Als plastische chirurgie helemaal verkeerd loopt bij het bekende volk

In Hollywood is de druk om er jong, mooi en strak uit te zien bijzonder groot. Het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat sterren hun heil zoeken in botox en plastische chirurgie. Al bereiken ze daarmee niet altijd het gewenste resultaat. Een volledige garantie op succes heb je nooit en dat is bij deze beroemdheden duidelijk het geval geweest.

Als plastische chirurgie helemaal verkeerd loopt bij het bekende volk © Photo News

Op de foto : Donatella Versace, Courtney Love en Pamela Anderson

Donatella Versace

Donatella Versace © Photo News

In 1997 nam Donatella Versace de leiding over het mode-imperium van haar vermoorde broer Gianni over. Twintig jaar later is ze nog steeds de sterkhoudster van het merk, maar erg appetijtelijk ziet de intussen 62-jarige mode-ontwerpster er niet uit. En dat was 20 jaar geleden al niet veel beter. Talrijke bezoeken aan de plastisch chirurg en een overdosis botox zijn geen garantie voor een jeugdig uiterlijk. En die zware eyeliner maakt er haar ook niet jonger op.

Priscilla Presley

Priscilla Presley © Photo News

De voormalige vrouw van rockicoon Elvis Presley vierde in mei haar 72ste verjaardag. Maar er valt haast geen rimpeltje op haar gezicht te bespeuren. Het resultaat van een bezoekje te veel aan de plastische chirurg. Na haar optreden op de Britse tv ontstond er heel wat commotie op de sociale media. Sommigen reageren dat ze er ontzettend goed uitziet, anderen menen dat de moeder van Lisa Marie Presley een stapje te ver is gegaan. Oordeel zelf maar.

Foto : Priscilla Presley in 1997 en 2016

Courtney Love

Courtney Love © Photo News

Hole-zangeres Courtney Love heeft duidelijk ook al betere tijden gekend. Een leven vol seks, drugs en drank heeft zijn sporen nagelaten bij de bijna 53-jarige weduwe van Kurt Cobain. Vroeger had ze trouwens een mooi gezicht, maar enkele ingrepen later is dat er niet beter op geworden.

Foto : Courtney Love in 1993 en in 2017

Pamela Anderson

Pamela Anderson © Photo News

Het is moeilijk te geloven dat Pamela Anderson ooit een van de meest sexy actrices ter wereld was. In de jaren '90 bracht ze miljoenen mannen het hoofd op hol toen ze de show stal in de serie 'Baywatch', waarin ze vooral liep mooi te wezen in een knalrood badpak. In 1990 schopte de rondborstige actrice het zelfs tot Playboy's playmate of the year. Drie decenia later blijft daar niet veel meer van over. Een leven vol seks, drugs & rock 'n roll, een reeks foute mannen en mislukte plastische ingrepen hebben duidelijk hun tol geëist.

Foto : Pamela Anderson in 2009 en 2017

Baywatch babes door de jaren heen

Cher

Cher © Photo News

Cher is intussen al 71, maar de zangeres maakt zich geen zorgen over haar leeftijd. "Ik ben misschien wel heel oud, maar dat is prima", zo schreef ze een tijdje geleden op Twitter. "Ik kan zingen, ik ben grappig, ik heb een geweldige lach en ik zie er goed uit in een jurk." Cher staat al intussen al meer dan vijftig jaar op het podium. Het is al lang geen geheim meer dat Cher fan is van plastische chirurgie. Zo slaagt ze er met succes in te verbergen dat ze geboren is in 1946. Maar heel geslaagd kunnen we de ingrepen toch niet noemen.

Foto : Cher in 1990 en 2017

Daryl Hannah

Daryl Hannah © Photo News

De nu 56-jarige Daryl Hannah brak door in de jaren tachtig met rollen in films als 'Blade Runner', 'Splash' en 'Wall Street' en was later ook te zien in 'Kill Bill'. Hannah heeft nooit op geruchten over plastische chirurgie gereageerd, maar volgens ons heeft ze serieus aan haar gezicht laten sleutelen.

Foto : Daryl Hannah in 2002 en 2015

Fergie

Fergie © Photo News

De intussen 42-jarige zangeres is ook niet vies van een beetje plastische chirurgie. Alleen is die niet bijzonder goed uitgevoerd. Alleen al die rimpels in haar nek in combinatie met haar strakke gezicht wijzen op geklungel in de operatiekamer.

Foto : Fergie in 2007 en 2017

Heidi Montag

Heidi Montag © Photo News

De 30-jarige realityster Heidi Montag is nooit vies geweest van wat gesleutel hier en daar. Integendeel, ze was zelfs een tijdje verslaafd aan esthetische ingrepen. De rondborstige Montag liet op haar 21ste al haar borsten vergroten, haar neus verkleinen en haar lippen volspuiten. Haar hoogtepunt bereikte ze in 2009, toen de blondine maar liefst tien verschillende ingrepen op één dag onderging. In 2013 liet ze haar borsten weer verkleinen van een F- naar C-cup omdat ze "aanvoelden als bowlingballen". Intussen heeft Montag wel spijt van al die ingrepen: "Soms wens ik zo hard dat ik terug de oude Heidi zou kunnen zijn. Maar ik wil mijn lichaam nu laten rusten. Geen Botox, lipinjecties of andere ingrepen voor mij meer. Het zal wel goed genoeg zijn zeker."

Foto: Heidi Montag in 2007 en 2014

Lil' Kim

Lil' Kim © Photo News

Nog zo één die graag de aandacht trekt met grote nepborsten. De Amerikaanse rapster Lil' Kim zei ooit dat zij de zwarte Pamela Anderson is. Tja, ieder zijn eigen voorbeeld. En niet alleen haar borsten zijn onnatuurlijk. Ze liet intussen ook al enkele keren aan haar gezicht sleutelen, maar dat had ze beter niet gedaan. Erg geslaagd kunnen we het alleszins niet noemen.

Foto : Lil' Kim in 2001 en 2017

Jennifer 'Baby' Grey

Jennifer 'Baby' Grey © IMDb/Photo News

Was Jennifer Grey in 'Dirty Dancing' nog een natural beauty, nu kan ze dat echt niet meer zeggen. Met een nosejob, botox en andere verbouwingswerken probeert ze het ouder worden tegen te gaan. Geen goed idee volgens ons. We herkennen haar haast niet meer.

Foto : Jennifer Grey in 1984 en 2015

Melanie Griffith

Melanie Griffith © Photo News

In 1988 won Melanie Griffith een Golden Globe en werd ze genomineerd voor een Academy Award voor haar rol in 'Working Girl'. Haar carrière nam een vlucht in de jaren '90, maar sindsdien gaat het steil bergafwaarts. Dat hoeft ook niet te verwonderen, want een spring chicken is ze al lang niet meer. Niet dat dat echt een probleem hoeft te zijn, ook voor rijpere actrices zijn er rollen genoeg. Maar Melanie ziet er gewoon verschrikkelijk uit. Of hoe plastische chirurgie echt verkeerd kan uitvallen, zelfs als geld geen probleem is.

Foto : Melanie Griffith in 2000 en 2017

Meg Ryan

Meg Ryan © Photo News

Meg Ryan is in hetzelfde bedje ziek. In de jaren '80 en '90 was ze America's sweetheart, geen romcom waar ze niet de hoofdrol in speelde en duizenden mannenharten liet sneller slaan. De immer jeugdige girl next door. Intussen is Meg ook niet meer wat ze geweest is, met 'dank' aan talloze mislukte plastische ingrepen. Schoonheid is wel degelijk vergankelijk, hoeveel geld je ook op de bank hebt staan.

Foto : Meg Ryan in 2010 en 2017

Nicole Kidman

Nicole Kidman © IMDb/Photo News

Nicole Kidman heeft een hekel aan rimpels. Dan maar enkele botox-spuitjes, dacht de actrice. Het bleef echter niet bij een paar behandelingen. Kidman liet iets te regelmatig botox injecteren, zodat ze nog maar één gezichtsuitdrukking had. De actrice ontkende de ingrepen jarenlang. Ze hield vol dat ze haar jeugdige uiterlijk vooral te danken heeft aan het feit dat ze nooit heeft gerookt en niet veel in de zon zit. Heel natuurlijk ziet het er volgens ons niet uit.

Foto : Nicole Kidman in 2001 en 2014

Wat je nog niet wist over Nicole Kidman

Madonna

Madonna © IMDb/Photo News

De Queen of Pop is bijna 59, maar nog steeds probeert ze zich een jeugdig imago aan te meten. Ze staat nog steeds even energiek op het podium als drie decennia geleden, ze kleedt zich soms jonger dan haar 20-jarige dochter Lourdes en verslijt de ene toyboy na de andere. Ze spendeert uren in de fitness en tonnen geld aan plastische chirurgie, maar dat houdt het verouderingsproces niet tegen. Integendeel. Met een dikke laag make-up en de juiste belichting ziet het er allemaal nog dik oké uit, maar naturel ziet ze er best griezelig uit.

Foto : Madonna in 1985 en 2017

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan © Photo News

Je hoeft niet echt oud te zijn om al een reeks plastische chirurgische blunders te hebben ondergaan. Dat bewijst de bijna 31-jarige actrice en zangeres Lindsay Lohan. Al hebben in haar geval er ook een overdaad aan drank en drugs mee te maken dat ze er zo slecht uitziet. Ze lijkt in niets meer op het schattige meisje uit 'The Parent Trap'.

Foto : Lindsay Lohan in 2011 en 2017

Deze kindsterretjes werden prachtige vrouwen

Joan Rivers

Joan Rivers © Photo News

Comédienne en tv-persoonlijkheid Joan Rivers, intussen al bijna 3 jaar overleden, zei ooit zelf over de vele plastische chirurgie die ze gehad heeft: "Als ze mij begraven en later weer opgraven zullen ze zien dat ik niet verga. Mijn lichaam kan niet ontbinden". Over de vele verbouwingswerken aan haar gezicht grapte ze : "Mijn motto is: 'Beter een nieuw gezicht uit een oude auto dan een oud gezicht uit een nieuwe auto'". Geef ons toch maar die nieuwe auto!

Foto : Joan Rivers in 1974 en 2014

Mickey Rourke

Mickey Rourke © Photo News

Ook mannelijke sterren zoeken vaak hun heil in plastische chirurgie. De intussen 64-jarige Amerikaanse acteur Mickey Rourke liet zich maar liefst vijf keer opereren aan zijn neus en jukbeenderen, maar als we het resultaat bekijken, is dat toch weggesmeten geld. Hij lijkt in niets nog op de sexy hunk uit films als 'Nine 1/2 Weeks' (1986) en 'Year of the Dragon' (1985).

Foto: Mickey Rourke in 1986 en 2016

Lees ook:
BV’s en plastische chirurgie
Deze sterren hebben er al beter uitgezien!
Deze actrices op leeftijd zien er nog verbluffend goed uit
De tijd is deze beroemheden niet goed gezind
Sterren die plastische chirurgie ontkennen


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook