Met welke baantjes moesten deze sterren rondkomen alvorens ze beroemd werden?

Beroemdheden als Johnny Depp, Hugh Jackman, Sean Connery en Brad Pitt hebben best wel een hele weg afgelegd vooraleer ze konden schitteren in het prestigieuze Hollywood. Wist je bijvoorbeeld dat Connery ooit begon als melkboer?  Wij zochten uit welke soms verrassende jobs celebrities vroeger uitoefenden: van kapper over poetsvrouw tot balpennenverkoper en zelfs lijkenwasser. Met deze baantjes moesten bekende hollywoodsterren rondkomen voor ze beroemd werden...

Met welke baantjes moesten deze sterren rondkomen alvorens ze beroemd werden? © Photo News

Op de foto : Brad Pitt, Johnny Depp en Nicole Kidman

Sean Connery : melkboer

Sean Connery : melkboer © Ron Asadorian/Photo News

De geprezen 007 leverde vroeger flessen verse melk aan huis tot hij besloot bij de marine te gaan. Uiteindelijk werd Sean Connery's acteerdroom werkelijkheid, wat tot een onvergetelijke vertolking van het charmante personage James Bond heeft geleid.

Een filmpje kijken met Sean Connery? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Hugh Jackman : clown en fitessinstructeur

Hugh Jackman : clown en fitessinstructeur © Hermann Bredehorst/Photo News

Vooraleer Hugh Jackman klauwen kreeg, zette de Australiër een fopneus op om kinderen te entertainen als Coco de clown. Voor amper 50 dollar kon je het multitalent inhuren voor (verjaardags)feestjes. Daarna ging hij ook aan de slag als fitessinstructeur. Dat hij de sprong waagde naar het grote scherm, werd hem ondertussen al meermaals in dank afgenomen. Kijk maar naar de schitterende prestaties in onder meer 'X-men' en 'Les Miserables'.

Een filmpje kijken met Hugh Jackman? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Mark Wahlberg : ondergoedmodel

Mark Wahlberg : ondergoedmodel © Doug Peters/Photo News

Mark Wahlberg ging van boyband over ondergoedmodel naar acteur. Als 13-jarig kereltje maakte hij deel uit van New Kids On The Block, waarin ook zijn broer Donnie Wahlberg actief was. Toen bleek dat hij een zwak had voor rap, trok Wahlberg naar Marky Mark and The Funky Bunch, bekend van die ene hit 'Good Vibrations'. Zijn sportieve verschijning bleek in de smaak te vallen, want als snel werd hij gecontacteerd door Calvin Klein om te pronken in onderbroeken van het bekende merk. De ware liefde bleek uiteindelijk in het acteren te liggen en dat bewees Mark onlangs nog in 'Patriots Day', 'Deepwater Horizon' en 'Transformers: The Last Knight'.

Een filmpje kijken met Mark Wahlberg? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Brad Pitt : wandelende kip en chauffeur voor strippers

Brad Pitt : wandelende kip en chauffeur voor strippers © Doug Peters/Photo News

Het laatste wat je Brad Pitt zou zien doen, is rondlopen in een kippenpak. Toch paradeerde de superster voor zijn allereerste werkgever rond als een malse kip, in de hoop zo klanten te lokken naar een fastfoodketen. Voor zijn grote doorbraak als acteur, reed hij ook nog rond als chauffeur voor strippers. In zijn studententijd ging de acteur trouwens ook zelf geregeld uit de kleren als lid van de 'Dancing Bares'.

Een filmpje kijken met Brad Pitt? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Matt Damon : breakdancer

Matt Damon : breakdancer © Matt Crossick/Photo News

Volgens Casey Aflleck, de broer van zijn jeugdvriend Ben Affleck, bekostigde Matt Damon zijn peperdure studies aan de Harvard universiteit door zich op de grond te werpen als breakdancer. Zelf weigert de 'Elysium'-acteur het te bevestigen, ook al wordt hij regelmatig gevraagd om een paar van zijn moves boven te halen in talkshows.

Een filmpje kijken met Matt Damon? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Johnny Depp : balpennenverkoper

Johnny Depp : balpennenverkoper © Photo News

Verkozen tot meest sexy man ter wereld en vooral superberoemd geworden dankzij 'Pirates of the Caribbean', maar in een vorig leven verkocht Johnny Depp balpennen over de telefoon.

Een filmpje kijken met Johnny Depp? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

George Clooney : verzekeringsagent

George Clooney : verzekeringsagent © Piero Oliosi/Photo News

De Amerikaanse acteur George Clooney, heel hot tegenwoordig dankzij zijn humanitair werk én zijn huwelijk met de Britse topadvocate Amal Alamuddin, met wie hij onlangs een tweeling kreeg, bracht voor zijn acteercarrière verzekeringen aan de man/vrouw.

Een filmpje kijken met George Clooney? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Bill Murray : kastanjeverkoper

Bill Murray : kastanjeverkoper © Gael Colliguet/Photo News

Bill Murray, de ster van Ghostbusters, heeft een indrukwekkende carrière als komisch acteur achter de rug, maar nog eerder in zijn bestaan verkocht hij kastanjes voor een groentewinkel.

Een filmpje kijken met Bill Murray? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Tom Cruise : krantenverkoper

Tom Cruise : krantenverkoper © Dennis Van Tine/Photo News

Superster Tom Cruise zaait tegenwoordig menige controverse met zijn scientology-geloof, maar vroeger verkocht hij kranten op straat. Zijn grote droom was ooit priester te worden. Dat blijkt nu een Mission Impossible.

Een filmpje kijken met Tom Cruise? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Whoopi Goldberg : assistente in een mortuarium en callgirl

Whoopi Goldberg : assistente in een mortuarium en callgirl © Photo News

In Sister Act bracht ze iedereen aan het lachen als olijke non, maar in een vorig leven deed Whoopi Goldberg een heel lugubere job: ze werkte als assistente in een mortuarium. Ook werkte Whoopie een tijdje als callgirl, naar eigen zeggen omdat het zo goed verdiende.

Een filmpje kijken met Whoopi Goldberg? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Danny DeVito : kapper en haarfixer in een mortuarium

Danny DeVito : kapper en haarfixer in een mortuarium © Dennis Van Tine/Photo News

De Italiaanse Amerikaan Danny DeVito blonk vooral uit door zijn kleine gestalte in komische films, maar in een vorig leven was hij zowaar kapper. En het wordt nog straffer, want hij kwam ook nog aan de kost met het verzorgen van vrouwenkapsels in een mortuarium. Van dode dames wel te verstaan. Brrr...

Een filmpje kijken met Danny DeVito? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Nicole Kidman : hostess in cinema en massagetherapeute

Nicole Kidman : hostess in cinema en massagetherapeute © Dennis Van Tine/Photo News

Vandaag is ze de Australische ster van het witte doek en ook haar oude job zat in dezelfde branche. Nicole Kidman was ooit hostess in een cinema en begeleidde daarbij de bezoekers naar hun zitje. Nadien werkte ze ook nog als massagetherapeute. Zo kon ze ook haar moeder ondersteunen bij haar vele fysieke klachten ten gevolge van borstkanker.

Wat je nog niet wist over Nicole Kidman

Een filmpje kijken met Nicole Kidman? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!Matthew McConaughey : boer

Matthew McConaughey : boer © Dennis Van Tine/Photo News

Ook Matthew McConaughey heeft iets met Australië. De Amerikaanse acteur ging in zijn jeugd een jaar Down Under werken en belandde op een boerderij waar hij kippenmest mocht opscheppen.

Een filmpje kijken met Matthew McConaughey? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Jennifer Hudson : hamburgerverkoopster

Jennifer Hudson : hamburgerverkoopster © Dennis Van Tine/Photo News

De Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Hudson gaf bij haar speech na het ontvangen van haar Oscar (beste Vrouwelijke Bijrol in 'Dreamgirls') prijs waar ze gewerkt had: bij Burger King bakte ze hamburgers. Ook haar collega Rachel McAdams begon haar carière als hamburgerverkoopster. Zij ging aan de slag bij McDonald's.

Een filmpje kijken met Jennifer Hudson of Rachel McAdams? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

John Malkovich : schoolbusbestuurder

John Malkovich : schoolbusbestuurder © Walter Kovacs/Photo News

De acteur die schitterde in o.a. 'Burn after Reading' en 'Les Misérables' had een heel verrassende job vroeger: De nu 60-jarige John Malkovich was ooit bestuurder van de schoolbus.

Een filmpje kijken met John Malkovich? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Hugh Grant : toilettenpoetser

Hugh Grant : toilettenpoetser © Patrick Davy/Photo News

Multimiljonair dankzij enkele hilarische filmrollen in vooral romantische komedies, maar in een vorig leven poetste de Britse acteur Hugh Grant zowaar de toiletten in de kantoren van IBM. Ook de Britse popzanger Boy George kwam ooit aan de kost door toiletten te poetsen.

Een filmpje kijken met Hugh Grant? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Jennifer Aniston : serveuse en fietskoerier

Jennifer Aniston : serveuse en fietskoerier © Michele Amoruso/Photo News

Jennifer Aniston, de beeldige actrice uit onder meer 'Friends' en ex van Brad Pitt, begon haar carrière als serveuse in New York. Daarnaast kwam ze ook nog even aan de kost als fietskoerier.

Een filmpje kijken met Jennifer Aniston? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Mariah Carey : hulpje in een kapsalon en hoedencontroleur

Mariah Carey : hulpje in een kapsalon en hoedencontroleur © Sutton/Photo News

Mariah Carey begon ooit als hulpje in een kapsalon, waar ze de haren van de grond mocht vegen. Haar toenmalige baas had nogal eigenaardige trekjes : zo noemde hij haar 'Echo' in plaats van Mariah. De zangeres gaf er van de ene op de andere dag de brui aan. Een andere job, die ze trouwens ook niet lang volgehouden heeft, was die van hoedencontroleur. Daar werd ze ontslagen vanwege haar 'attitude'.

Beyoncé : hulpje in een kapsalon

Beyoncé : hulpje in een kapsalon © Photo News

Beyoncé schuimt tegenwoordig de wereld af en de R&B diva lokt overal volle stadions en concertzalen, maar ze begon veel nederiger als hulpje in het kapsalon van haar moeder. Maar zij hield het niet bij vegen alleen. Ze zong er ook bij en dat leverde haar extra fooien op.

Channing Tatum : stripper

Channing Tatum : stripper © Chase Rollins/Photo News

Voordat Channing Tatum schitterde in de film Magic Mike, had hij al vaker op het podium gestaan als stripper. Andere sterren die vroeger aan de kost kwamen als stripper of stripteaseuse zijn o.a. Chris Pratt, Lady Gaga, Amber Rose en Courtney Love.

Een filmpje kijken met Channing Tatum? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Lees ook : 10 rijke mensen die vroeger dakloos waren

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook