Nu in de zalen (2 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Baby Driver

Baby Driver


De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby, ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Regisseur : Edgar Wright
Met : Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Hamm
Genre : Actie, Misdaadfilm

Deze film heeft een score van 8.2 op IMDb.

Bigfoot Junior

Bigfoot Junior


De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Regisseur : Ben Stassen & Jérémie Degruson
Met de stemmen van :  Cinda Adams, Bob Barlen, Cal Brunker (O.V.) / Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Kobe Verdonck, Govert Deploige (Vlaamse versie)
Genre : Animatie

Deze film heeft een score van 4.7 op IMDb.

Pilgrimage

Pilgrimage


Ierland, 1209. Een eiland op het uiteinde van de wereld. Een kleine groep monniken begint een gedwongen bedevaart doorheen een eiland dat al eeuwen verscheurd is door stammenoorlogen, en de stijgende macht van de Normandische veroveraars. Terwijl ze de heilige relikwie van hun klooster - een rots gebruikt tijdens het martelen van de Heilige Matthias, de 13de apostel - begeleiden richting Rome, volgen we hun voortgang door de ogen van een jonge en vrome nieuweling en een stomme vrijgelatene die een somber en gewelddadig verleden met zich meedraagt. Hun reis naar de Oostkust van Ierland wordt steeds gevaarlijker en de monniken beseffen geleidelijk aan dat, in dit oude land vol bijgeloof, het geloof dat hen bindt ook kan leiden tot hun ondergang...

Regisseur : Brendan Muldowney
Met : Richard Armitage, Tom Holland, Jon Bernthal
Genre : Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 5.8 op IMDb.

Just Like Our Parents

Just Like Our Parents


Rosa streeft perfectie na: in haar werk, als moeder, dochter, vrouw, geliefde... Maar hoe harder ze haar best doet, hoe meer ze lijkt te falen. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meisjes, zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Wanneer Rosa's moeder een schokkende onthulling doet, acht Rosa de tijd rijp om de regie van haar leven weer in eigen handen te nemen.

Regisseur : Laís Bodanzky
Met : Maria Ribeiro, Clarisse Abujamra, Paulo Vilhena
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb.

Top 5: 1. Valerian and the City of a Thousand Planets

Top 5: 1. Valerian and the City of a Thousand Planets

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Regisseur : Luc Besson
Met : Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Ethan Hawke, Rihanna, Mathieu Kassovitz, Rutger Hauer, John Goodman
Genre : Science fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb.

Top 5: 2. Dunkirk

Top 5: 2. Dunkirk


Van regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight - trilogie) komt de actie-thriller Dunkirk. Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Regisseur : Christopher Nolan
Met : Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, James D'Arcy, Mark Rylance, Harry Styles
Genre : Oorlog, Historisch, Actie

Deze film heeft een score van 9.7 op IMDb.

De beste films over de Tweede Wereldoorlog

Top 5: 3. Cars 3

Top 5: 3. Cars 3


Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Regisseur : Brian Fee
Met de stemmen van : Owen Wilson, Armie Hammer, Bonnie Hunt, Gilles Lellouche (OV) / Jan Schepens, William Boeva, Ella Leyers, Juan Gerlo e.a. (Vlaamse versie)
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Top 5: 4. Spider-Man: Homecoming

Top 5: 4. Spider-Man: Homecoming


Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Regisseur : Jon Watts
Met : Tom Holland, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Michael Keaton
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

Top 5: 5. Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3

Top 5: 5. Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3


Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur! Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

Regisseurs : Pierre Coffin & Kyle Balda
Met de stemmen van : Steve Carell, Kristen Wiig, Russell Brand, Steve Coogan, Trey Parker, Pierre Coffin (O.V.) / Koen Van Impe, Tine Embrechts, Gene Thomas, Walter Baele, Katrien De Becker, Sven De Ridder, Anke Helsen (Vlaamse versie)
Genre : Animatie, Familie, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

Films met Minions scoren

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook