Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

In dit dossier vind je de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

The Space Between Us

The Space Between Us

Gardner is de eerste mens die op de planeet Mars is geboren. Zijn moeder, een astronaute, overleed tijdens zijn geboorte, en ook zijn vader heeft hij nooit gekend. Na zijn hele jeugd op Mars te hebben doorgebracht, maakt hij op zijn zestiende voor het eerst kennis met de planeet aarde. Hij ontmoet er de avontuurlijke Tulsa, met wie het meteen klikt. Al snel blijkt het bezoek aan de blauwe planeet voor Gardner evenwel niet zonder gevaar...

Een film van Peter Chelsom, met Gary Oldman, Asa Butterfield en Carla Gugino

The Space Between Us is vanaf 5 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Een film van James Gunn, met Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista en Kurt Russell

Guardians of the Galaxy Vol. 2 is vanaf 6 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk Guardians of the Galaxy Vol. 2 op Proximus TV

Mon ange

Mon ange

Engel is een jongetje, gezegend met een onwaarschijnlijke gave: hij is onzichtbaar. Op een dag ontmoet hij de kleine blinde Madeleine en wordt dolverliefd. Fantastische jaren volgen, tot Madeleine met onthutsend nieuws komt: ze zal haar zicht terugkrijgen...

Een film van Harry Cleven, met Fleur Geffrier, Elina Löwensohn, Maya Dory, Hannah Boudru en François Vincentelli

Mon Ange is vanaf 6 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Song to Song

Song to Song

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye legt het aan met muziekproducent Cook, in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Een film van Terrence Malick, met Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett, Christian Bale, Holly Hunter en Iggy Pop

Song to Song is vanaf 8 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Cloudboy

Cloudboy

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont bij zijn papa. Zijn Zweedse mama Katarina kent hij nauwelijks. Niilas moet, zeer tegen zijn zin, tijdens de zomervakantie naar het Hoge Noorden reizen waar zijn moeder en haar nieuwe gezin tussen de rendierherders wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Ondanks de warme ontvangst reageert Niilas heel terughoudend. De enige die hem begrijpt, is zijn nieuwe halfzus Sunnà. Stilaan ontdekt hij zijn roots, die sterker blijken dan hij ooit had kunnen vermoeden. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Een film van Meikeminne Clinckspoor, met o.a. Daan Roofthooft en Geert Van Rampelberg

Cloudboy is vanaf 9 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Beyond The Mountains And Hills

Beyond The Mountains And Hills

David zwaait af na zevenentwintig jaar diensttijd. Hij keert terug naar zijn huis en familie na jaren op afstand van hen te hebben geleefd en probeert het burgerleven te leiden. Hij denkt, net als zijn vrienden die hem voorgingen, dat hij vast een leidinggevende positie in de private sector zal krijgen, maar hij heeft problemen om zich aan te passen aan het tempo van "het nieuwe Israël", een competitieve cultuur beheerst door succes en geld. Veel te vaak zit hij alleen thuis en kijkt hij naar een ochtendshow op tv of luistert hij naar de radio. Dan stelt een vriend hen voor om te gaan werken voor een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt. David ziet dit als een kans om in het bedrijfsleven te komen en carrière te maken. Maar door deze beslissing raken hij en zijn familie langzaam verstrikt in een web van duistere krachten die het leven beheersen in Israël.

Een film van Eran Kolirin, met Mili Eshet, Noam Imber, Shiree Nadav-Naor

Beyond the Mountains and Hills is vanaf 10 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook