Zweet, garnaalresten en ongepoetste tanden: deze celebs hebben lak aan hygiëne

Zweet, garnaalresten en ongepoetste tanden: deze celebs hebben lak aan hygiëne © Photonews


Menig vrouw zou er heel wat voor over hebben om een tijdje in het gezelschap van Robert Pattinson te vertoeven, maar als we ingewijden mogen geloven kan je maar beter niet te dichtbij komen: Robert schijnt een vetzakske te zijn. ‘Zijn schema is zo hectisch dat hij zich niet doucht of van kleren verandert tot de stank niet te harden is’, vertelt iemand die op de set van Twilight vertoefde, maar liever anoniem wil blijven. Helaas is Robert niet de enige: er zijn nog bekende medemensen die pas aan een bad of douche denken wanneer ze onder de aangekoekte vuilresten zitten.

Okselfetish

Okselfetish © Photonews


Roberts ex-vriendin Kristen Stewart moet niet voor ‘m onderdoen. ‘Ik ben nogal nonchalant en heb soms een geur, ja. Ik hou ook van de geur van Robert, en hij van de mijne. Hij kan het niet laten om zijn tong onder mijn oksels te steken’, vertrouwde ze de pers toe in de tijd dat ze een relatie hadden.
 

Brrr, tandpasta!

Brrr, tandpasta! © Photonews


Jessica Simpson is aan de andere kant van de Atlantische Oceaan bekend om haar zang- en acteerprestaties, maar ook om de bedenkelijke uitspraken als ‘Nee, ik heb geen anorexia, want ik kom uit Texas en ik dacht dat die ziekte in Texas niet bestond’. Sinds kort weten we ook dat ze haar tanden nooit poetst, want ze kan er niet tegen dat die glad aanvoelen.

Stinken? Da’s mannelijk!

Stinken? Da’s mannelijk! © Photonews


Matthew McConaughey draagt al 20 jaar geen deodorant meer. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar net als velen heeft de heer McConaughey af en toe te kampen met de vorming van okselvijvers. Kate Hudson, zijn tegenspeelster in Fool’s Gold, bood hem daarom op subtiele wijze haar eigen deodorant aan, maar hij weigerde: ‘Vrouwen houden van mijn natuurlijke geur. Ik ruik als een man’, reageerde hij.
 

Doorspoelen is te vermoeiend voor Megan

Doorspoelen is te vermoeiend voor Megan © Photonews


Niets is vervelender dan een wc-deur openen en merken dat je voorganger zo lelijk heeft huisgehouden dat de pot eruit ziet alsof er net een krachtige explosie heeft plaatsgevonden. De vrienden van Megan Fox kunnen daar van meespreken: op de doorspoelknop drukt ze zelden. En da’s niet de enige ergernis in haar kennissenkring: ‘Ik poets mijn huis nooit en mijn kleren blijven liggen waar ik ze uittrek’, dixit Megan.
 
 

Brad Pitt en de vochtige doekjes

Brad Pitt en de vochtige doekjes © Photonews


Brad Pitt geeft grif toe dat hij zich niet vaak genoeg wast om vorming van aanslag, schimmel en vreemde geuren helemaal uit te sluiten. ‘Ik heb zes kinderen en elke dag bepist er mij wel eentje. Er is amper tijd om te douchen. Ik veeg gewoon een paar keer met een vochtig doekje onder mijn oksels’, legde hij zonder schroom uit.
 

Wegwerpmaatschappij

Wegwerpmaatschappij © Photonews


De paparazzi liggen continu op de loer om foto’s van bekende medemensen te nemen terwijl ze in zweterige outfits rondlopen of hun kapsel zo vettig is dat je er makkelijk een portie aardappelkroketten in kan bakken. Bij Cameron Diaz hebben zweetjagers een grote kans om te scoren: zij maakt er namelijk een gewoonte van om heel lang dezelfde kleren te dragen om ze daarna gewoon weg te gooien. Ecologisch is dat niet, maar ze heeft blijkbaar een hekel aan wasmachines en aanverwanten. Net als Matthew McConaughey is ze ook niet te vinden voor deodorant.

Met Britney (en een pak friet) in bed

Met Britney (en een pak friet) in bed © Photonews


‘Ik vond vaak half opgegeten hamburgers, koekjes en frieten in haar bed’, verklapte een ex-huishoudster van Britney Spears een hele tijd geleden. Haar vrienden en kennissen hebben het ook niet onder de markt, want ze doucht blijkbaar zelden, poetst haar tanden niet zo vaak en heeft amper een kam van dichtbij gezien.

Kon Miranda het niet meer aan?

Kon Miranda het niet meer aan? © Photonews


Nadat Miranda Kerr en Orlando Bloom uit elkaar gingen, gonsde het van de geruchten dat de breuk iets te maken had met Orlando’s hygiënestandaarden. Ze zou hem hebben gesmeekt om meer dan één keer per week van kleding te wisselen, meer te douchen en de hond niet meer mee in bed te nemen. Tevergeefs, blijkbaar: de hond slaapt nog bij Orlando, Miranda niet meer.

Vuil zijn is leuker met twee

Vuil zijn is leuker met twee © Photonews


‘Omdat ze allebei een hekel hebben aan hygiëne misschien?’: dat was het antwoord dat een kennis van Vanessa Paradis en Johnny Depp een paar jaar geleden gaf toen iemand van de boekjes vroeg waarom de twee ondanks alle moeilijkheden zo lang bij elkaar bleven. Depp zou zelden douchen en zijn ex liep er vaak bij alsof er een orkaan over haar hoofd was geraasd, aldus de anonieme bron.

Lekker ecologisch

Lekker ecologisch © Photonews


Julia Roberts is bekommerd om het milieu. Daar is niets mis mee, ware het niet dat ze zich zo ecologisch en groen gedraagt dat haar oksels ook groene aanslag beginnen te vertonen. De actrice doet namelijk aan waterbesparing en neemt daarom gedurende lange periodes geen douche. ‘Julia is nogal een hippie. Ze is obsessief bezig met waterbesparing en ze is dol op haar eigen natuurlijke geur’, verklapte haar ex-bodyguard.

Restjes

Restjes © Photonews


De stylisten van Uma Thurman hebben het niet onder de markt. Uma neemt namelijk geen brooddoos mee om haar tussendoortjes in op te bergen: die hangen gewoon op haar kleren. Handig wanneer ze een hongertje heeft. ‘Ze komt vaak opdagen in kleren waar etensresten opplakken en ik kan je verzekeren: dat stinkt. Ik heb ooit een garnaal van haar kleed gehaald die er wellicht al een paar weken hing’, kloeg één van hen op de radio.

Het inlevingsvermogen van Shia

Het inlevingsvermogen van Shia © Photonews


Shia LaBeouf mag dan een geweldige acteur zijn, tijdens de opnames van Fury, een drama over de Tweede Wereldoorlog, dreef hij zijn medecastleden tot de wanhoop. Om zich beter in te leven in z’n rol en echt te voelen hoe het was om de loopgraven in te duiken, weigerde hij wekenlang om een douche of bad te nemen. Zelfs Brad ‘Meneer vochtig doekje’ Pitt kon de stank naar verluidt niet meer aan en sprak de heer LaBeouf erop aan, zonder resultaat. Het leverde wel een goeie film op. Gelukkig laat de geurcinema nog even op zich wachten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook