De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Ingeborg gaat ervoor zorgen dat de schermgezichten van de VRT meer 'zen' worden, Werner De Smedt is er weer helemaal bovenop maar geeft in Humo toe dat drugs en drank hem ooit bijna de dieperik in sleurden, de prijzen die BV's als Ann Van Elsen en Rik Verheye aanrekenen om op een feestje te verschijnen blijken erg gepeperd en Francesca Vanthielen zet een punt achter haar carrière bij vtm. Lees er hier alles over!

Ingeborg aan de slag bij de VRT

Ingeborg aan de slag bij de VRT © Photonews

Na jaren windstilte is het opnieuw zover: Ingeborg Sergeant gaat weer voor televisie werken. Een programma presenteren zit er niet meteen in, maar ze krijgt toch een belangrijke baan: de West-Vlaamse gaat VRT-gezichten coachen en hen leren hoe ze rustiger overkomen op het scherm. ‘Met Ingeborg bekijken we hoe we een vorm van mentale coaching kunnen geven. Ze is zeer goed in het doorgronden van mensen en is dus geknipt voor dit soort werk’, vertelt een enthousiaste VRT-woordvoerder. Ingeborg presenteerde vroeger onder meer Schuif Af en Blind Date en was de laatste tijd werkzaam in een centrum waar ze workshops meditatie, yoga en zelfontwikkeling gaf.

Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco traden in het huwelijk

Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco traden in het huwelijk © Photonews

Kevin De Bruyne is getrouwd met zijn grote liefde Michéle, met wie hij een zoon heeft. ‘Zo trots dat ik je mijn vrouw kan noemen’, tweette hij bij een foto waarop hij samen met z’n kersverse echtgenote staat te glunderen. De twee gaven elkaar het jawoord in Italië. Afgelopen weekend trouwde ook collega-Rode Duivel Yannick Carrasco. Voor Carrasco mocht het een beetje decadent zijn: na het officiële gedeelte werd er een chique feest voor niet minder dan 400 genodigden gehouden in een kasteel in het Waalse dorpje La Hulpe. Kostprijs: 500 000 euro.

Zoveel kost een acte de présence met Ann Van Elsen, Rik Verheye of Pommeline

Zoveel kost een acte de présence met Ann Van Elsen, Rik Verheye of Pommeline © SBS Belgium

Dat vele BV’s een centje bijverdienen met actes de présence is geen geheim, maar de bedragen die ze meegraaien om gewoon ergens aanwezig te zijn, doen toch even slikken. Het gerucht deed de afgelopen dagen de ronde dat Astrid Coppens 1200 euro aanrekent voor twee uur handtekeningen uitdelen en poseren voor foto’s, maar haar entourage wil dat niet bevestigen. Volgens de mensen van Star Entertainment, een organisatie die boekingen voor BV’s regelt, valt dat mee. ‘Onze tarieven worden bepaald in overleg met de BV’s’, klinkt het bij hen. Zo kwamen we te weten dat vier uurtjes Ann Van Elsen op een feest je tussen de 1200 en 1400 euro kost. Rik Verheye, die kan teren op de populariteit van Callboys, vraagt 1950 euro om zijn hoofd even te laten zien. Wie er niet zoveel geld voor over heeft, kan Pommeline uit Temptation Island laten opdraven: daar tel je hooguit 450 euro voor neer.

Scarlett Johansson weer van straat?

Scarlett Johansson weer van straat? © Photonews

Scarlett Johansson heeft nog maar pas beslist dat ze wil scheiden van Romain Dauriac of de paparazzi maken al gewag van een nieuwe relatie: de actrice zou het hebben aangelegd met Kevin Yorn, een advocaat die vaak Hollywoodgezichten vertegenwoordigt. Ze werden onder meer opgemerkt in New York en het ging er blijkbaar erg gezellig aan toe. ‘Ze kennen elkaar al heel lang en ze hebben mekaar altijd al leuk gevonden buiten hun zakelijke relatie’, vertelde een bron aan het magazine People.

Werner De Smedt over drugs en drank: ‘Ik was het spoor compleet bijster’

Werner De Smedt over drugs en drank: ‘Ik was het spoor compleet bijster’ © Photonews

Familie-acteur Werner De Smedt sprak met Humo zonder schroom over de moeilijke periode in z’n carrière. Hij vertelde hoe hij tijdens de opnames van De Zaak Alzheimer en Flikken aan de drugs en drank raakte. 'Ik was het spoor al bijster en mijn relatie knapte op de eerste draaidag, maar ik denk niet dat de kijkers iets gemerkt hebben. In Dossier K was mijn aandeel niet zo groot. Of dat een gevolg was van mijn houding tijdens de eerste film? Zou best kunnen. Het scheelde niet veel of ik zat er helemaal niet in’, vertelt Werner, die zich ondertussen helemaal herpakt heeft. Hij deed ook een boekje open over zijn imago: ‘Mensen denken dat ik een toffe, vlotte gast ben. Dat ben ik niet, maar ik heb dan de neiging om die rol te gaan spelen’, legde hij uit.

Vtm hoeft Francesca Vanthielen niet meer

Vtm hoeft Francesca Vanthielen niet meer © Photonews

vtm bedankt Francesca Vanthielen voor bewezen diensten. Ze was 26 jaar actief bij de commerciële zender. ‘Televisie is een afgesloten hoofdstuk, zeker wat vtm betreft. Uiteraard vind ik dat spijtig, maar ik zag de bui wel hangen. Ze hebben nog gezocht naar nieuwe programma's, maar voor mijn interesses en persoonlijkheid viel er niets te rapen. Had 'Sterren Op De Dansvloer' net als in het buitenland nog jaren doorgelopen, dan zou dat wel iets voor mij geweest zijn. Ik had ook graag een vervolg op 'Vind mijn Familie' gemaakt, maar de cijfers waren te laag’, vertelde ze in Story.

Tatyana Beloy weer single

Tatyana Beloy weer single © Photonews

Presentatrice Tatyana Beloy is opnieuw vrijgezel. Haar relatie met de Antwerpse horeca-uitbater Ben is op de klippen gelopen. Tussen de twee liep het al spaak in februari, maar het nieuws raakte nu pas bekend. ‘We gingen als goede vrienden uit elkaar’, zei Tatyana er zelf over. Beloy had eerder een relatie met standup-comedian Adriaan Van den Hoof.

Schotten lachen met Katy Perry om ‘blauwe vlag met een x’

Schotten lachen met Katy Perry om ‘blauwe vlag met een x’ © Photonews

In het Verenigd Koninkrijk werd de afgelopen dagen flink de Twitterdraak gestoken met Katy Perry. Dat komt door een uitspraak die ze deed tijdens haar optreden op het muziekfestival Glastonbury: ‘Ik kan jullie allemaal zien. Zelfs de beveiliger daar helemaal achteraan bij die blauwe vlag met een X’, sprak ze. Daaruit bleek dat ze niet weet hoe de Schotse vlag eruitziet en dat vonden de Britten toch wel pijnlijk. De ontgoocheling over de gebrekkige vlaggenkennis van de Amerikaanse zangeres werd doorgespoeld met wat Twittergrapjes.

Eddy Planckaert ontwierp tafel voor Vive le Vélo

Eddy Planckaert ontwierp tafel voor Vive le Vélo © Photonews

Tijdens de Ronde van Frankrijk is Karl Vannieuwkerke weer trouw op post met z’n talkshow ‘Vive Le Vélo’. Hij zal dit jaar samen met z’n gasten plaatsnemen aan een tafel die werd gemaakt door niemand minder dan Eddy Planckaert. Die haalde het hout uit de bossen rond zijn woonplaats in de Ardennen: het generfde tafelblad is uit een boomstam gemaakt en volgt ook de vormen van de boom. ‘Eddy is een man die een verhaal heeft in de Tour. Hij heeft de groene trui en een aantal ritten gewonnen. Daarnaast is hij een fantastisch schrijnwerker. Maar niet alleen hij, ook Francesco, Junior en Christopher zijn kunstenaars met hout. Een Tour-verhaal en vakmanschap, dat is wat je nodig hebt om zo'n tafel te ontwerpen’, liet presentator Karl Vannieuwkerke weten in een persbericht. 

Brad Pitt aan de zwier met Sienna Miller?

Brad Pitt aan de zwier met Sienna Miller? © Photonews

De geruchtenmolen rond Brad Pitt draait op volle toeren. Hij werd op Glastonbury gezien met actrice Sienna Miller en later vertoefde hij in het gezelschap van ex-model Elle MacPershon. Vooral met Miller werd het blijkbaar meer dan gezellig: ‘Ze konden niet van elkaar afblijven in de VIP-ruimte van het festival’, vertelde een loslippige ooggetuige in het sensatieblad The Sun. In US Weekly doet een insider de geruchten echter af als zever in pakskes.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook