Nu in de zalen (14 juni)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Baywatch

Baywatch


Hoofdredder Mitch Buchannon heeft dit jaar 3 nieuwe leden nodig voor zijn team. Eén ervan wordt hem vanuit het stadsbestuur opgedrongen - de flamboyante maar onverantwoorde olympics-gold-medal-boy Matt Brody. Naast Mitch en Matt telt het reddersteam ook nog een paar ravissante vrouwen en een computernerd. Dit bont allegaartje moet een team worden, zeker als ze een grote drugshandel op het spoor komen die in de buurt van hun geliefde 'Baywatch' plaatsvindt.

Regisseur : Seth Gordon
Met : Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Pamela Anderson
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 5.7 op IMDb.

Baywatch babes door de jaren heen

The Promise

The Promise


Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. In hun vlucht voor onrust en gevaar tussen de volkeren in hun land is liefde de enige houvast en vinden ze steun bij elkaar.

Regisseur : Terry George
Met : Christian Bale, Oscar Isaac, Charlotte Le Bon
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb.

All Eyez on Me

All Eyez on Me


'All Eyez On Me' vertelt het verhaal van de iconische rapper, dichter, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die tijdens zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht.
Tupac werd geboren als zoon van Black Panther-activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde mee de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangstarap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers... Het werd uiteindelijk een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

Regisseur : Benny Boom
Met : Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham
Genre : Muziek, Drama, Biografische film

L'Amant Double

L'Amant Double


Chloé, een jonge fragiele en depressieve vrouw volgt een psychotherapie en wordt verliefd op haar psychiater Paul. Enkele maanden later gaan ze samen wonen. Dan ontdekt ze dat haar minnaar een deel van zijn verleden voor haar verborgen heeft.

Regisseur : François Ozon
Met : Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

Top 5: 1. The Mummy

Top 5: 1. The Mummy


Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Regisseur : Alex Kurtzman
Met : Tom Cruise, Russell Crowe, Sofia Boutella, Annabelle Wallis
Genre : Thriller, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Top 5: 2. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Top 5: 2. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge


In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Regisseurs : Joachim Rønning & Espen Sandberg
Met : Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - een geslaagde comeback

Top 5: 3. Alien: Covenant

Top 5: 3. Alien: Covenant


Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
 
Regisseur : Ridley Scott
Met : Michael Fassbender, Guy Pearce, Noomi Rapace, Billy Crudup
Genre : actie, scifi, thriller

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb.

De meest angstaanjagende sciencefictionfilms

Top 5: 4. Guardians of the Galaxy Vol. 2

Top 5: 4. Guardians of the Galaxy Vol. 2


Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Regisseur : James Gunn
Acteurs: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Kurt Russell
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 8.8 op IMDb.

Vijf extra scènes in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Top 5: 5. The Wall

Top 5: 5. The Wall


'The Wall' is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity). Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter 'Ghost'. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn…

Regisseur : Doug Liman
Met : Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Spencer Thomas
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook