Deze sterren tuffen rond in de duurste auto's

Geld moet rollen, en dat mag je in dit geval wel heel letterlijk nemen. Als je kijkt naar het wagenpark van de sterren, val je bijna om van verbazing. Deze beroemdheden tuffen rond in de duurste auto's...


Deze sterren tuffen rond in de duurste auto's © www.instagram.com/cristiano/

Op de foto : Cristiano Ronaldo en zoontje in een van zijn luxewagens

Kim Kardashian

Kim Kardashian © Photo News

Kim Kardashian rijdt hier rond in een Ferrari F430. Kostprijs : zo'n 186.925 dollar. Daarnaast heeft ze o.a. een Mercedes G 63 AMG (139.765,50 dollar), een Bentley Continental GT (190.000 dollar), een witte Ferrari 458 Italia (275.000 dollar), een Rolls-Royce Ghost (250.000 dollar), een Rolls-Royce Phantom (300.000 dollar) en een Range Rover HSE in de garage staan.

Kims echtgenoot Kayne West heeft trouwens ook niks te klagen. Zijn lievelingswagen, een zwarte Lamborghini Aventador, kreeg hij cadeau van zijn vrouw. Prijskaartje : zo'n slordige 700.000 dollar.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo © World of MMA/Twitter

Cristiano Ronaldo heeft 's ochtends keuze te over als hij naar de training van Real Madrid trekt. Zijn onbetaalbare wagenpark bestaat uit o.a. een BMW M6, een Bentley Continental GTC, een Mercedes-Benz C-Class Sports Coupé, een Porsche Cayenne, een Audi Q7, een Ferrari F430, een Porsche 911 Carrera 2S Cabriolet, een Bentley GT Speed, een Audi R8, een Audi RS6, een Maserati GranCabrio, een Ferrari 599 GTO, een Lamborghini Aventador LP 700-4, een Porsche Cayenne Turbo, een Range Rover, een Mercedes-Benz C220 CDI, een Aston Martin DB9, een Phantom Rolls-Royce, een McLaren MP4-12C Spider.

Naar aanleiding van zijn contractverlenging in 2013 gaf Ronaldo zichzelf een LaFerrari ter waarde van 2.550.223 euro (foto) cadeau. Van die wagen zijn er slechts 499 exemplaren gemaakt. En het absolute paradepaardje in Cristiano's wagenpark is de Bugatti Veyron die de Portugees een paar jaar geleden kocht voor een slordige 1,25 miljoen euro. De Bugatti staat gecatalogeerd als de snelste wagen ter wereld met een topsnelheid van 431 km/u.

David Beckham

David Beckham © Photo News

David Beckham is de trotse eigenaar van deze Rolls Royce Phantom ter waarde van 446.289 euro. Daarnaast bezit hij ook nog een Porsche Turbo, een Chevy Camaro, een Jeep Wrangler Unlimited, een Rolls Royce Ghost, een Bentley Continental Supersports, een Range Rover, een Cadillac Escalade of een Audi S8. Die laatste wordt vooral als 'gezinswagen' gebruikt. David Beckham cruist ook vaak door Beverly Hills met zijn drie zoons. Uiteraard niet in de minste auto: een op maat gemaakte Rolls Royce Phantom Drophead Coupé met een waarde van zo’n 407.000 dollar.

Justin Bieber

Justin Bieber © Daily Mail

In de garage van Justin Bieber staan alle soorten wagens, van groot tot klein. Het tieneridool heeft een eenvoudige Smart, een Cadillac CTS-V in de stijl van dé Batmobile, een Fisker Karma, een Range Rover 997, een Porsche Turbo, een Ferrari F430 en een Mercedes-Benz Sprinter. Alles is daarbij, voor zover mogelijk, in matte donkere tinten uitgevoerd. De wagens die qua kleurstelling uit de toon vallen zijn de Audi R8 met luipaardprint en de twee spierwitte wagens: een Ferrari 458 en een Lamborghini Aventador. Die laatste heeft hij ook nog in mosterdgeel.

Paris Hilton

Paris Hilton © Photo News

Ook socialite Paris Hilton heeft een voorliefde voor dure en exclusieve auto's. Ze tuft vaak rond in een roze Bentley GT. Daarnaast zien we haar ook regelmatig in een lichtblauwe Bentley Continental GT Convertible, een zwarte Rolls Royce Ghost, een rode Ferrari California, een witte Lexus LFA, een zwarte McLaren 650S Spider en een zwarte Mercedes SLR.

Kate Moss

Kate Moss © Photo News

Het topmodel rijdt rond in een zwarte Porsche 911. Daarnaast heeft ze ook nog een Rolls Royce.

P. Diddy

P. Diddy © www.therichest.com

Rapper P. Diddy, ofte Sean Combs, is de rijkste man ter wereld, en dan kan er al een cadeautje van af. Voor zijn zestiende verjaardag kreeg Justion Dior Combs een peperdure Maybach. Geschatte waarde van de zwarte bolide : 360.000 euro. Wat staat er bij papa nog in de garage? Een Lamborghini Gallardo Spyder, een Maybach 57 en een Rolls Royce Phantom Drophead Coupé.

Nicolas Cage

Nicolas Cage © Photo News

Acteur Nicolas Cage rijdt rond in een zwarte Ferrari. Hij heeft ook nog een rode Ferrari Enzo ter waarde van 670.000 dollar.

Simon Cowell

Simon Cowell © www.motorauthority.com

Simon Cowell rijdt met een Bugatti Veyron ter waarde van 1.700.000 dollar. Hij heeft ook nog een Ferrari en een Rolls Royce Phantom in de garage staan.

Jay Z

Jay Z © Wikipedia

Rapper Jay Z spant de kroon in dit lijstje. Hij is de trotse eigenaar van een Maybach Exelero ter waarde van 8 miljoen dollar. Zijn hele wagenpark is in totaal zo'n 15 miljoen dollar waard en bestaat uit o.a. een Maybach 62S, een Bentley Azure en een Lexus. Dat Jay Z niet op een dolaar moet kijken, valt ook af te leiden uit de clip van 'Watch The Throne' waarin Jay Z en Kanye West een Maybach ter waarde van 1 miljoen dollar slopen. Het wrak werd voor 60.000 dollar verkocht op een veiling voor het goede doel.

Eddie Murphy

Eddie Murphy © Photo News

Eddie Murphy rijdt rond met een Rolls Royce convertible in BelAir, L.A.

Melanie Griffith

Melanie Griffith © Photo News

Actrice Melanie Griffith, moeder van Dakota Johnson, rijdt in Santa Monica rond in haar Bentley Continental GTC.

Iggy Azalea

Iggy Azalea © Photo News

De Australische rapster tuft rond met haar Ferrari 458 in Beverly Hills.

Sienna Miller

Sienna Miller © Photo News

De actrice stopt bij een tankstation met haar Lexus in 2008. Waar ook de paparazzi haar staan op te wachten.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan © Photo News

De voormalige James Bond-ster aan het stuur van - uiteraard - zijn Aston Martin Vanquish in Los Angeles.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook