Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

In dit dossier vind je de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Len and Company

Len and Company


De succesvolle muziekproducent Len besluit even een pauze te nemen en trekt zich terug op het platteland in de hoop een hele tijd geen mensen te zien. Hij is dan ook niet bepaald in zijn nopjes wanneer zijn zoon Max bij hem komt logeren om een plaat op te nemen. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, wil Max dat Len zijn mening geeft over zijn demo. Niet veel later staat ook de popster Zoe bij hem op de stoep, en zij heeft zoals altijd veel noten op haar zang.

Een film van Tim Godsall, met Rhys Ifans, Juno Temple en Jack Kilmer

Len and Company is vanaf 19 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Their Finest

Their Finest


Londen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Catrin Cole heeft een vlotte pen en wordt door het Britse ministerie van Informatie ingeschakeld om het script van een propagandafilm van een vrouwelijk tintje te voorzien. Haar talent en kwieke verschijning worden al snel opgemerkt door regisseur Tom Buckley. Ondanks de scepsis van haar echtgenoot werkt ze met volle overgave mee aan een hartverwarmende film die het moreel van de Britse strijdkrachten moet opkrikken.

Een film van Lone Scherfig, met Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy, Jeremy Irons en Eddie Marsan

Their Finest is vanaf 19 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Berlin Syndrome

Berlin Syndrome


Clare is een Australische fotojournaliste die vrij heeft genomen van haar werk en op vakantie gaat naar Oost-Europa. Één van haar bestemmingen is Berlijn. Daar ontmoet ze Andi, een charismatische man die op school Engels geeft. Er ontstaat een aantrekkingskracht en een passionele nacht volgt. Wat het begin van hun romance zou moeten zijn, verandert de volgende morgen in iets sinisters wanneer Clare wakker wordt en Andi's appartement niet kan verlaten. Hij is naar zijn werk en Clare hoeft enkel te wachten tot hij terugkeert. Maar Andi is helemaal niet van plan om haar te laten gaan. Nooit.

Een film van Cate Shortland, met Teresa Palmer, Matthias Habich, Max Riemelt, Lucie Aron, Elias Esser, Kristina Kostiv, Emma Bading, Cem Tuncay, Vitus Wieser, Morgane Ferru, Lara Marie Müller, Charly Thorn, Maia Absberg, Elmira Bahrami, Thuso Lekwape, Mascha Wolf, Nassim Avat.

Berlin Syndrome is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bleed For This

Bleed For This


Film over het leven van bokslegende Vinny Pazienza. In 1991 wordt Pazienza in een klap beroemd als hij de ongeslagen kampioen Gilbert Dale verslaat. Wanneer hij vervolgens betrokken raakt bij een auto-ongeluk en mogelijk nooit meer zal kunnen lopen, lijkt zijn carrière van korte duur. Met behulp van een befaamde trainer, Kevin Rooney genaamd, maakt de bokser maanden later zijn comeback.

Een film van Ben Younger met Ciaràn Hinds, Miles Teller, Aaron Eckhart,  Katey Saga, Ted Levine en Jordan Gelber

Bleed For This is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

El ciudadano ilustre

El ciudadano ilustre


(The Distinguished Citizen) - Nadat hij de Nobelprijs voor Literatuur heeft gewonnen, wordt de beroemde schrijver Daniel Mantovani uitgenodigd in zijn geboortedorp Salas in Argentinië. Het dorp wil hem immers uitroepen tot ereburger van de stad. Mantovani gaat in op het verzoek, want Salas heeft altijd als inspiratie gediend voor zijn werken. De dorpelingen vinden evenwel dat Mantovani miljoenen heeft verdiend met laster over zijn dorpsgenoten en besluiten hem dat betaald te zetten.

Een film van Andrés Duprat Mariano, met Oscar Martínez, Andrea Frigerio en Belén Chavanne

El ciudadano ilustre is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

In Dubious Battle

In Dubious Battle


In de jaren dertig van de vorige eeuw beginnen de landarbeiders in Californië op te komen voor hun rechten. De activist Jim Nolan wil een beter leven voor zijn geliefde Lisa en besluit samen met de werkopzichter Mac een staking te organiseren voor de appelplukkers. De staking lijkt aanvankelijk een succes, maar dan slaan de plantagehouders terug. Al snel blijkt dat de onervaren opstandelingen zich niet goed georganiseerd hebbe

Een film van James Franco, met James Franco, Nat Wolff, Vincent D'Onofrio

In Dubious Battle  is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Little Men

Little Men


Calvin, een kleine man met criminele neigingen, pleegt samen met zijn broer Percy een overval. Helaas lopen de zaken minder goed dan gepland, waardoor Calvin de buit, een enorme diamant, zo snel mogelijk moet laten verdwijnen. Hij kiest ervoor om de steen te dumpen in de portemonnee van ene Vanessa Edwards, wiens man heel graag een kind blijkt te willen hebben. Om de steen weer in zijn bezit te krijgen, besluit Calvin, verkleed als klein kind, contact te leggen met de Edwards.

Een film van Keenen Ivory Wayans, met Marlon Wayans, Shawn Wayans, Kerry Washington

Little Men is vanaf 20 september  beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Zookeeper's Wife

The Zookeeper's Wife


Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Poolse koppel dierenverzorgers Antonina en Jan werkt in de zoo. Wanneer de nazi's het land binnenvallen, komt de dierentuin onder het bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck te staan. Antonina en Jan besluiten op hun eigen manier het verzet tegen de Duitse bezetting te organiseren. Ze helpen honderden Joden uit het getto te ontsnappen en zetten daarbij niet alleen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen op het spel...

Een film van Niki Caro, met Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl

The Zookeeper's Wife is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Security

Security


Een beveiligingsagent neemt een slecht betaalde baan aan als nachtwaker in een winkelcentrum. Al op zijn eerste werkdag blijkt de job uitdagender dan hij ooit had kunnen denken. Hij laat een vrouw binnen in het winkelcentrum die getuige was van een misdaad en achtervolgd wordt door een bende criminelen. Die willen de getuige koste wat het kost uit de weg ruimen en belagen de hele nacht het winkelcentrum.

Een film van Alain Desrochers, met Antonio Banderas, Ben Kingsley, Chad Lindberg

Security is vanaf 21 septemberbeschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Last Rampage

Last Rampage


In de zomer van 1978 ontsnapt de veroordeelde moordenaar Gary Tison samen met zijn celgenoot Randy Greenawalt uit de hoogbeveiligde gevangenis ADX Florence in Arizona. Met de hulp van Tisons drie zonen wil het gevaarlijke duo naar Mexico vluchten. Wat volgt, is een bloedige en meedogenloze klopjacht op de ontsnapte gevangenen en hun gebroed. µ

Een film van Dwight H. Little, met Robert Patrick, Heather Graham, Bruce Davison

Last Rampage is vanaf 22 septemberbeschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook