en series, bracht ze acht albums uit, schreef een boek en lanceerde ze een eigen kledinglijn en parfum. Een bezige bij dus.

Miley Cyrus

Miley Cyrus © Imdb / Photo News

De rebelse dochter van Billy Ray Cyrus heeft al lang haar brave imago van Hannah Montana afgeworpen. Cyrus speelde jarenlang de incognito tienerster waarnaar de Disney-serie is vernoemd. Hoewel 'Hannah' een doorbraak voor de popster was, bewaart ze niet louter zoete herinneringen aan het kinderprogramma. Miley Cyrus is intussen wereldberoemd en ééns van de succesvolste artiesten uit de Disney-stal.

Deze kinderen haalden het bloed van onder de nagels bij hun bekende ouders

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst © Photo News

Kirsten Dunst brak door op 12-jarige leeftijd met 'Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles' uit 1994. Het leverde haar meteen een Saturn Award op. Intussen draait ze mee op het hoogste niveau in Hollywood. We kennen haar vooral van haar samenwerking met regisseur Sofia Coppola, met wie ze 'The Virgin Suicides' (1999), 'Marie Antoinette' (2006) en recent nog 'The Beguiled' (2017) maakte. Deze laatste film komt op 20 september bij ons in de zalen.

Bekijk hier al de trailer van 'The Beguiled'!

Emma Roberts

Emma Roberts © Photo News

Emma Roberts, het nichtje van Julia Roberts, werd een tienerster toen ze in 2004 op 12-jarige leeftijd een rol kreeg in de televisieserie 'Unfabulous', die liep tot en met 2007. Nadien volgden nog tal van (televisie)films en series. De knappe jongedame heeft ook muzikaal talent.

Victoria Justice

Victoria Justice © Pinterest / Photo News

Wie herinnert zich nog Lola Martinez uit de Nickelodeon-serie Zoey 101? Victoria Justice is al lang niet meer het kindsterretje van toen, maar ze is nog steeds oogverblindend. Het gaat haar intussen voor de wind als model, actrice, singer-songwriter en danseres.

Het gaat niet alle voormalige kindsterren voor de wind

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook