5 redenen om The LEGO® Batman Movie te bekijken op Proximus TV

5 redenen om The LEGO Batman Movie te bekijken op Proximus TV © 2017 The LEGO Group & © DC Comics. © 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.


LEGO Batman wil Gotham City redden uit de klauwen van The Joker, die snode plannen heeft. Batman zal moeten samenwerken met Dick ‘Robin’ Greyson en Barbara Gordon om zijn nemesis te dwarsbomen: da’s het verhaal van The LEGO® Batman Movie, een bijzonder grappige film waarin de Legoversies van Batman, Robin, Batgirl, butler Alfred en The Joker de hoofdrollen spelen. Wij leggen je haarfijn uit waarom je ‘m zeker moet bekijken!
 
The LEGOBatman Movie is nu te bekijken op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Win een Batmobile of Batcave


 

Stemmen

Stemmen © 2017 The LEGO Group & © DC Comics. © 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.


De actrices en acteurs die de stemmen inspreken, doen dat voortreffelijk. In de Vlaamse versie vond men met Manou Kersting de ideale Batman, terwijl Alex Agnew op onnavolgbare wijze de stem van The Joker op je loslaat. Verder kruipt Hilde De Baerdemaeker in de rol van Batgirl en mocht Warre Borgmans butler Alfred voor z’n rekening nemen. Rik Verheye is Robin. In de internationale versie doen Will Arnett (Batman), Rosario Dawson (Batgirl) en Zach Galifianakis (The Joker) daar niet voor onder.

Humor

Humor © Photonews


The LEGO Batman Movie is bovendien een hilarische film. Woordgrapjes, filmverwijzingen, een flinke dosis satire en de grappige bewegingen van de Legofiguurtjes zorgen ervoor dat het moeilijk is om niet te lachen met dit schouwspel. Het is bovendien smullen van de scènes met The Joker en andere filmlegendes zoals King Kong en Sauron. Eén van de topmomenten is een scène met butler Alfred waarin we een supersnelle montage van alle Batmanfilms te zien krijgen.

Meeslepend

Meeslepend © 2017 The LEGO Group & © DC Comics. © 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.


Omdat de personages van de ene grappige situatie in de andere belanden en het geheel doorspekt is met actie en herkenningsmomenten voor Batmanfans, vliegt de film voorbij als een raket en verveel je je als kijker geen moment. Een uitgekiende mix dus.

Geweldig in beeld gebracht

Geweldig in beeld gebracht © 2017 The LEGO Group & © DC Comics. © 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.


En natuurlijk ziet het er allemaal fantastisch uit op een scherm. De LEGO-personages ogen realistisch, blokjes klikken razendsnel in elkaar en de beelden zijn haarscherp en heel gedetailleerd. Het zit ‘m ook in de kleine dingen: de lasers van de Batmanvoertuigen kregen bijvoorbeeld geen mechanisch geluid maar zijn te horen als gesproken ‘piew-piew’s’.

Geschikt voor iedereen

Geschikt voor iedereen © Photonews


The LEGO Batman Movie is een lust voor het oog en een feest van herkenning voor Batmanfans. Ook eenieder die vroeger met Legoblokjes speelde, of dat nu nog steeds doet, zal dit een fantastisch kijkstuk vinden. Maar je hoeft met geen van beiden affiniteit te hebben om van deze film te genieten: hij is geschikt voor jong en oud en voor fans en niet-fans.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook