Nu in de zalen (28 juni)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Transformers : The Last Knight

Transformers : The Last Knight


De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford. Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Regisseur : Michael Bay
Met : Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 5.4 op IMDb.

47 Meters Down

47 Meters Down


De zussen Kate en Lisa zijn klaar voor een onvergetelijke vakantie in Mexico. Als ze de kans krijgen om in een kooi grote witte haaien te bekijken, is Kate meteen enthousiast. Na enige overredingskracht gaat ook Lisa ook akkoord en niet veel later bevinden ze zich twee uur buiten de kust van Huatulco in een kooi onder water, om oog in oog te komen met de roofdieren. De pret is snel over wanneer de kooi breekt en naar de bodem van de oceaan zinkt, 47 meter diep. Met minder dan een uur aan zuurstof moeten ze snel een plan bedenken om terug bij de boot te komen, door met haaien vergeven wateren...

Regisseur : Johannes Roberts
Met : Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine, Yani Gellman, Chris J. Johnson, Santiago Segura
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.0 op IMDb.

Win een duoticket voor deze spannende triller!

Ce qui nous lie

Ce qui nous lie


Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst.

Regisseur : Cédric Klapisch
Met : Pio Marmaï, Ana Girardot, François Civil
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

It comes at Night

It comes at Night


Na lovende kritieken op zijn debuutfilm 'Krisha' vervolgt de Award-winnende filmmaker Trey Edward Shults nu met de ijzingwekkende horrorfilm 'It Comes at Night'. In die film verschuilen vader Paul en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Regisseur : Trey Edward Shults
Met : Joel Edgerton, Christopher Abbot, Riley Keough, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison Jr.
Genre : Horror/Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Top 5: 1. Wonder Woman

Top 5: 1. Wonder Woman

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana: prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Regisseur: Patty Jenkins
Met: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright
Genre: Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

Onvergetelijke vrouwelijke superhelden

Top 5: 2. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Top 5: 2. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge


In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Regisseurs : Joachim Rønning & Espen Sandberg
Met : Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - een geslaagde comeback

Top 5: 3. The Mummy

Top 5: 3. The Mummy


Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Regisseur : Alex Kurtzman
Met : Tom Cruise, Russell Crowe, Sofia Boutella, Annabelle Wallis
Genre : Thriller, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Top 5: 4. Baywatch

Top 5: 4. Baywatch


Hoofdredder Mitch Buchannon heeft dit jaar 3 nieuwe leden nodig voor zijn team. Eén ervan wordt hem vanuit het stadsbestuur opgedrongen - de flamboyante maar onverantwoorde olympics-gold-medal-boy Matt Brody. Naast Mitch en Matt telt het reddersteam ook nog een paar ravissante vrouwen en een computernerd. Dit bont allegaartje moet een team worden, zeker als ze een grote drugshandel op het spoor komen die in de buurt van hun geliefde 'Baywatch' plaatsvindt.

Regisseur : Seth Gordon
Met : Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Pamela Anderson
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 5.7 op IMDb.

Baywatch babes door de jaren heen

Top 5: 5. All Eyez on Me

Top 5: 5. All Eyez on Me


'All Eyez On Me' vertelt het verhaal van de iconische rapper, dichter, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die tijdens zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht.
Tupac werd geboren als zoon van Black Panther-activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde mee de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangstarap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers... Het werd uiteindelijk een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

Regisseur : Benny Boom
Met : Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham
Genre : Muziek, Drama, Biografische film

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook