Deze bizarre jobs deden de sterren in hun jonge jaren

In een vorige fotoreeks zagen we met welke baantjes wereldsterren als Hugh Grant, Sean Connery, Beyoncé, Tom Cruise en Brad Pitt moesten rondkomen voor ze beroemd werden. Maar het kan nog vreemder. Wist je bijvoorbeeld dat Sylvester Stallone ooit begon als leeuwenkooischoonmaker? Van insectenjager over missiewerkster tot kleitrapper en zelfs grafdelver : deze bizarre jobs deden de sterren in hun jonge jaren...

Deze bizarre jobs deden de sterren in hun jonge jaren © Photo News


In een vorige fotoreeks zagen we met welke baantjes wereldsterren als Hugh Grant, Sean Connery, Beyoncé, Tom Cruise en Brad Pitt moesten rondkomen voor ze beroemd werden. Maar het kan nog vreemder. Wist je bijvoorbeeld dat Sylvester Stallone ooit begon als leeuwenkooischoonmaker? Van insectenjager over missiewerkster tot kleitrapper en zelfs grafdelver: deze bizarre jobs deden de sterren in hun jonge jaren...

Op de foto : Halle Berry, Ozzy Osbourne en Taylor Swift

Taylor Swift : insectenjager

Taylor Swift : insectenjager © Photo News


In haar jeugdjaren werkte Taylor Swift in een kwekerij van kerstbomen. Haar job: de cocons van bidsprinkhanen uit de bomen verwijderen.

Megan Fox : smoothieverkoopster

Megan Fox : smoothieverkoopster © Photo News


Megan Fox begon haar carrière als verkoopster in een smoothiekraam. Soms zelfs verkleed als banaan.

Een filmpje kijken met Megan Fox? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Jim Carrey : schoonmaker

Jim Carrey : schoonmaker © Dennis Van Tine/Photo News


Voor Jim Carrey het mooie weer maakte als komiek, ging hij aan de slag als schoonmaker in een fabriek. Hij was toen amper 13 en het gezin was dakloos. Overdag ging Jim naar school en daarna deed hij de nachtshift in de fabriek. Naar eigen zeggen ontwikkelde Jim Carrey zijn gevoel voor humor tijdens die zware financiële tijden die hij en zijn familie meemaakten.

Een filmpje kijken met Jim Carrey? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Vince Vaughn : redder

Vince Vaughn : redder © Piero Oliosi/Photo News


Waarom Vince Vaughn nooit auditie deed voor Baywatch is ons een raadsel, want vroeger kwam hij aan de kost als redder. Uiteindelijk werd hij ontslagen omdat hij voortdurend te laat kwam.

Een filmpje kijken met Vince Vaughn? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Halle Berry : verkoopster

Halle Berry : verkoopster © Photo News


Als jonge twintiger verhuisde de Amerikaanse actrice Halle Berry naar Chicago om haar acteerdroom waar te maken. Dat liep niet van een leien dakje en al snel raakte ze in geldnood. Haar moeder was echter van mening dat het GEEN goed idee was om dochterlief geld te sturen. Daardoor moest Halle Berry een tijdje in een tehuis voor daklozen verblijven.  Nadien ging ze aan de slag als verkoopster in de kinderafdeling van een grootwarenhuis.

Een filmpje kijken met Halle Berry? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Eva Mendes : hotdogverkoopster

Eva Mendes : hotdogverkoopster © Dennis Van Tine/Photo News


In haar tienerjaren werkte actrice en model Eva Mendes als verkoopster van hotdogs in een winkelcentrum.

Een filmpje kijken met Eva Mendes? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Evangeline Lily : missiewerkster, airhostess, serveerster en garagehulpje

Evangeline Lily : missiewerkster, airhostess, serveerster en garagehulpje © Photo News


Actrice en model Evangeline Lily heeft ooit nog missiewerk verricht op de Filipijnen. Ze werkte ook nog als hostess voor Royal Airlines. Evangline Lily is trouwens niet bang om haar handen vuil te maken: om haar studies te betalen ging ze aan de slag als serveerster en werkte ze in een garage waar ze de olie van tucks moest verversen.

Een filmpje kijken met Evangeline Lily? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Ozzy Osbourne : hulpje in een slachthuis, mortuarium en loodgieter

Ozzy Osbourne : hulpje in een slachthuis, mortuarium en loodgieter © Pa/Photo News


Dat de Prince of Darkness ooit aan de slag ging in een slachthuis en in een mortuarium zal je waarschijnlijk niet verwonderen. Maar dat de voormalige frontman van de heavymetalband Black Sabbath vroeger ook aan de kost kwam als loodgieter zal je misschien meer verbazen.

Kanye West : kledingverkoper

Kanye West : kledingverkoper © Jonathan Brady/Photo News


Rapper Kanye West kwam in zijn jonge jaren aan de kost als verkoper in de kledingketen GAP. Daar deed hij inspiratie op om later zelf kleren te gaan ontwerpen.

Tina Fey : receptioniste

Tina Fey : receptioniste © Dennis Van Tine/Photo News


Tina Fey ging ooit aan de slag als receptioniste in het YMCA in Evanston, Illinois. Ze werkte overdag en 's avonds volgde ze acteerlessen. Dat heeft haar geen windeieren gelegd.

Een filmpje kijken met Tina Fey? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Gwen Stefani : poetsvrouw

Gwen Stefani : poetsvrouw © Photo News


Tegenwoordig rijgt ze de successen aan elkaar, maar vroeger had de bevallige Amerikaanse een veel nederiger bestaan: ze poetste de vloeren in een shoppingcenter.

Gloria Estefan : tolk

Gloria Estefan : tolk © Dennis Van Tine/Photo News


De Latina popzangeres werkte ooit als tolk bij de douane op de luchthaven van Miami. Naar verluidt betrapte de Amerikaanse van Cubaanse afkomst een non die een salami het land in probeerde te smokkelen.

Christopher Walken : leeuwentemmer

Christopher Walken : leeuwentemmer © John Angelillo/Photo News


Als 15-jarige jongen kwam Christopher Walken bij een rondtrekkend circus terecht en werkte hij er korte tijd als leeuwentemmer. Dat klinkt indrukwekkend, maar volgens de bescheiden acteur was de leeuw Sheba zó oud dat het beest zich als een schoothondje gedroeg.

Een filmpje kijken met Christopher Walken? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Sylvester Stallone : leeuwenkooischoonmaker

Sylvester Stallone : leeuwenkooischoonmaker © Photo News


Je hebt een leeuwentemmer, maar je hebt natuurlijk ook een persoon nodig die de kooi van deze beestjes schoonmaakt. Die taak nam Sylvester Stallone op zich. Voordat zijn acteercarrière op gang kwam, maakte de Rambo-acteur leeuwenkooien schoon in de Central Park Zoo in New York.

Een filmpje kijken met Sylvester Stallone? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Rod Stewart : grafdelver

Rod Stewart : grafdelver © Photo News


In zijn tienerjaren werkte Rod Stewart als grafdelver op het Highgate Cemetery in Londen. Volgens de nieuwste biografie van Britse zanger zou hij in zijn jeugd geregeld nachtmerries gehad hebben over de dood. Daarom dacht hij dat werken op een kerkhof hem van zijn angst zou afhelpen. Of dat ook gewerkt heeft, weten we niet.

Orlando Bloom : kleitrapper

Orlando Bloom : kleitrapper © Dennis Van Tine/Photo News


Orlando had zijn eerste baantje op zijn 13de: hij werkte als kleitrapper op een duivenschietbaan. Hij wierp de kleischijven die als doel werden gebruikt door de schutters.

Een filmpje kijken met Orlando Bloom? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Ellen Degeneres : oesterschelpster

Ellen Degeneres : oesterschelpster © Ron Sachs/Photo News


Ellen heeft veel baantjes gehad voordat ze talkshowhost werd. Zo verfde ze huizen, verkocht ze stofzuigers, was ze barvrouw en serveerde ze drankjes voor de kost. Maar haar meest opvallende baantje was oesterschelpster: op evenementen pakte ze het mes erbij om oesters te openen. Volgens Ellen heel normaal als je in New Orleans woont.

Rihanna : straatventer

Rihanna : straatventer © Team B/Photo News


Rihanna kwam ooit aan de kost als verkoopster van hoeden en kleren in de straten van Barbados. Iemand een paraplu nodig?

Angelina Jolie : begrafenisondernemer

Angelina Jolie : begrafenisondernemer © Photo News


Angelina Jolie was zodanig teleurgesteld in de service van de begrafenisondernemer bij de begrafenis van haar eigen opa, dat ze besloot dat ze het beter kon. Nu begrijpen we dat donker kantje van haar toch al iets meer.

Een filmpje kijken met Angelina Jolie? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Christopher Lee: geheim agent

Christopher Lee: geheim agent © David Silpa/Photo News


Christopher Lee was een veteraan op alle vlakken. Naast de honderden films waarin hij meespeelde, heeft hij ook verschillende missies voor de Britse geheime dienst en de Royal Air Force uitgevoerd. Hij volgde in Zuid-Afrika een opleiding tot piloot, maar maakte die niet af vanwege zijn slechte gezichtsvermogen. Na de Tweede Wereldoorlog spoorde hij Duitse oorlogsmisdadigers op voor de SAS (Special Air Service).

Een filmpje kijken met Christopher Lee? Je vindt er gegarandeerd eentje naar je smaak in de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Lees ook :
Deze sterren waren ooit vluchtelingen
Deze celebs begonnen hun carrière in een lachwekkend reclamefilmpje
Deze sterren hebben hun eigen wijngaard
Met welke baantjes moesten deze sterren rondkomen alvorens ze beroemd werden?
Je moet ergens beginnen als acteur

10 rijke mensen die vroeger dakloos waren

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook