Deze sterren raken geen druppel alcohol aan

In Hollywood kijkt men niet op een feestje meer of minder. De drank vloeit er rijkelijk, en het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat sterren met een alcoholprobleem kampen. Maar er zijn er ook die het sober houden. Onder anderen Blake Lively, Daniel Radcliffe, Ben Affleck en Kim Kardashian raken al lang geen druppel alcohol (meer) aan. Deze 25 sterren houden het sober...

Deze sterren raken geen druppel alcohol aan © Photo News


In Hollywood kijkt men niet op een feestje meer of minder. De drank vloeit er rijkelijk, en het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat sterren met een alcoholprobleem kampen. Maar er zijn er ook die het sober houden. Onder anderen Blake Lively, Daniel Radcliffe, Ben Affleck en Kim Kardashian raken al lang geen druppel alcohol (meer) aan. Omdat het slecht is voor de huid, de lijn, of sportprestaties in de weg staat. Of omdat ze een verslaving hebben overwonnen. Deze 25 sterren houden het sober...

Op de foto : Jada Pinkett Smith, Blake Lively en Jennifer Lopez

Bradley Cooper

Bradley Cooper © Matt Crossick/Photo News


In 2013 vertelde de acteur aan GQ Magazine dat hij op 29-jarige leeftijd, na een jarenlange alcoholverslaving, gestopt is met drinken, omdat hij het gevoel had dat hij anders zijn hele leven ermee zou saboteren. Intussen is hij al 13 jaar sober.

Tyra Banks

Tyra Banks © www.instagram.com/tyrabanks


Aan Forbes vertelde presentatrice en model Tyra Banks ooit het volgende: "Ik ben heel blij dat ik totaal niet verslavingsgevoelig ben. Ik heb nog nooit drugs gebruikt en de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik alcohol dronk, was toen ik twaalf was."

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith © Photo News


In een artikel uit 2010 in US Weekly onthulde Jada 25 dingen over haar die niet iedereen weet. Dat ze al sinds begin de jaren '90 geen alcohol meer heeft gedronken was daar één van. In het verleden dronk Jada tot wel twee flessen wijn per dag. Toen ze inzag dat ze een probleem had, is ze van de ene dag op de andere gestopt met drinken.

Robert Downey jr.

Robert Downey jr. © Matt Crossick/Photo News


Ooit was de acteur een gigantisch feestbeest, maar nu drinkt hij al meer dan 10 jaar geen druppel alcohol meer.

Naomi Campbell

Naomi Campbell © Piero Oliosi/Photo News


Ooit was het topmodel een stevige drinkster, maar een paar jaar geleden maakte ze daar komaf mee. In een interview met Life & Style in 2013 vertelde dat ze veel gelukkiger is nu ze niet meer drinkt. Zo kreeg ze ook haar notoire divagedrag resoluut onder bedwang.

Lana del Rey

Lana del Rey © Danny Lawson/Photo News


Zangeres Lana Del Rey kon als tiener heel moeilijk van de fles afblijven, tot ze net voor ze 20 werd naar New York verhuisde en besloot de drank voorgoed af te zweren om haar muzikale droom na te jagen. Ze overwon haar zware alcoholverslaving en raakt sindsdien geen druppel meer aan.

Calvin Harris

Calvin Harris © Dennis Van Tine/Photo News


De populaire Schotse dj stopte met drinken omdat "het me ziek maakte en het invloed had op mijn brein op de slechts mogelijke manier," aldus Harris in een interview met de BBC.

Eva Mendes

Eva Mendes © Photo News


In 2008 dook Mendes heimelijk onder in een afkickkliniek om haar alcohol- en cocaïneverslaving onder controle te krijgen. Sindsdien leidt de ravissante actrice een nuchter bestaan.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe © Isabel Infantes/Photo News


Tijdens de opnames van de laatste Harry Potter films kampte Radcliffe met een stevige alcoholverslaving. Nu is hij al 2 jaar sober. In een interview met The Telegraph verklapte hij dat hij het leven heerlijk vindt zonder alcohol en dat hij er nu nog amper aan moet denken.

Ben Affleck

Ben Affleck © Photo News


Na een tijdje in een afkickkliniek te hebben gezeten, heeft hij het drinken van alcohol voor altijd afgezworen. "Ik heb een behandeling tegen alcoholverslaving achter de rug. Het is iets wat ik vaker heb overwonnen en dat wil ik ook blijven doen", schreef Affleck dit jaar nog op Facebook. "Ik wil alles uit mijn leven halen en de beste vader zijn. Ik wil dat mijn kinderen weten dat ze zich niet hoeven te schamen om hulp te vragen als ze dat nodig hebben."

Russell Brand

Russell Brand © John Stillwell/Photo News


De Britse komiek stond ooit bekend als party animal en drankorgel, maar is nu al bijna 15 jaar sober.

Blake Lively

Blake Lively © Jim Ruymen/Photo News


In een interview met Allure Magazine in 2012 vertelde de Gossip Girl-actrice dat ze geen alcohol drinkt en dat ze ook nog nooit drugs heeft gebruikt. "Het is gewoon iets waar ik absoluut geen interesse in heb." Met een man als Ryan Reynolds hoeft dat natuurlijk niet te verwonderen.

Matthew Perry

Matthew Perry © Photo News


Perry leed aan een zware  alcohol- en drugsverslaving tijdens de opnames van Friends. In 2001 – na enkele opnames in rehab – zwoer hij alcohol volledig af. In 2013 transformeerde hij zijn mansion in Malibu om tot een opvangtehuis genaamd 'Perry House' om lotgenoten te helpen.

Kim Kardashian

Kim Kardashian © Photo News


Hoewel de realityster wel reclame maakt voor alcoholmerken op Instagram, raakt ze het goedje zelf niet aan. Dat vertelde haar zus Khloé vorig jaar in een interview met Elle. "Ze vindt er gewoon niets aan." Kim haat naar eigen zeggen alcohol en vindt dat haar zussen al genoeg drinken in haar plaats.

Brad Pitt

Brad Pitt © Photo News


In een recent artikel in GQ vertelde de acteur dat hij niet langer het leven van een alcoholverslaafde wou leiden en dus op een dag simpelweg cold turkey is gegaan.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez © Photo News


Omdat het wetenschappelijk bewezen is dat alcohol een slechte invloed heeft op de huid, laat de 48-jarige brunette alcohol probleemloos links liggen. Een aperitiefje weigeren op een award-uitreiking vindt Lopez overdreven, maar na enkele slokjes zet ze het glaasje champagne netjes weg. Jennifer drinkt verder ook geen koffie en rookt niet. Dat verklaart misschien mede de jeugdige look van deze ster.

Pharell Williams

Pharell Williams © Doug Peters/Photo News


De muzikant is al langer open over zijn nuchtere levensstijl. "Iedereen moet doen wat hij of zij wil, maar het is gewoon niets voor mij", aldus Pharrell aan Paper Magazine.

Kim Cattrall

Kim Cattrall © Doug Peters/Photo News


"Chronische migraineaanvallen verplichtten me ertoe mijn alcoholgebruik te beperken, en daar heb ik geen problemen mee. Mij maak je gelukkiger met een nieuwe handtas dan een caloriebom van een cocktail", klinkt het overtuigd bij Cattrall.

Gerard Butler

Gerard Butler © Photo News


De Schotse acteur kampte jarenlang met een drugs- en alcoholverslaving. Butler beweert trouwens dat zijn overmatig drankgebruik in zijn twintigerjaren ervoor heeft gezorgd dat hij geen advocaat kon worden. Nu, 20 jaar later, gaat hij nog steeds zonder verdovende middelen door het leven.  

Tobey Maguire

Tobey Maguire © Photo News


Maguire maakt er geen geheim van dat hij geen alcohol meer aanraakt sinds zijn 19de. ‘Het is algemeen geweten dat ik niet drink. Het staat bijna in elk interview’, aldus Tobey aan People Magazine.

David Beckham

David Beckham © Piero Oliosi/Photo News


Beckham wijt zijn langdurige carrière als profvoetballer aan het feit dat hij nooit alcohol dronk. Daarom ook dat hij nog steeds zo'n hottie is.

Kristin Davis

Kristin Davis © Hahn Lionel/Photo News


De Sex And The City-actrice dacht dat ze de kaap van 30 jaar nooit ging halen. Davis bekende dat ze in eerste instantie vooral dronk "om erbij te horen", en dat haar gedrag later escaleerde. Sinds een opname is de actrice volledig nuchter. Kristin geeft toe dat ze het geluk had om te herstellen van haar verslaving voor ze werelberoemd werd.


Jennifer Hudson

Jennifer Hudson © Dennis Van Tine/Photo News


Jennifer claimt dat ze in haar hele leven nog nooit een druppel alcohol heeft gedronken. "Tijdens mijn jeugd zag ik hoe drank en drugs het leven van vele mensen uit mijn omgeving verwoestte. Ik ben een overtuigd niet-drinker", aldus Hudson.

Colin Farrell

Colin Farrell © Piero Oliosi/Photo News


"Ik dacht dat ik zonder alcohol minder goed zou kunnen acteren", was het jarenlange excuus van Farrell. "Ik was als de dood dat een alcoholloos bestaan mijn creatieve capaciteiten als acteur zou belemmeren". In 2006 liet de acteur zich desondanks opnemen in een afkickcentrum en bewees het tegendeel: hij beleefde sindsdien de meest succesvolle jaren uit zijn professionele carrière.

Natalie Portman

Natalie Portman © Jay L. Clendenin/Photo News


Deze ravissante brunette dronk graag een glaasje tijdens haar studentenperiode, maar voelde daarna naar eigen zeggen nooit meer de drang om zich met drank en drugs bezig te houden.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook