Er viel weer heel wat te beleven in showbizzland

Er viel weer heel wat te beleven in showbizzland


Kate Winslet laat klaar en duidelijk weten dat er nooit wat geweest is tussen haar en Leonardo DiCaprio, Dokter Bea geeft op Ketnet sekslessen aan 9- tot 12-jarigen, na Josje gaat ook Karen Damen solo en de doodgewaande Guido Van den Bossche zou terug opduiken in Familie. Lees er hier alles over!

Kate Winslet maakt komaf met roddels over romance met Leonardo DiCaprio

Kate Winslet maakt komaf met roddels over romance met Leonardo DiCaprio © Sunset Box / Allpix / Photo News


Afgelopen zomer gingen fans van Kate Winslet en Leonardo DiCaprio aan het zwijmelen, want er doken foto’s op van het tweetal tijdens een vakantie in het mondaine Saint-Tropez. Er zou iets gaande zijn tussen hen. Winslet, die een partner heeft, maakt nu voor eens en voor altijd duidelijk dat foefelen met haar Titanic-tegenspeler haar geen moer interesseert: ‘Leo en ik hebben 7 maanden intens samengewerkt voor Titanic, maar er was nooit sprake van enige aantrekkingskracht’, vertelde de actrice in de talkshow Lorraine, waar ze te gast was om te praten over de rol die ze speelt in de nieuwe film The Mountain Between Us.

Dokter Bea geeft sekslessen aan 9- tot 12-jarigen

Dokter Bea geeft sekslessen aan 9- tot 12-jarigen © Photo News


Ketnet pakt uit met Dokter Bea, een programma over seks voor negen- tot twaalfjarigen met soms expliciete beelden. Eva Van Der Gucht kruipt in de huid van die vrouwelijke dokter, die op een geestige manier een antwoord moet formuleren op de vragen van het jonge volkje. ‘Voor veel volwassenen blijft het moeilijk om met kinderen te praten over seksualiteit. Tegelijkertijd hameren experts erop dat we niet te lang mogen wachten met seksuele vorming. Wij willen kinderen dan ook helpen bij het opgroeien’, zegt Ketnet-netmanager Maarten Janssen. ‘We hadden al programma’s waarin in bedekte termen over seks werd gepraat, maar uit onderzoek blijkt dat expliciete informatie op maat van kinderen zeer belangrijk is voor hun latere seksuele leven’, zegt een ontwikkelingspsychologe die de VRT voor de gelegenheid onder de arm nam.  Wanneer Dokter Bea start aan haar taak weten we nog niet, wel dat het programma rond halfacht op het scherm te zien zal zijn.

Karen Damen brengt een soloplaat uit

Karen Damen brengt een soloplaat uit © Photo News


Na Josje maakt ook Karen Damen een soloplaat. Met dat idee loopt ze naar eigen zeggen al sinds haar zevende rond. De eerste single is voor volgende maand en op 16 maart krijgt ze een plek op het podium van de Lotto Arena. Het zou - net als bij haar Nederlandse ex-collega - een Nederlandstalige plaat worden.  ‘Ik heb lang getwijfeld: zal ik in het Engels, het Nederlands of het Antwaarps zingen? Ik wil in elk geval dat de plaat echt van mij is. En ik ben al enorm nerveus', aldus Karen. Er komt zelfs een programma over haar muzikale avonturen: Karen maakt een plaat is volgend voorjaar te zien op Vier.

Guido Van den Bossche is verrezen!

Guido Van den Bossche is verrezen! © Photo News


Groot nieuws voor de fans van Familie, want als we Dag Allemaal mogen geloven keert Guido Van den Bossche terug in hun favoriete soap. Nochtans legde Guido in 1999 het loodje in het vtm-feuilleton: hij werd op Malta vermoord door een sekteleider. Een verrijzenis? Welke verhaallijn de makers gaan opdissen om de man opnieuw op te voeren, weten we nog niet. Vtm noch Karel Deruwe, die de rol van Guido speelde, willen commentaar geven op het nieuwtje. De acteur verliet de set van Familie destijds met slaande deuren en noemde de kijkers van het programma volgens Dag Allemaal ‘debielen’. Later dook hij op in Thuis.

‘Alles kwijt na het proces? Geld is niet langer belangrijk voor me’

‘Alles kwijt na het proces? Geld is niet langer belangrijk voor me’ © Photo News


Astrid Coppens gaf de afgelopen week een openhartig interview in Dag Allemaal. Daarin ging het over haar relatie met Bram Coppens en het kledingadvies van Jani Kazaltzis, maar onvermijdelijkerwijs ook over haar pijnlijke scheiding met Den John. 'Door het acteren voor Verborgen Verlangen kwam de rechtszaak eens niet op de eerste plaats, dat heeft deugd gedaan. Maar in oktober zal ik me op de voorbereiding moeten storten en zit ik er weer middenin. Ik probeer momenteel gewoon uit te gaan van het slechtste scenario: dat ik alles kwijt zal zijn, het maakt me even niet meer uit. Geld is niet langer belangrijk voor me. Ik heb mijn man Bram en samen komen we er wel uit’, vertelt ze erover.

Facebookers klagen over gordelloze Eline De Munck

Facebookers klagen over gordelloze Eline De Munck © Photo News


Eline De Munck heeft zich de woede van facebookend Vlaanderen op de hals gehaald: in een filmpje dat ze voor Flair maakte, kroop ze namelijk zonder gordel achter het stuur. Er verschijnt regelmatig zo’n video van Eline online terwijl ze een gesprekje voert met een BV. ‘BV’s moeten het voorbeeld geven’ en ‘Gordel niet nodig zeker?’ waren enkele van de misnoegde commentaren. Ook autobouwer Opel, die het karretje leverde waar De Munck in rondreed, kreeg ervan langs: ‘Wat een flater in een promofilmpje’, schreef iemand.

‘Wat is het probleem van Sarah Jessica Parker eigenlijk?’

‘Wat is het probleem van Sarah Jessica Parker eigenlijk?’ © Debra L. Rothenberg / Shutterstock / Isopix


Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker waren nooit de beste vriendinnen, maar nu de derde Sex and the City-film er niet komt, zit het er pas echt bovenarms op tussen de twee. ‘We hadden een mooi verhaal en het is jammer dat onze fans dat nu nooit te zien zullen krijgen’, klaagde Parker in een interview met het showbizzmagazine Extra. Vervolgens werd in een krant gesuggereerd dat het hele plan voor Sex and the City 3 in het water viel door Kim, die buitensporige eisen zou gesteld hebben. Maar Cattrall pikt de roddels niet: ‘Ik heb hen al in december vriendelijk afgewezen, toen ze me belden over een derde film. En nu, bijna een jaar later, haalt men mij door het slijk. Zowel de producers als Sarah Jessica Parker mogen wel wat vriendelijk zijn. Ik weet trouwens niet wat het probleem van Sarah Jessica Parker is. Dat heb ik nooit geweten’, vertelt Cattrall, die daarmee de geruchten spijst dat het niet botert tussen de actrices onderling: ‘De anderen nemen nooit eens de tijd om te bellen om te vragen hoe het gaat. Het enige wat we samen hadden, was de serie en de films. Dat is nu weggevallen’, voegde ze er nog aan toe.

Vanya Wellens en vriend uit elkaar

Vanya Wellens en vriend uit elkaar © Photo News


Het is over en uit tussen Vanya Wellens - Femke uit Thuis - en haar vriend Jo. Ze ontmoette de man, die turnleraar is, ongeveer tien jaar geleden op een feestje. ‘En van het één kwam het ander’, vertelde ze toendertijd in de boekskes. Maar nu komt er dus een relatiebreuk, al gaat het koppel in goede verstandhouding uit elkaar, zo benadrukt Vanya in het blad Primo. Vanya en Jo hebben samen twee dochtertjes, die 4 en 7 jaar oud zijn.

Boris Becker diep in de rode cijfers

Boris Becker diep in de rode cijfers © Photo News


In de jaren tachtig en negentig was hij een gevierd tennisser, maar tegenwoordig gaat het heel wat minder goed met Boris Becker. Drie maanden geleden werd hij failliet verklaard door een rechtbank in Londen en stelden curatoren vast dat zijn schuld ongeveer 61 miljoen euro bedroeg. Na een expertise zou dat bedrag zelfs nog hoger zijn uitgevallen, staat te lezen in het Duitse blad Bunte. Als het bedrag klopt, moet volgens het boekje begonnen worden met het veilen van Beckers bezittingen. Er zouden al een paar taxateurs zijn langsgeweest om spullen te bekijken, waaronder naar verluidt ook zijn Wimbledon-beker uit 1985.

Erik Goossens bedroog Bieke Ilegems tijdens opnames Dansdate

Erik Goossens bedroog Bieke Ilegems tijdens opnames Dansdate © Photo News


Bieke Ilegems en Erik Goossens leken altijd het ultieme BV-koppel, maar ze hebben ook slechte tijden gekend. Dat onthulde de actrice-presentatrice in Van Gils en Gasten. Ze schreef het boek De zoektocht van een ouder meisje naar eeuwige schoonheid en groot geluk, waarin ze vertelt hoe Goossens een scheve schaats reed. Dat deed hij nota bene tijdens de opnames van het programma Dansdate, waarin de twee hun pasjes moesten opvoeren alsof er niets was gebeurd. ‘Ik had de show toen kunnen stopzetten, maar dat heb ik niet gedaan omdat ik het zelf eerst moest begrijpen. Door in mijn boek een pleidooi voor openheid te voeren, moest ik het na drie jaar wel vertellen. Het lucht op, maar ik ben ook bang om commentaren te krijgen want het gaat snel in Vlaanderen. Hoewel ik ontzettend was gekwetst, heb ik op 1 of andere manier altijd een verbondenheid gevoeld. Ik had ook een aandeel in wat Erik had gedaan’, vertelde ze erover.

Wie wil er nog een huis verkopen aan Justin Bieber?

Wie wil er nog een huis verkopen aan Justin Bieber? © Photo News


Die Justin Bieber toch: niemand staat te springen om hem als buurman te hebben, en nu halen ook makelaars hun neus voor ‘m op. Hij springt namelijk niet al te zorgzaam om met zijn optrekjes. Hij wil een grote villa huren, maar veel eigenaars in Beverly Hills willen niet dat hij een pand in hun buurt uitkiest', vertelt een makelaar. In 2015 liet het tieneridool een gehuurde villa in erbarmelijke staat achter na een feestje en achteraf weigerde hij op te draaien voor de kosten. Hij kwam een aantal jaren geleden ook in het nieuws omdat hij eieren tegen de gevel van z’n buren gooide.

Philippe Geubels heeft de miljonairstatus bereikt

Philippe Geubels heeft de miljonairstatus bereikt © Photo News


Philippe Geubels is officieel miljonair geworden. Dat zocht www.derijkstebelgen.be uit. Die website volgt het reilen en zeilen van de meest gefortuneerde Belgen op de voet. Zijn vermogen is de magische grens van het miljoen euro gepasseerd. Geubels sloot enkele maanden geleden een exclusief contract af met de VRT en in Nederland deed hij hetzelfde met RTL. Die beslissing heeft hem blijkbaar geen windeieren gelegd. Voor die verbintenis legde hij naar verluidt lucratievere aanbiedingen van andere zenders naast zich neer. ‘Philippe koos voor één om inhoudelijke redenen’, lieten ze bij de VRT weten toen de handtekening werd gezet. Binnenkort zien we Geubels in een programma waarin hij moeilijke thema’s op een grappige manier aankaart. Het is een samenwerking met het productiehuis Panenka van Tom Lenaerts.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook