Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

In dit dossier vind je de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Alien: Covenant

Alien: Covenant

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
 
Een film van Ridley Scott, met Michael Fassbender, Guy Pearce, Noomi Rapace en Billy Crudup

Alien: Covenant is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Huiveringwekkende horror in Alien: Covenant, nu op Proximus TV
De meest angstaanjagende sciencefictionfilms


Paris Can Wait

Paris Can Wait

Anne is getrouwd met de succesvolle filmproducent Michael, maar voelt zich door hem verwaarloosd. Wanneer een snoepreisje aan de Franse zuidkust abrupt door Michael wordt afgebroken, rijdt Anne met Michaels zakenpartner Jacques mee terug naar Parijs. Jacques is een authentieke levensgenieter en verrast Anne met een zorgeloze tweedaagse langs schilderachtige stadjes en lekkere restaurants. Door al dat zinnelijke genot vindt Anne de levensvreugde terug die ze was kwijtgespeeld...

Een film van Eleanor Coppola, met Diane Lane, Arnaud Viard en Alec Baldwin

Paris Can Wait is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Amateur Night

Amateur Night

De architect Guy Carter vindt geen werk in zijn vakgebied. Aangezien zijn vrouw elk moment kan bevallen van hun eerste kind, neemt hij een baantje aan als chauffeur. Althans, dat denkt hij, want de job blijkt veel meer in te houden. Guy moet callgirls naar hun klanten brengen, hun acts aankondigen en de dames beschermen tegen het nachtelijke gespuis. In een nacht tijd leert Guy meer over het leven dan hem lief is.

Een film van Lisa Addario en Joe Syracuse, met Janet Montgomery, Jason Biggs en Ashley Tisdale

Amateur Night is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Detour

Detour

Jackson Alder, een gladde reclamejongen, is op weg naar een zakenlunch in zijn comfortabele terreinwagen. Wanneer hij over een gevaarlijke bergweg raast, sleurt een modderstroom de auto mee de diepte in. Jacksons overlevingskansen zijn miniem. Bedolven onder een gigantische laag modder zal hij zijn belangrijkste verkoopspraatje ooit moeten houden: zichzelf ervan overtuigen dat hij uit de zwarte hel kan ontsnappen. Hiervoor zal hij zijn diepste angst onder ogen moeten zien.

Een film van William Dickerson, met Neil Hopkins, Brea Grant en John Forest

Detour is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Dirty Weekend

Dirty Weekend

De collega's Les en Nat kennen elkaar niet goed, tot hun vlucht naar Chicago omgeleid wordt via Dallas en ze er samen een weekend moeten doorbrengen. Les komt te weten dat Nat een lesbische sadomasochistische relatie heeft en een halsband draagt, terwijl Nat ontdekt dat Les wanhopig op zoek is naar de travestiet met wie hij ooit de beste seks van zijn leven had. Samen gaan ze op zoek naar de homobar waar Les de travestiet van zijn leven ontmoette.

Een film van Neil LaBute, met Alice Eve, Matthew Broderick en Gia Crovatin

Dirty Weekend is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mercury Plains

Mercury Plains

Mitch, een rusteloze jongeman uit Texas, trekt naar Mexico om er zich aan te sluiten bij een paramilitaire groep die in naam van de FBI tegen drugskartels strijdt. De groep staat onder leiding van de charismatische 'Kapitein', die Mitch naar voren schuift als zijn beste soldaat. Mitch werkt zich steeds meer in de gunst bij de kapitein, maar begint zich vragen te stellen bij diens brutale methoden. Bovendien lijkt de kapitein de hele buit altijd voor zichzelf te houden.

Een film van Charles Burmeister, met Scott Eastwood, Nick Chinlund en Katherine Willis

Mercury Plains  is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Run the Tide

Run the Tide

Sinds hun moeder in de gevangenis zit, heeft Rey de zorg voor zijn halfbroertje Oliver op zich genomen. Hij heeft veel opgegeven om Oliver een beter leven te bezorgen dan hij ooit heeft gehad. Wanneer hij hoort dat hun moeder binnenkort vrijgelaten wordt, is hij dan ook vastbesloten om Oliver bij zich te houden. Hun moeder en haar ex-man willen hun kind evenwel terug en Rey ziet geen andere uitweg dan zijn broer te ontvoeren.

Een film van Soham Mehta, met Taylor Lautner, Constance Zimmer en Kenny Johnson

Run the Tide is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

La región salvaje

La región salvaje

Deze Mexicaanse film over seksueel verlangen won de Zilveren Leeuw voor beste regisseur op het filmfestival van Venetië. En is geselecteerd voor het Internationaal Film Festival Rotterdam.

Alejandra zit vast in een uitgeblust huwelijk met Angel. Via haar broer Fabian ontmoet ze de mysterieuze Veronica. Zowel broer als zus komen door Veronica hun diepste verlangens op het spoor. De gevolgen daarvan zetten het leven van Alejandra op zijn kop. Veronica brengt ze namelijk naar een mysterieuze aanwezigheid in het bos. Het blijkt zowel een bron van genot als zelfvernietiging.

Een film van Amat Escalante, met Ruth Ramos, Simone Bucio, Jesús Meza

La región salvaje is vanaf 17 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook