Nu in de zalen (5 juli)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3

Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur! Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

Regisseurs : Pierre Coffin & Kyle Balda
Met de stemmen van : Steve Carell, Kristen Wiig, Russell Brand, Steve Coogan, Trey Parker, Pierre Coffin (O.V.) / Koen Van Impe, Tine Embrechts, Gene Thomas, Walter Baele, Katrien De Becker, Sven De Ridder, Anke Helsen (Vlaamse versie)
Genre : Animatie, Familie, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

La Fille de Brest

La Fille de Brest

Een longdeskundige uit een hospitaal in Brest ontdekt een rechtstreeks verband tussen enkele verdachte overlijdens een het innemen van Médiator, een medicijn dat al 30 jaar op de markt is Médiator. Gebaseerd op het leven van Irène Frachon en haar strijd van David tegen Goliath om de waarheid te doen zegevieren.

Regisseur : Emmanuelle Bercot
Met : Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

2:22

2:22

Het leven van Dylan ontspoort wanneer hij gevangen raakt in een patroon van gebeurtenissen die elke dag op exact dezelfde manier lijken plaats te vinden en steeds eindigen op hetzelfde tijdstip; ’s middags om 2:22. Om het leven van zijn grote liefde te redden, zal Dylan het lot moeten tarten en de tijd onder controle moeten krijgen.

Regisseur : Paul Currie
Met : Teresa Palmer, Michiel Huisman, Maeve Dermody
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb.

100 % Coco

100 % Coco

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de 'Style Tiger', wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Regisseur : Tessa Schram
Met : Nola Kemper, Valentijn Avé, Merel de Zwart
Genre : Drama

Gifted

Gifted

In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary. Frank's voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden, wordt wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden van de 7-jarige de aandacht trekken van Frank's starre moeder Evelyn. Evelyns plannen voor haar kleindochter dreigen Frank en Mary uit elkaar te drijven.

Regisseur : Marc Webb
Met : Mckenna Grace, Chris Evans, Lindsay Duncan, Octavia Spencer, Jenny Slate
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Top 5: 1. Transformers : The Last Knight

Top 5: 1. Transformers : The Last Knight

De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford. Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Regisseur : Michael Bay
Met : Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 5.4 op IMDb.

Top 5: 2. Wonder Woman

Top 5: 2. Wonder Woman

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana: prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Regisseur: Patty Jenkins
Met: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright
Genre: Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

Onvergetelijke vrouwelijke superhelden

Top 5: 3. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Top 5: 3. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Regisseurs : Joachim Rønning & Espen Sandberg
Met : Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - een geslaagde comeback

Top 5: 4. Baywatch

Top 5: 4. Baywatch

Hoofdredder Mitch Buchannon heeft dit jaar 3 nieuwe leden nodig voor zijn team. Eén ervan wordt hem vanuit het stadsbestuur opgedrongen - de flamboyante maar onverantwoorde olympics-gold-medal-boy Matt Brody. Naast Mitch en Matt telt het reddersteam ook nog een paar ravissante vrouwen en een computernerd. Dit bont allegaartje moet een team worden, zeker als ze een grote drugshandel op het spoor komen die in de buurt van hun geliefde 'Baywatch' plaatsvindt.

Regisseur : Seth Gordon
Met : Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Pamela Anderson
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 5.7 op IMDb.

Baywatch babes door de jaren heen

Top 5: 5. The Mummy

Top 5: 5. The Mummy

Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Regisseur : Alex Kurtzman
Met : Tom Cruise, Russell Crowe, Sofia Boutella, Annabelle Wallis
Genre : Thriller, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook