De sappigste showbizznieuwtjes van de week

De sappigste showbizznieuwtjes van de week

We komen stilaan meer te weten over het nieuwe lief van Josje, Thibaut Courtois werd gelinkt aan een vriendin van Kim Kardashian, Kim Kardashian zelf ging weer eens in een opvallende halfnaakte outfit op restaurant en Temptation Island-presentator Rick Brandsteder moet dan toch niet naar de cel. Lees er hier alles over!

Nieuwe verovering van Josje heet Cle

Nieuwe verovering van Josje heet Cle © Photonews

De boekskes komen langzaam maar zeker meer te weten over het nieuwe lief van Josje Huisman. Dag Allemaal wist een hoop informatie op te duikelen: de jongeman heet Cle en woont in Amsterdam. Hij is creatief directeur en producer bij een bedrijf dat video- en fotoreportages maakt voor andere firma’s en heeft ook een online-lifestylemagazine uit de grond gestampt. Cle is met z’n zesentwintig lentes vijf jaar jonger dan Josje. Juffrouw Huisman zelf doet er voorlopig het zwijgen toe wat haar nieuwste verovering betreft.

Strikte Courtois vriendin van Kim Kardashian?

Strikte Courtois vriendin van Kim Kardashian? © Photonews

Het gonst van de geruchten als zou doelman Thibaut Courtois iets hebben met Brittny Gastineau. Die naam zal weinig mensen bekend in de oren klinken, maar ze is een goeie vriendin van Kim Kardashian en een ex van zwemkampioen Michael Phelps. Brittny heeft op Snapchat een paar kiekjes gedeeld van een innig rendez-vous met Courtois. Plaats van het gebeuren: een hotelbar in Los Angeles. Vorige week werd snelle Thibaut ook al gezien in het gezelschap van twee Miss België-finalistes, maar Maithé, één van hen, haastte zich om in de pers te reageren: ‘We hebben niets’, zwoer ze. De extrasportieve activiteiten van Courtois halen met de regelmaat van de klok het nieuws: zo had hij een paar jaar geleden iets met de toenmalige vriendin van Kevin De Bruyne en verliet hij onlangs zijn zwangere partner.

‘Laat mijn kinderen met rust’

‘Laat mijn kinderen met rust’ © Photonews

Ashton Kutcher heeft op Twitter zijn volgers en de media gevraagd om geen foto's te delen of publiceren van zijn kinderen. De oproep kwam er nadat verschillende Amerikaanse sites beelden hadden gebruikt van Ashton, zijn vrouw Mila Kunis, hun dochter en hun zoon. Die woonden het afgelopen weekend een duikwedstrijd bij en dus zagen de fotografen hun kans schoon om familieplaatjes te schieten. Kutcher is het beu, maar blijft beleefd: 'Ik blijf het vriendelijk vragen. Publiceer alstublieft geen foto's van onze kinderen. Zij hebben niet gekozen voor een leven in de schijnwerpers. Ja, we hebben ze meegenomen naar een openbare gelegenheid maar dat betekent niet dat hun foto’s overal moeten verschijnen', betoogt hij. Mila liet eerder ook haar afkeer van stalkende fotografen blijken: ‘We gaan door die toestanden amper met onze kinderen naar buiten, we zijn liever thuis. Als mijn dochter naar het park gaat, is dat met mijn familie, maar zonder ons. Dan kan ze tenminste rondrennen zonder lastiggevallen te worden’, klonk het toen bits.
 

Garry Hagger is weer vrijgezel

Garry Hagger is weer vrijgezel © Photonews

Garry Hagger en zijn vriendin Gitte hebben een punt gezet achter hun relatie. ‘Dat gebeurde met wederzijds respect’, luidde de korte mededeling van zijn management. De zanger was acht jaar met haar samen. Toen ze een relatie begonnen, had Gary al drie huwelijken achter de rug. Hagger is ondertussen 53 jaar oud.

Kim Kardashian in gewaagd pakje op restaurant

Kim Kardashian in gewaagd pakje op restaurant © Photonews

Wanneer Kim Kardashian uit eten gaat, draaien de lenzen van de paparazzi overuren. Als ze dat ook nog eens halfnaakt doet, is het hek van de dam. Ter gelegenheid van een etentje in het anders zo vredige Californische oord Calabasas verlegde Kim haar grenzen nog maar eens: ze droeg een volledig doorzichtige jurk met wat glitter en voor de rest enkel een slip eronder. De fotografen kiekten haar terwijl ze haar jas nog aanhad, waardoor velen zich afvragen of ze het aandurfde om die binnen aan de kapstok te hangen. Wellicht wel, want Kardashian staat erom bekend dat ze weinig schroom heeft: ze zit niet om een naaktselfie verlegen en poseerde ooit met een champagneglas op haar blote achterste.
 
 
 
 

Rick Brandsteder moet de cel niet in

Rick Brandsteder moet de cel niet in © Photonews

Temptation Island-presentator Rick Brandsteder moet dan toch niet naar de cel. Het gerechtshof in Amsterdam veroordeelde hem tot een voorwaardelijke celstraf van een week met een proeftijd van een jaar, en een geldboete van 750 euro. Da’s ongeveer dezelfde veroordeling die de politierechter hem eerder oplegde. De rechtszaak kwam er omdat hij vorig jaar een man vol in het gezicht sloeg. Die was kwaad omdat Rick voordrong bij het toilet en het kwam tot een discussie. ‘Hij provoceerde me’, vertelde Brandsteder toen in de media. Hij betuigde later zijn spijt. De Nederlander raakte eerder betrokken bij een paar andere akkefietjes.

R. Kelly drukt geruchten over sekte de kop in

R. Kelly drukt geruchten over sekte de kop in © Nicholas Ballasy

Opschudding in de Amerikaanse media, want R. Kelly zou aan het hoofd staan van een sekte. Alsof dat nog niet erg genoeg is, beweren enkele woedende ouders dat hij hun dochters gevangen nam. ‘Hij bepaalt wanneer ze eten, douchen of het huis uit mogen. Hij heeft seks met hen en filmt dat. Bovendien kregen ze een gsm waarmee ze enkel hem kunnen bellen’, aldus een anonieme bron. De raadsman van de zanger doet de uitspraken af als laster: ‘Meneer Kelly ontkent de beschuldigingen ten stelligste en zal er hard aan werken om zijn naam te zuiveren’, meldde hij. R. Kelly had ook in het verleden af te rekenen met commotie: er werd een sekstape gevonden waarop hij te zien was met jonge meisjes en later werd hij beschuldigd van het maken van kinderporno. Het huiszoekingsbevel dat de politie meebracht was echter niet in orde en dus verviel een deel van de aanklachten. Voor de overige werd hij vrijgesproken.

Yanina Wickmayer stapte in het huwelijksbootje

Yanina Wickmayer stapte in het huwelijksbootje © Photonews

Yanina Wickmayer is afgelopen weekend getrouwd met haar verloofde Jérôme. De pers kreeg de uitdrukkelijk vraag om weg te blijven omdat het koppel de heuglijke gebeurtenis enkel in het gezelschap van vrienden en familie wilde vieren. ‘Jérôme maakt van mij vandaag de gelukkigste vrouw van de wereld’, liet de tennisster weten.
 

Veertiende miljonair voor Naomi Campbell

Veertiende miljonair voor Naomi Campbell © Photonews

Dat Naomi Campbell het graag aanlegt met steenrijke mannen, is genoegzaam bekend. Met haar nieuwste vangst is ze al aan haar veertiende miljonair toe. Louis C. Cammileri is baas van een tabaksbedrijf en directeur bij Ferrari, wat maakt dat hij een vermogen van 130 miljoen euro heeft. Naomi is 47, hij 62. Het model minimaliseert haar voorliefde voor mannen met geld graag: ‘Ik wil ook maar wat elke vrouw wil in het leven: een huis, kinderen, het winnende lot. Ik zoek in een man wat elke vrouw in een man zoekt’, vertelde ze er ooit over. ‘Er is echt een vonk tussen die twee’, vertelde iemand uit haar omgeving.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook