Het smakelijkste showbizznieuws van de week

In BV-land en Hollywood valt er altijd wel wat te beleven!

Het smakelijkste showbizznieuws van de week

Josje zou een nieuw lief hebben, Tom Waes speelt de hoofdrol in een reeks over een drugbaron maar die wil de uitzending koste wat het kost tegenhouden, Temptation Island-presentator Rick Brandsteder riskeert een celstraf en Annelien Coorevits wil met rust gelaten worden door de pers na de gokzaak waarin haar echtgenoot verwikkeld raakte. Lees er hier alles over!

Heeft Josje een nieuw lief?

Heeft Josje een nieuw lief? © Photonews

Bij TV Familie zijn ze er zeker van: Josje is niet langer vrijgezel. De blondine werd in Amsterdam opgemerkt met een onbekende man en het ging er blijkbaar gezellig aan toe. Genoeg voor de boekskes om te concluderen dat juffrouw Huisman opnieuw van straat is, dus. De naam van het heerschap kennen we voorlopig nog niet. De jongedame vormde eerder een koppel met Levi Van Kempen, Gert Verhulst, Johnny De Mol en Kevin Janssens. Tegenwoordig brengt ze haar tijd door in een muziekstudio om haar debuutsingle op te nemen.

Tom Waes vertolkt rol drugbaron, de echte kan er niet mee lachen

Tom Waes vertolkt rol drugbaron, de echte kan er niet mee lachen © Photonews

Tom Waes speelt de hoofdrol in de nieuwe Eén-reeks ‘Undercover’. Hij kruipt in de huid van undercoveragent Bob Lemmens, die ­samen met zijn Nederlandse collega onderduikt in het drugsmilieu in de grensstreek. Maar drugbaron Janus van Wesenbeeck, de man die de inspiratiebron was voor het programma, dreigt roet in het eten te gooien: hij wil de serie van het scherm houden. ‘Eerst was ons meegedeeld dat het om een fictiereeks ging. Daar hadden wij geen bezwaar tegen, maar toen bleek dat de producenten zich baseerden op het dossier van mijn cliënt. De impact die zoiets kan hebben op zijn zoon en dochter is groot’, legt de advocaat van Van Wesenbeeck uit. Bij de VRT zien ze er geen graten in: ‘We zijn op zoek gegaan naar een goed undercoververhaal uit onze contreien, en we zijn terechtgekomen bij Janus van Wesenbeeck. Zijn verhaal heeft de inspiratie geleverd voor een fictiereeks die voor de rest niets met hem te maken heeft’, klinkt het bij de openbare omroep.

Co-presentator Temptation Island riskeert celstraf

Co-presentator Temptation Island riskeert celstraf © Photonews

Rick Brandsteder, die samen met Annelien Coorevits Temptation Island presenteert, riskeert een celstraf van drie weken. Begin vorig jaar trakteerde hij een man op een flink pak slaag. Rick kreeg daarvoor al een boete van 750 euro en een voorwaardelijke celstraf van een week, maar de openbare aanklager vond dat niet voldoende en legde een verzwaarde eis op tafel. Rooskleurig ziet het er niet uit voor de jongeman, want hij raakte al eerder betrokken bij onlusten: hij knokte er ooit op los in een snackbar, vocht op een afterparty van de muziekgroep De Toppers en werd gearresteerd tijdens een eindejaarsfeest. Voor die akkefietjes kreeg hij taakstraffen. De uitspraak volgt nog deze maand.

Buren willen nieuw landhuis Gwyneth Paltrow niet: ‘Verpest het uitzicht en vloekt met de omgeving’

Buren willen nieuw landhuis Gwyneth Paltrow niet: ‘Verpest het uitzicht en vloekt met de omgeving’ © Photonews

Je hoort mensen wel eens klagen dat Vlaanderen vol staat met lelijke huizen en dat iedereen min of meer z’n zin mag doen qua bouwstijl, maar in de Verenigde Staten kennen ze er ook wat van. Zeker bij de celebs: hoe groter hun bouwsel, hoe beter. Of het huis past in de buurt waar ze wonen, kan hen meestal geen barst schelen. Dat geldt ook voor Gwyneth Paltrow: ze wil een kolossaal landhuis van 5000 vierkante meter laten neerpoten in het Californische Montecito en dat maakt haar nieuwe buren furieus. ‘Het is een heel hoge en grote constructie die het uitzicht verpest en vloekt met de omliggende huizen. We hebben geprobeerd om met haar te praten, maar dat heeft ons nergens gebracht’, vertelt een buurtbewoner. Gwyneth heeft een reputatie op het vlak van ontevreden omwonenden: ooit joeg ze ook de buren van haar stulpje in L.A. de gordijnen in toen ze een enorm hek rond haar woning liet plaatsen. Paltrow bezit verder huizen in Londen en Malibu.

Annelien Coorevits reageert op gokboete echtgenoot: ‘Niet plezant’

Annelien Coorevits reageert op gokboete echtgenoot: ‘Niet plezant’ © Photonews

In Dag Allemaal geeft Annelien Coorevits toe dat de betrokkenheid van haar man Olivier Deschacht in een gokzaak haar zwaar op de maag ligt. De voetballer moet 24 000 euro neertellen omdat hij gokte op wedstrijden van z’n ploeg Anderlecht. Deschacht zette pijnlijk genoeg ook grof geld in op verliesmatchen. ‘Nee, dit is allesbehalve plezant. Hij zal zelf zijn verhaal wel doen als de tijd er rijp voor is. Maar het is niet zo dat Olivier hier wekenlang depressief in de zetel hangt. Wat is er trouwens zo interessant aan ons leven? Mensen willen zelfs weten wat er in ons boodschappenmandje ligt. Als mijn tv-carrière voorbij is, mogen ze mij stilletjesaan vergeten. Een leven als bekend koppel zou ik niemand aanraden’, laat ze weten. De zaak is nog niet van de baan, want de advocaat van Deschacht kondigde aan dat hij in beroep gaat.

Ed Sheeran zet Twitter op laag pitje door stroom aan negatieve reacties

Ed Sheeran zet Twitter op laag pitje door stroom aan negatieve reacties © Photonews

Sociale media maken sommige mensen net asociaal. Ed Sheeran beseft het als geen ander: de Brit is de constante stroom van negatieve berichten beu en is daarom van plan om minder aandacht te besteden aan tweets over zichzelf. Bepaalde media meldden dat hij er volledig mee zou stoppen, maar dat klopt dus niet: ‘Stoppen doe ik niet, Ik lees nu alleen liever Harry Potter dan Twitterberichten. Je ziet er voornamelijk gemene commentaren. Ik brak er mijn hoofd over om te bedenken waarom mensen me zo haten’, zucht hij in een interview met de Engelse tabloid The Sun. Sheeran werd onder meer hard aangepakt door fans van Lady Gaga omdat hij wat minder vriendelijke dingen over haar zou hebben gezegd, maar volgens de zanger kwam ze zelfs niet ter sprake. Verder blijft het gerucht de ronde doen dat hij niet live zingt en tot overmaat van ramp vinden enkele mensen dat hij met z’n nummer ‘Galway Girl’ de Ierse volksmuziek belachelijk maakt.
 

Willy Naessens vroeg zijn Marie-Jeanne ten huwelijk

Willy Naessens vroeg zijn Marie-Jeanne ten huwelijk © Photonews

Bouwondernemer Willy Naessens, bekend van The Sky Is The Limit, heeft z’n partner Marie-Jeanne ten huwelijk gevraagd. Dat gebeurde tijdens een verrassingsfeest in de kantoren van zijn firma. Hij lokte haar mee na een etentje. Marie-Jeanne ging vijftig jaar geleden aan de slag in de kantoren van Willy. Ze zei ja op het aanzoek. Een honderdtal aanwezigen waren getuigen van het heuglijk moment terwijl Bart Kaëll en Luc Appermont voor de muzikale omlijsting zorgden.

‘Mel B. en echtgenoot verbrasten heel fortuin’

‘Mel B. en echtgenoot verbrasten heel fortuin’ © Photonews

Ex-Spice Girl Mel B. is verwikkeld in een onfrisse vechtscheiding. Tijdens een rechtbankzitting werd duidelijk dat de zangeres en echtgenoot Stephen haar volledige fortuin tijdens hun huwelijk hebben verbrast. Ze zouden er onder het motto ‘hoe extravaganter, hoe beter’ zo’n 56 miljoen euro hebben doorgejaagd. Haar man eist nu een hoog alimentatiebedrag omdat Mel hem werkloos en zonder geld op straat zette. Een tijd geleden vroeg ze de echtscheiding aan omdat het gedrag van haar man volgens haar de spuigaten uitliep: ‘Hij mishandelde me’, vertelde ze in de bladen. Volgens de tegenpartij is daar niets van aan.
 

Amper optredens voor Buurland

Amper optredens voor Buurland © Isopix

Het is een gekend fenomeen: talentenjachten à la Idool en The Voice Van Vlaanderen halen hoge kijkcijfers, maar van de winnaar hoor je na afloop van het programma vaak niets meer. Buurland, de laureaat van The Band op vtm, lijkt voorlopig hetzelfde lot beschoren te zijn: ze hebben gedurende de hele zomer voorlopig amper vier optredens in hun agenda staan. ‘De weg naar succes is niet vanzelfsprekend. We proberen nu een eigen identiteit en geluid te creëren’, vertellen de vier heren in de krant. Hier en daar klinkt namelijk de kritiek dat de Nederlands-Vlaamse formatie geen duidelijk profiel heeft. Een beetje rockband, een beetje boyband en nog een snuifje van iets anders: het zou voor concertorganisatoren niet duidelijk genoeg zijn. Afwachten of ze het tij kunnen keren.

Dit zijn de rijkste celebs op Instagram

Dit zijn de rijkste celebs op Instagram © Photonews

Hopper, een site waarmee je Instragramposts op voorhand kan inplannen, heeft een 'Instagram Rich List’ vrijgegeven. Daarin staan de bekende mensen die het meest verdienden met hun berichten. De bedragen zijn om van te duizelen. Op plaats één staat Selena Gomez, die 123 miljoen volgers heeft en 480 000 euro per post verdient. Kim Kardashian (100 miljoen volgers, 440 000 euro per post) en Cristiano Ronaldo (104 miljoen volgers, 350 000 euro per post) maken de top-3 compleet. Bekijk de volledige lijst met grootverdieners hier.

Romeo’s-frikandel is weergaloos succes

Romeo’s-frikandel is weergaloos succes © Photonews

Een paar maanden geleden lanceerden de Romeo’s hun eigen frikandel. De vettige hap blijkt nu een onverhoopt succes te zijn: er gingen al meer dan 500 000 exemplaren over de frituurtoonbank. ‘Als je even rekent hebben De Romeo's een frikandel gedraaid van bijna 200 km lang, het equivalent van de lengte van 2000 voetbalvelden’, lacht Davy Gilles. Om het succes te vieren trakteerde de schlagerformatie de cast van VTM-soap Familie op frikandel.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook