Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week


Josje kocht een riant buitenverblijf in Spanje, Tom Coninx lust nog wel een groen blaadje, volgens een ex-medewerker van Prinses Diana zou ze na de split met Charles meer dan 20 minnaars hebben gehad en Charlize Theron kreeg heel wat kritiek te slikken op een gewaagde outfit die ze aantrok. Lees er hier alles over!

Josje koopt buitenverblijf op exclusief Spaans domein

Josje koopt buitenverblijf op exclusief Spaans domein © Photonews


Josje Huisman gaat wel eens met vakantie, en om dat zonder pottenkijkers te doen vertoeft ze graag in Spanje. De ex-K3-zangeres heeft er nu een stulpje gekocht op een chique domein. Een gemiddeld vakantiehuis kost op het Las Colinas Golf & Country Resort ongeveer 300 000 euro zonder onderhoudskosten, maar voor één van de luxueuzere verblijven tel je al gauw 1 miljoen euro neer. Het domein is volledig afgesloten en er is permanente bewaking. Volgens TVFamilie gaan ook Kim Clijsters en Rafael Nadal er regelmatig naartoe.

Tom Coninx strikte een groen blaadje

Tom Coninx strikte een groen blaadje © Instagram / Photonews


Tom Coninx heeft een jongere vriendin aan de haak geslagen en da’s voor de boekskes uiteraard smullen geblazen. De 24 lentes tellende Italiaanse Liugia viel als een blok voor de charmes van de vtm-sportjournalist, die zelf 42 is. De jongedame studeert rechten, groeide op in Napels en heeft een appartementje op Capri dat ze via Airbnb verhuurt, werd in Dag Allemaal geschreven. De heer Coninx zeult een reputatie mee als het over vrouwen gaat: een tijd geleden beweerde de Waregemse cafébazin Djoeke dat Tom haar bezwangerde na een feestje in Knokke. Vorig jaar beviel ze van een dochter. Coninx heeft echter nooit bevestigd dat hij de vader van het meisje is.

Sally-Jane Van Horenbeeck van Thuis naar Thais

Sally-Jane Van Horenbeeck van Thuis naar Thais © Photonews


Sally-Jane Van Horenbeeck - Peggy uit Thuis - kiest voor een radicale carrièrewending nu ze niet meer welkom is op de set van de soap. De actrice opent een Thais restaurant dat ‘SiamSally’ gaat heten en begin september opent in Antwerpen. ‘Ik trok naar Thailand om er kooklessen en stage te volgen. Het afgelopen jaar ben ik constant bezig geweest met het geven van kookworkshops en demonstraties’, aldus een enthousiaste Sally-Jane. ‘Alles in het restaurant draait om één hoofdschotel – de Dim Sim, een Thaise Dim Sum – die je kan combineren met verschillende bijgerechten’, besluit ze. Collega-actrice Nathalie Meskens baat samen met haar ex-man al twee Thaise restaurants uit in ‘’t Stad’: zij krijgen er dus een geduchte concurrente bij.

Gewaagde outfit van Charlize Theron deed stof opwaaien

Gewaagde outfit van Charlize Theron deed stof opwaaien © Photonews


In de States maken Instagramgebruikers misbaar over de outfit die Charlize Theron droeg op de première van Atomic Blonde, die nieuwe film waarin ze de hoofdrol speelt. Charlize droeg een bh en een hoog opgetrokken minirok van Dior. ‘Daar is ze te oud voor’, ‘Ongepast voor een vrouw van 42’, ‘Je styliste moet een hekel aan je hebben’ en andere weinig fraaie zinssneden overspoelden het wereldwijde web. Leslie Fremar, de styliste in kwestie, reageerde scherp: ‘Die commentaren zijn te gek voor woorden. Als ze er goed uitziet, als ze zich goed voelt, waarom zou leeftijd dan een factor moeten zijn? Volgens mij is het gewoon jaloezie’, stelde ze klaar en duidelijk.

‘Prinses Diana had meer dan 20 minnaars’

‘Prinses Diana had meer dan 20 minnaars’ © Photonews


Opschudding in het Verenigd Koninkrijk: het gerucht doet namelijk de ronde dat Prinses Diana flink de bloemetjes buitenzette nadat het spaak liep tussen haar en Prins Charles. Dai Davis, de vroegere chef beveiliging van Windsor Castle, beweert in het magazine Chi dat Di een mannenverslindster was: ‘Ze had in die tijd relaties met meer dan 20 heren, onder wie Kevin Costner. Hij benaderde haar voor een rol in het vervolg op The Bodyguard. Dat weigerde ze, maar een affaire met hem zag ze wel zitten’, vertelt hij. Het gerucht over een verhouding tussen Diana en Costner doet al jaren de ronde.

‘Koudweg aan de kant gezet’

‘Koudweg aan de kant gezet’ © Isopix


Mama's Jasje is weer helemaal terug. De formatie scoorde intertijd dikke hits met covers en eigen nummers, waarvan ‘Wunderbar’, ‘Eén nacht alleen’ en ‘Onzen bok is doëd’ enkele bekende voorbeelden zijn. Gunter Van Campenhout is er echter niet meer bij, want de relatie tussen hem en zanger Peter Van Laet is flink verzuurd. ‘Ik ben niet rancuneus, maar een reünie zal er nooit komen. Die man heeft me koudweg uit de groep gezet’, stelt Gunter luid en duidelijk in Dag Allemaal. De ruzie gaat zoals zo vaak over geld: Gunter betaalde de schulden van zijn kompaan toen diens bedrijf failliet ging. Volgens Van Campenhout zou het gaan om 75 000 euro, Peter beweert dat het bedrag veel lager is. Het kwam zelfs tot een proces en Van Laet kreeg ongelijk, maar hij ging in beroep. De uitspraak volgt nog.

Charline van 2Empress gaat scheiden

Charline van 2Empress gaat scheiden © Photonews


Het blonde dj-duo Charline en Justine van 2Empress werd bekend dankzij de tv-reeks ‘The Sky is The Limit’. Op het strand van Curaçao werd Charline ten huwelijk gevraagd door hun manager, Dieter. Op showbizzsite.be staat nu te lezen dat het al over en uit is tussen de twee: ‘We hebben gemerkt dat we aparte doelen hebben op privévlak waarbij het stopzetten van onze relatie de beste beslissing was. Wat zaken betreft blijft alles verder lopen zoals gepland’, vertelt de manager. Het sprookje duurde amper iets langer dan een half jaar.

Barbara Sarafian en Yves uit elkaar

Barbara Sarafian en Yves uit elkaar © Photonews


Ook de Vlaamse actrice Barbara Sarafian gaat scheiden na een kort huwelijk. Ze was een jaar gehuwd met Yves De Moor, die haar ten huwelijk vroeg tijdens het Ensorgala in Oostende. ‘Zowel privé als professioneel liepen de meningen te ver uit elkaar’, laat Yves weten in een korte reactie.

Geen politieke propaganda meer op Songfestival

Geen politieke propaganda meer op Songfestival


De EBU, de organisatie achter het Eurosongfestival, heeft haar reglement aangepast: politieke propaganda mag niet meer. De bal ging aan het rollen toen Joelia Samojlova, de zangeres die Rusland zou vertegenwoordigen, tijdens de vorige editie niet welkom was in Oekraïne. Ze had namelijk opgetreden op de Krim, een schiereiland dat door Rusland werd geannexeerd. Er moest dus duidelijkheid komen. ‘Het is een non-politiek evenement en dus zijn politieke propaganda tijdens het festival en songteksten met politieke inhoud verboden’, zo staat te lezen op de website van de organisatie.

‘Ik, De Slimste Mens ter Wereld? Moeilijk tot onmogelijk!’

‘Ik, De Slimste Mens ter Wereld? Moeilijk tot onmogelijk!’ © Photonews


In het najaar pakt Vier uit met een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, en er zijn al een paar namen van kandidaten bekend. Evi Hanssen, Heidi Van Tielen, Sean Dhondt, Goedele Wachters, Dina Tersago en Bart Somers zullen hun opwachting maken. Heel wat vtm-gezichten dus. '‘De Slimste Mens' is voorlopig niet mijn grootste zorg. Ik had me eigenlijk voorgenomen zo’n dingen niet meer te doen. Ik wil namelijk zoveel mogelijk stress uit mijn leven bannen, maar Erik Van Looy is een geweldige koppigaard. Ik heb hem altijd kunnen afblokken omdat andere tv-opdrachten in de weg stonden, maar dit jaar niet. Zou ik De Slimste Mens kunnen worden? Dat acht ik moeilijk tot onmogelijk’, vertelt Evi Hanssen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook