De ouders van deze sterren hebben wat op hun kerfstok

Dacht je dat alle sterren opgevoed zijn in perfecte gezinnen? Welcome to the real world. Sommige sterren dragen een duister verleden met zich mee: van drugssmokkel tot huurmoorden. Ontdek hier welke zangers en acteurs het toch gemaakt hebben, ondanks de schrikwekkende misdaden van hun ouders.

Demi Moore

Demi Moore © EPA


De ouders van Demi Moore gingen al voor haar geboorte uit elkaar. Ze werd opgevoed door haar moeder en stiefvader die beiden kampten met een drankprobleem. De moeder van de actrice verliet uiteindelijk ook haar tweede man en staat bij het gerecht bekend voor rijden onder invloed en opzettelijke brandstichting.

Tobey Maguire

Tobey Maguire © EPA


De kindertijd van onze favoriete Spiderman was helaas niet zo rooskleurig. Zijn ouders gingen uit elkaar toen hij twee jaar was. Jarenlang werd hij van stad tot stad meegesleurd en leefde in grote armoede. Zijn vader belandde op de koop toe achter de tralies voor het beroven van een bank.

Jackie Chan

Jackie Chan © EPA


De moeder van Jackie Chan, Lee-Lee, zat verwikkeld in de illegale opiumhandel toen ze de toekomstige vader van de acteur, een geheim agent, leerde kennen. Wat daarop volgde was een prachtig sprookje: hij haalde haar weg uit dat milieu, ze raakten bevriend en werden tot over hun oren verliefd op elkaar. Een liefde waaruit een legende werd geboren...

Leighton Meester

Leighton Meester © EPA


Toen Leighton Meester geboren werd zaten haar ouders een gevangenisstraf van 10 jaar uit omdat ze geprobeerd hadden om 600 kg Jamaicaanse marihuana de Verenigde Staten binnen te smokkelen. In afwachting van hun vrijlating werd het kleine meisje bij haar grootouders opgevoed.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan © EPA


De escapades van Lindsay Lohan die in de pers breed werden uitgesmeerd, zetten haar carrière even on hold, maar misschien kan ze het niet helpen want... de appel valt niet ver van de boom. Haar vader werd namelijk meermaals opgesloten voor rijden onder invloed, wanbetaling, geweld, handel met voorkennis en huiselijk geweld.

Lily en Alfie Allen

Lily en Alfie Allen © EPA


Wanneer ze klein waren zouden Lily en Alfie soms hun vader, acteur Keith Allen, geholpen hebben om drugs te smokkelen. Keith belandde uiteindelijk achter de tralies voor autodiefstal. En hij was niet aan zijn proefstuk toe, want op 15-jarige leeftijd werd hij al naar een detentiecentrum voor minderjarigen gestuurd voor meerdere diefstallen.

Woody Harrelson

Woody Harrelson © EPA


Woody is de zoon van huurmoordenaar Charles Harrelson die voor het eerst veroordeeld werd in de jaren '60. In 1979 werd hij veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op een federale rechter. De vader van de acteur overleed in 2007 in de gevangenis.

Drew Barrymore

Drew Barrymore © EPA


De kindertijd van Drew had niets weg van een sprookje. Haar vader, John Barrymore, belandde in de jaren '50 en '60 verschillende keren achter de tralies voor openbaar dronkenschap, drugsmisbruik en huiselijk geweld tegen zijn eerste vrouw Cara.

2Pac

2Pac © EPA


De moeder van Tupac Shakur (2Pac), Afeni Shakur, was een Black Panther. Ze was betrokken bij verschillende bomaanslagen en werd veroordeeld voor 150 complotplannen tegen de Amerikaanse regering en de monumenten van New York. In 1970 werd ze voor 11 maanden opgesloten in de gevangenis tot ze uiteindelijk werd vrijgesproken en vrijgelaten. Nog geen maand later beviel ze van Tupac. Jammer genoeg werd de kindertijd van de rapper getekend door de opsluiting van zijn peter, zijn stiefvader en andere familieleden.

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere © EPA


Hayden blonk uit in haar rol in de serie Heroes, maar kwam in 2008 ook vaak in de roddelblaadjes omdat haar vader was aangehouden voor huiselijk geweld nadat hij zijn vrouw in het gezicht geslagen had. Hij werd veroordeeld en kreeg een proeftijd van 2 jaar.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook