Win drie gratis films en ontdek de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

In dit dossier vind je de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer! Deze week geven we je bovendien onze top 5 van de films van september en maak je kans op drie gratis films uit de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Doe mee aan de wedstrijd en waag je kans!

Win drie gratis films en ontdek de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!


In dit dossier vind je de releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer! Deze week geven we je bovendien onze top 5 van de films van september en maak je kans op drie gratis films uit de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Doe mee aan de wedstrijd en waag je kans!

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Snatched

Snatched


Wanneer haar vriend haar dumpt overtuigt Emily, een spontane vrouw van in de 30, haar uiterst voorzichtige moeder om haar te vergezellen op een vakantie naar Equador. Op aandringen van Emily gaat het tweetal op zoek naar avontuur maar in plaats daarvan worden ze plots ontvoerd. Als de twee zeer verschillende vrouwen gevangen zitten wordt de moeder-dochter relatie danig op de proef gesteld.

Een film van Jonathan Levine, met Amy Schumer, Goldie Hawn en Joan Cusack

Snatched is vanaf 25 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Dubbelspel

Dubbelspel


Het Caraïbische eiland Curaçao is in het begin van de jaren zeventig nog een kolonie van Nederland. Op een dag in 1973 komt de ontevredenheid van de plaatselijke bevolking op gewelddadige wijze naar boven en barst een strijd om autonomie los. Midden in al het tumult spelen vier mannen een marathonspel domino. Vernedering, verlies en verraad zullen hun lot bezegelen ...
Een film van Ernest R. Dickerson, met Lennie James, Melanie Liburd en Bronson Pinchot

Dubbelspel is vanaf 26 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Sami Blood

Sami Blood


Elle Marja is een 14-jarig Samisch meisje. Ze woont in het Zweedse Lapland van de jaren 1930, waar ze wordt blootgesteld aan rassendiscriminatie en rassenonderzoek in de plaatselijke kostschool. Ze droomt van een ander leven en wil weg uit Lapland om te gaan studeren in Uppsala. De offers die ze daarvoor moet brengen, zijn niet min: zo moet ze breken met haar familie en cultuur en een andere identiteit aannemen ...

Een film van Amanda Kernell, met Lene Cecilia Sparrok, Mia Erika Sparrok en Maj-Doris Rimpi.

Sami Blood is vanaf 26 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Sense of an Ending

The Sense of an Ending


Tony Webster leidt een rustig leventje als gescheiden rentenier. Als hij via zijn jeugdliefde Veronica het dagboek van zijn vroegere beste vriend in handen krijgt, wordt hij evenwel ingehaald door het verleden. Het lot verplicht hem om met zichzelf en zijn daden uit het verleden in het reine te komen. Zijn hele leven passeert daarbij de revue: de eerste liefde, een gebroken hart, bedrog, schuld en boete. Kan Tony een gelukkig einde breien aan een turbulent levensverhaal?

Een film van Ritesh Batra, met Jim Broadbent, Michelle Dockery en Emily Mortimer

The Sense of an Ending is vanaf 26 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

A Dog's Purpose

A Dog's Purpose


Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart... en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Een film van Lasse Hallström, met Britt Robertson, K.J. Apa en John Ortiz.

A Dog's Purpose is vanaf 27 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De leukste films met dieren in de hoofdrol

Django

Django


1943, het door Nazi-Duitsland bezette Parijs. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad. Ondertussen lijden zijn zigeuner-broeders door heel Europa onder de toenemende vervolging. Wanneer hij door de Nazi’s gedwongen wordt om op tournee naar Duitsland te gaan, ziet hij geen andere uitweg dan om te vluchten...
 
Een film van Etienne Comar, met Reda Kateb en Cecile De France

Django is vanaf 28 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Het bewogen leven van muzikanten: de beste biopics


Don't Hang Up

Don't Hang Up


De verwende tieners Brady, Sam en Mosley doen niets liever dan grapjes uithalen: ze bellen mensen op en bedreigen hen, om vervolgens te melden dat het allemaal maar een grapje was. Om de vernedering van hun slachtoffers compleet te maken, posten ze daarna filmpjes op sociale media. Op een dag hebben ze blijkbaar met de verkeerde gesold. De tieners krijgen op hun beurt een telefoontje en moeten van de beller wrede opdrachten uitvoeren.

Een film van Alexis Wajsbrot, met Gregg Sulkin, Garrett Clayton en Sienna Guillory.

Don't Hang Up is vanaf 28 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Free Fire

Free Fire


We schrijven 1978. In Boston is een grote wapendeal aan de gang. Justine fungeert daarbij als tussenpersoon tussen de Ierse gangsters Chris en Frank enerzijds en de corrupte zakenlieden Ord en Vernon anderzijds. De zenuwen staan uiterst gespannen en al snel loopt het fout: de kogels fluiten iedereen om de oren. Wat volgt, is een spervuur van rake oneliners, scheldpartijen en complete chaos. Wie overleeft de kogelregen en gaat er met de buit vandoor?

Een film van Ben Wheatley, met Sharlto Copley, Armie Hammer en Brie Larson.

Free Fire is vanaf 28 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

K-Shop

K-Shop


De klanten van de kebabzaak van Salahs vader zijn vaak gewelddadige jongeren die zich te buiten gaan aan vreet- en zuippartijen. Sinds zijn vader om het leven gekomen is bij een uit de hand gelopen woordenwisseling met een stel dronken woestelingen, heeft Salah een diepe haat opgevat voor het tuig dat de zaak bezoekt. In zijn wanhopige toestand doodt hij een agressieve klant. Om het lijk uit de weg te ruimen, ziet Salah maar een voor de hand liggende oplossing.

Een film van Dan Pringle, met Ewen Macintosh, Reece Noi en Ziad Abaza.

K-Shop is vanaf 28 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Fataal

Fataal


Milan en Sophie zijn twee twintigers die willen trouwen en kinderen krijgen. Bovendien heeft Milan ambitieuze plannen voor het openen van een danceclub: Jaguars. Sophie, haar ouders en zijn beste vriend Ferhane steunen hem daarin. Na veel hard werken lijkt Jaguars een succes te worden. Maar op een avond vallen drie jongens personeel en bezoekers lastig. De herrieschoppers worden uit de danceclub gezet. Ze zijn boos en zinnen op wraak. Vroeg in de ochtend wachten ze Milan op en slaan hem volledig in elkaar. Hij komt in het ziekenhuis bij en krijgt te horen dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Zijn wereld stort in en niet alleen die van hem. Langzaam dringt bij Milan het besef door dat ook de mensen die dicht bij hem staan een nachtmerrie doormaken.

Een film van  Jesse Bleekemolen, met Jeffrey Hamilton en Priscilla Knetemann

Fataal is vanaf 1 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top 5: 1. Guardians of the Galaxy Vol. 2

Top 5: 1. Guardians of the Galaxy Vol. 2


Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Een film van James Gunn, met Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista en Kurt Russell

Guardians of the Galaxy Vol. 2 is vanaf 6 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk Guardians of the Galaxy Vol. 2 op Proximus TV

Top 5: 2. Get Out

Top 5: 2. Get Out


De Afro-Amerikaanse fotograaf Chris en zijn blanke vriendin Rose zijn bijna een half jaar samen. Rose stelt Chris aan haar ouders voor op hun landgoed. Op het eerste gezicht lijkt de ontvangst hartelijk te verlopen, al stelt Chris zich wel vragen bij het vreemde gedrag van de zwarte huisbedienden. Hoe langer Rose en Chris op het landgoed verblijven, hoe duidelijker het wordt dat een en ander er niet helemaal volgens het boekje verloopt. .

Een film van Jordan Peele, met Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener en Bradley Whitford.

Get Out is vanaf 30 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk de ingenieuze horrorfilm Get Out op Proximus TV


Top 5: 3. King Arthur: Legend of the Sword

Top 5: 3. King Arthur: Legend of the Sword


Wanneer Arthur's vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren...tegen wil en dank.

Een film van Guy Ritchie, met Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey, Djimon Hounsou

King Arthur: Legend of the Sword is vanaf 13 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Top 5: 4. Alien: Covenant

Top 5: 4. Alien: Covenant


Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
 
Een film van Ridley Scott, met Michael Fassbender, Guy Pearce, Noomi Rapace en Billy Crudup

Alien: Covenant is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Huiveringwekkende horror in Alien: Covenant, nu op Proximus TV
De meest angstaanjagende sciencefictionfilms

Top 5: 5. The Zookeeper's Wife

Top 5: 5. The Zookeeper's Wife


Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Poolse koppel dierenverzorgers Antonina en Jan werkt in de zoo. Wanneer de nazi's het land binnenvallen, komt de dierentuin onder het bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck te staan. Antonina en Jan besluiten op hun eigen manier het verzet tegen de Duitse bezetting te organiseren. Ze helpen honderden Joden uit het getto te ontsnappen en zetten daarbij niet alleen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen op het spel...

Een film van Niki Caro, met Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl

The Zookeeper's Wife is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook