Deze celebs begonnen hun carrière in een lachwekkend reclamefilmpje

Voor ze hot werden in Hollywood prezen ze zeep, hamburgers, kauwgom of tampons aan!

Deze celebs begonnen hun carrière in een lachwekkend reclamefilmpje © Photonews


Leonardo DiCaprio heeft z’n zaakjes wel op orde: hij is een schitterend acteur, verdient een aardig centje en de bevallige deernen werpen zich spontaan voor zijn voeten. Zijn acteerdebuut in een reclamespot voor Bubble Yum-kauwgom probeert hij echter uit z’n geheugen te verdringen. Leo is niet de enige: ook andere bekende koppen startten hun loopbaan op die manier.

Mark Ruffalo

Mark Ruffalo © Photonews


Mark Ruffalo kennen we van oerdegelijke acteerprestaties in ‘The Kids are Allright’ en ‘Foxcatcher’, maar vroeger hield hij zich bezig met een ander soort acteerwerk. De heer Ruffalo speelde in zijn jonge jaren namelijk de hoofdrol in een reclame voor een anti-jeugdpuistjesmiddel. ‘Ik had in de middelbare school veel last van pukkels’, vertelt hij. De makers van de reclameboodschap betaalden hem meer dan 20 000 euro. Lang niet slecht!

Keanu Reeves

Keanu Reeves


Jawel, het kan nog erger: Keanu Reeves die reclame maakt voor cornflakes. Let vooral op de lachwekkende gezichtsuitdrukking wanneer hij proeft.

John Travolta

John Travolta © Photonews


John Travolta is niet te beschaamd om onder de douche een ode te brengen aan zijn favoriete zeep.

Mila Kunis

Mila Kunis © Photonews


Ook Mila Kunis werd al vroeg opgemerkt door de gewiekste reclamejongens- en meisjes. Op dertienjarige leeftijd prees ze als een echte professional schoolgerief aan. Met de glimlach en in een interieur dat zo kleurrijk was dat menigeen er pijn aan de ogen van kreeg.

Kristen Stewart

Kristen Stewart © Photonews


Ook al was Kristen Stewart ten tijde van dit spotje nog piepjong, ze wist toen al met welke wagen ze later zou rijden!

Naomi Watts

Naomi Watts © Photonews


Een rijkgevulde acteercarrière moet ergens beginnen, dat weet ook de immer lentefrisse Naomi Watts. Lang voor ze schitterde in ‘Mulholland Drive’, ‘Eastern Promises’ en ‘Birdman’ verdiende ze een aardig zakcentje met reclame voor tampons.

Brad Pitt

Brad Pitt © Photonews


Brad Pitt had er al spijt van vlak na de opnames, maar het kwaad was geschied: deze deerniswekkende reclamespot voor Pringles-chips noopte hem ertoe om een paar maanden niet te veel onder de mensen te komen. ‘Once you pop, you can’t stop’, nietwaar, Brad?

Ben Affleck

Ben Affleck © Photonews


Ben Affleck is niet vies van een vettige hap op z’n tijd. Bovendien betaalde Burger King hem zo riant dat hij bereid was om te doen wat anderen weigerden: opdraven in dit sterk staaltje publicitaire onzin.


Evangeline Lilly

Evangeline Lilly © Photonews


Evangeline Lilly werd bekend door rollen in The Hurt Locker en de Hobbit-films, maar in bovenstaand filmpje maakte ze in ware teleshoppingstijl reclame voor een datingplatform.

Steve Carrell

Steve Carrell © Photonews


Wanneer Steve Carrell opduikt, valt er meestal wel wat te lachen. Zelfs wanneer hij een sappig kippetje aanprijst tijdens het reclameblok.

Paul Rudd - Super Nintendo

Paul Rudd - Super Nintendo © Photonews


Paul Rudd is een welbekende naam bij liefhebbers van Amerikaanse komedies. Aan het begin van zijn carrière was hij te zien in deze spot van Nintendo, die er tegenwoordig behoorlijk gedateerd uitziet.

Bryan Cranston - Shield Soap

Bryan Cranston - Shield Soap © Photonews


In Breaking Bad dealt hij drugs, maar vroeger was zeep aan de man brengen meer het ding van Bryan Cranston. Dat hij zichzelf in een oerbelachelijk stinkdierpakje moest hijsen, daar maalde hij niet om!

Wesley Snipes - Levi’s

Wesley Snipes - Levi’s © Photonews


Toen het strafblad van Wesley Snipes nog maagdelijk blank oogde, showde hij maar al te graag z’n danspasjes terwijl hij rondparadeerde in een blitse Levisbroek.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook