Het opmerkelijkste showbizznieuws van de week

Er viel weer heel wat sappigs te noteren bij onze bekende medemensen.

Het opmerkelijkste showbizznieuws van de week


Jeroen Meus heeft genoeg van gezondheidsgoeroes die ons vertellen wat we moeten eten en deelt een steekje uit aan zijn vtm-collega's, Temptation Pommeline maakt wereldkundig dat ze haar billen en lippen wil laten bijwerken, Jef Vermassen krijgt z'n eigen reeks en Michel Van den Brande wil Prins Laurent wel in dienst nemen. Lees er hier alles over!

‘Die gezondheidshype begint me te storen’

‘Die gezondheidshype begint me te storen’ © Photonews


Gezondheidsgoeroes die met een opgestoken vingertje komen vertellen dat we elke dag onze bak quinoa naar binnen moeten werken en aardappelen maar beter links laten liggen: Jeroen Meus heeft er schoon genoeg van. ‘Plots eten we massaal bessen en superzaden. Het stoort me dat mensen die hele gezondheidshype zo slaafs volgen. Tournée Minérale? Ik zou dan net een glas meer drinken. Ik heb niets tegen gezonde voeding, maar uiteindelijk zal men ook nu weer naar het klassieke terugkeren’, vertelt Meus, die ook nog een steek uitdeelt naar zijn vtm-collega’s die wel volop meesurfen op de golven van de hype: 'Ik ben er zeker van dat ik het eten van mevrouwen Naessens en Bekkari veel lekkerder zou kunnen klaarmaken dan zij. Ze kunnen wel goed koken, maar zijn geen chefs’, besluit hij.

Temptation Pommeline laat haar lippen en billen onder handen nemen

Temptation Pommeline laat haar lippen en billen onder handen nemen © Photonews


Pommeline uit Temptation Island laat weten dat ze na haar borsten ook haar billen en lippen wil laten bijwerken. Ze gaat daarom langs bij de Nederlandse chirurg die ook al haar Temptation-collega Rosanna onder handen nam. ‘Nog twee maandjes fastfood eten en vetjes opsparen … To be continued!’, schreef ze op Instagram. De blondine is nog steeds samen met Merijn, haar vangst uit het beruchte verleidersprogramma.


Fan klaagt Usher aan na onveilige seks, hij ontkent

Fan klaagt Usher aan na onveilige seks, hij ontkent © Photonews


Usher is er gloeiend bij nu een fan beweert dat ze onveilige seks met hem had. De jongedame sleept de Amerikaanse r&b-artiest voor de rechter omdat hij volgens haar verzweeg dat hij herpes heeft. ‘Hij haalde me tijdens het concert het podium op en bezocht me daarna op mijn hotelkamer, waar we seks hadden’, aldus Quantasia. Usher zelf ontkende tegenover kennissen in alle toonaarden dat hij Quantasia heeft aangeraakt: ‘Ze is absoluut mijn type niet’, zou hij volgens TMZ.com hebben gezegd. Eerder werd hij ook door een andere vrouw, die beweerde dat ze de geslachtsziekte van hem kreeg, gedagvaard. Ze eist 8,5 miljoen euro schadevergoeding.

‘Prins Laurent mag voor mij komen werken’

‘Prins Laurent mag voor mij komen werken’ © Photonews


Na de historie met het Chinese leger krijgt Prins Laurent bakken kritiek, maar Michel Van den Brande neemt het voor hem op in een vlammende Facebookpost: ‘Heren politiekers, zijn jullie weer niet beschaamd … Laurent was aanwezig op de begrafenis van Gaston Bergmans en tijdens talloze openingen van dierenasielen. Hij steunt een pak goede doelen, jullie zouden beter een voorbeeld aan zo'n man met een gouden hart nemen. Jullie zijn zelf de oorzaak van die graaicultuur! Als hij zonder dotatie valt kan ik een man van zijn kaliber wel gebruiken om mijn bedrijf verder uit te bouwen’, brieste de stellingenbouwer.

Jef Vermassen krijgt eigen reeks op vtm

Jef Vermassen krijgt eigen reeks op vtm © Photonews


Topadvocaat Jef Vermassen krijgt een eigen documentairereeks op vtm. ‘Die zoomt in op de zaken die hij pleitte. Hij maakt duidelijk dat er een moordenaar schuilt in ieder van ons’, wisten ze bij vtm te vertellen. Wanneer het programma op de buis te zien is en hoe het gaat heten, werd nog niet bekendgemaakt.

Is er iets aan de hand tussen Katy Perry en Robert Pattinson?

Is er iets aan de hand tussen Katy Perry en Robert Pattinson? © Photonews


Bij de Amerikaanse roddelblaadjes draait de geruchtenmolen op volle toeren: enkele paparazzi hebben Katy Perry en Robert Pattinson namelijk samen in een restaurant gezien. Genoeg om de conclusie te trekken dat de twee een relatie hebben, dus. ‘Ze aten eerst samen met andere mensen maar sloten de avond met z’n tweetjes af. Het leek bijzonder gezellig’, liet een anonieme bron optekenen. Tussen Katy en Orlando Bloom liep het nog niet zo lang geleden spaak.

BBC-striptease zorgt voor ophef

BBC-striptease zorgt voor ophef


De BBC staat bekend als een instituut waar ze scabreus taalgebruik en expliciete beelden niet op prijs stellen. Dat gaat ver: onlangs werd een volledig concert van de website van de Britse openbare omroep gehaald omdat de zangeres één keer ‘fuck’ zei. Een paar dagen geleden verslikten de Britten zich dan ook in hun theetje voor het slapengaan toen ze naar het journaal van 22 uur keken: terwijl nieuwslezeres Sophie Raworth berichtte over de prestaties van het Engelse hockeyteam, zagen 3,8 miljoen kijklustigen hoe een man op de achtergrond doodgemoedereerd naar een striptease op z’n pc zat te gluren. ‘Dit is totaal onprofessioneel en we zullen gepaste maatregelen nemen’, reageerde iemand van de BBC in The Sun. Het was de tweede keer die dag dat er onbedoeld blote borsten in beeld kwamen, want ook tijdens een reportage over een festival in Devon trok een vrouw haar bh uit.


Willy Sommers viert vijfenzestigste verjaardag: ‘Op het podium staan is topsport’

Willy Sommers viert vijfenzestigste verjaardag: ‘Op het podium staan is topsport’ © Photonews


Willy Sommers is 65 geworden en dat werd afgelopen woensdag stevig gevierd in het Radio 2-programma Plage Préférée. Verschillende collega’s, onder wie Laura Lynn en Wendy Van Wanten, kwamen langs om hem geluk te wensen en een stuk taart naar binnen te werken. Sommers deed een boekje open over zijn toekomstplannen:‘Ik denk nog helemaal niet aan mijn pensioen. Ik heb het besproken met mijn boekhouder en ik mag nog steeds zoveel optreden als ik wil, zolang ik maar belastingen betaal. Hoe lang ik doorga? Dat weet ik zelf nog niet’, stak hij van wal. Ook zijn ‘jeugdige looks’ kwamen aan bod in het gesprek: ‘1 keer per maand ga ik naar de schoonheidsspecialist en ik let een beetje op mijn voeding. Op het podium staan is ook topsport. Deze en vorige maand had en heb ik 45 optredens. Dat houdt mij jong, net als mijn publiek uiteraard’, besloot de zanger.

Radio 1 excuseert zich voor Maggie De Block-cartoon

Radio 1 excuseert zich voor Maggie De Block-cartoon © Radio 1


Naar aanleiding van het Fipronil-eierschandaal was op de website van Radio 1 korte tijd een cartoon te zien waarop Minister van Volksgezondheid Maggie De Block groen uitsloeg. Voor haar neus stond een bord eieren. Op het kabinet van De Block konden ze er echter niet mee lachen: ‘Ja, ze hebben contact opgenomen, maar uiteindelijk hebben we zelf ingezien dat dit ongepast was. Wij bieden dan ook onze excuses aan’, klonk het op de redactie van de radiozender.

Komt Knight Rider terug?

Komt Knight Rider terug? © Photonews


Goed nieuws voor nostalgici: David Hasselhoff zit samen met regisseur James Gunn te broeden op een vervolg voor de legendarische hitserie Knight Rider. De twee werkten samen voor Guardians of the Galaxy 2, een film waarin ‘The Hoff’ een cameorol heeft. ‘Hij vertelde dat hij op zijn achtste altijd naar Knight Rider keek en dat het hem erg heeft beïnvloed. Daarom wilde hij mij graag in de film hebben. En nu praten we dus over een vervolg’, bevestigde de acteur.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook