Nu in de zalen (26 juli)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Cars 3

Cars 3


Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Regisseur : Brian Fee
Met de stemmen van : Owen Wilson, Armie Hammer, Bonnie Hunt, Gilles Lellouche (OV) / Jan Schepens, William Boeva, Ella Leyers, Juan Gerlo e.a. (Vlaamse versie)
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets


In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Regisseur : Luc Besson
Met : Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Ethan Hawke, Rihanna, Mathieu Kassovitz, Rutger Hauer, John Goodman
Genre : Science fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb.

Wish Upon

Wish Upon


Be careful what you wish for... De 17-jarige Clare Shannon kan samen met haar vriendinnen Meredith en June maar nauwelijks overleven in de hel van high school. Wanneer haar vader haar een oude muziekdoos cadeau doet waarop staat dat elke wens van de bezitter uit zal komen, denkt Clare dat ze niets te verliezen heeft. Ze doet haar eerste wens en tot haar verbazing komt die uit. Eindelijk krijgt ze waar ze al zo lang naar verlangt: geld, populariteit en haar droomjongen als vriend. Alles lijkt perfect - totdat de mensen om haar heen op gruwelijke en gestoorde wijze aan hun eind komen. Nu er bloed aan haar handen kleeft, moet Clare van de muziekdoos af zien te komen, voordat zij en al haar dierbaren de hoogste prijs betalen.

Regisseur : John R. Leonetti
Met : Elisabeth Röhm, Joey King, Sherilyn Fenn, Ryan Phillippe
Genre : Fantasy, Horror/Thriller

Deze film heeft een score van 4.7 op IMDb.

Top 5: 1. Dunkirk

Top 5: 1. Dunkirk


Van regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight - trilogie) komt de actie-thriller Dunkirk. Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Regisseur : Christopher Nolan
Met : Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, James D'Arcy, Mark Rylance, Harry Styles
Genre : Oorlog, Historisch, Actie

Deze film heeft een score van 9.7 op IMDb.

De beste films over de Tweede Wereldoorlog

Top 5: 2. Spider-Man: Homecoming

Top 5: 2. Spider-Man: Homecoming


Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Regisseur : Jon Watts
Met : Tom Holland, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Michael Keaton
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

Top 5: 3. Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3

Top 5: 3.  Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3


Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur! Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

Regisseurs : Pierre Coffin & Kyle Balda
Met de stemmen van : Steve Carell, Kristen Wiig, Russell Brand, Steve Coogan, Trey Parker, Pierre Coffin (O.V.) / Koen Van Impe, Tine Embrechts, Gene Thomas, Walter Baele, Katrien De Becker, Sven De Ridder, Anke Helsen (Vlaamse versie)
Genre : Animatie, Familie, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

Films met Minions scoren

Top 5: 4. War for the Planet of the Apes

Top 5: 4. War for the Planet of the Apes


Caesar en zijn mensapen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Regisseur : Matt Reeves
Met : Andy Serkis, Woody Harrelson, Judy Greer, Steve Zahn
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.2 op IMDb.

Zo kwamen deze personages tot leven: de beste motion capture

Top 5: 5. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Top 5: 5. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge


In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Regisseurs : Joachim Rønning & Espen Sandberg
Met : Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - een geslaagde comeback

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook