Het opmerkelijkste showbizznieuws van de week

Het opmerkelijkste showbizznieuws van de week


Familie-acteur Guillaume Devos is zijn stalkster beu en dient een klacht in, de bilvergroting van Pommeline zal live te volgen zijn op Instagram, Johny Voners brengt een kookboek uit en niet iedereen is te spreken over het nieuwe Vier-programma 'Project Axel'. Lees er hier alles over!

Familie-acteur Guillaume Devos heeft genoeg van stalkster

Familie-acteur Guillaume Devos heeft genoeg van stalkster © Photo News


Guillaume Devos is het beu: hij heeft al tien jaar lang af te rekenen met een stalkster. Guillaume, die in Familie de rol van Pierrot speelt, heeft sinds zijn deelname aan Steracteur Sterartiest last van de dolgedraaide vrouwelijke fan. Ze schreef hem honderden brieven, belt hem tot twintig keer per dag op, stuurt hem allerlei spullen op per post en stond zelfs een paar keer voor z’n deur. Devos heeft beslist om gerechtelijke stappen te ondernemen: ‘Ik heb gelukkig alle bewijzen verzameld, waaronder een massa brieven. Alles is nu in handen van het parket, het is echt genoeg geweest. Ik wil en kan deze situatie en haar bedreigingen niet meer aanvaarden. Deze klacht was de enige uitweg. De politie vroeg me zelfs waarom ik zo lang gewacht had,’ zucht hij in de pers.

Kontvergroting Pommeline live te zien op Instagram

Kontvergroting Pommeline live te zien op Instagram © SBS Belgium


Pommeline uit Temptation Island liet onlangs weten dat ze een kontvergroting zou ondergaan. Het feit dat Lisa, de ex-vriendin van haar huidige partner Merijn, voor de camera’s vertelde dat de man nooit voor Pommeline zou vallen omdat ze een te plat achterwerk heeft, zit haar nog steeds flink dwars. ‘Mijn achterste is niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Ik wil m’n billen niet veel breder, maar wel boller’, vertelde ze in Dag Allemaal. En de fans hoeven niets te missen van de ingreep: Pommeline meldde nog dat de operatie live zal worden uitgezonden op Instagram.

Kanye West verplicht op dieet

Kanye West verplicht op dieet


Kanye West moet op dieet: zijn liefhebbende echtgenote Kim Kardashian wil namelijk niet dat hij met een papa-pens rondloopt. ‘Kanye heeft een bewogen jaar achter de rug en troostte zichzelf met macaroni-kaas, gepaneerde kip en frieten. Omdat zijn tournee afgelast werd en hij opnieuw de hele tijd in de studio zit, is hij ook niet meer zo actief. Kim wil dat hij in topvorm is tegen januari, wanneer hun derde kindje komt’, vertelde een insider in de Britse krant The Sun. Naar verluidt moet de heer West op zijn eten letten en drie keer per week sporten. In een later stadium zou Kim willen dat hij zich vijf keer per week gaat afbeulen. Het koppel heeft al twee kinderen: dochter North en zoon Saint. Nummer drie zal er komen via een draagmoeder.

Snoeiharde kritiek op nieuw Vier-programma: ‘Mensen in armoede gebruiken voor kijkcijfers, dat doe je niet’

Snoeiharde kritiek op nieuw Vier-programma: ‘Mensen in armoede gebruiken voor kijkcijfers, dat doe je niet’ © Photo News


Op Vier start binnenkort Project Axel, een programma dat gebaseerd is op het Nederlandse 'Project Amsterdam’. In de uitzending krijgen een aantal daklozen geld en professionele hulp in een poging om hun leven weer op de rails te krijgen. In Het Laatste Nieuws maakt professor en expert terzake Bea Cantillon brandhout van het programma. ‘Ik vind het om te beginnen moreel verwerpelijk. Mensen in diepe armoede tonen om je kijkcijfers op te krikken, dat doe je niet. De makers mogen nog zo vaak zeggen dat het geen entertainment is, maar dat is het natuurlijk wel. Bovendien is het door de aanwezigheid van de camera's ook als experiment waardeloos. Spijtig, want uit experimenten in het verleden is gebleken dat het echt wel kan werken als je daklozen geld en begeleiding geeft. Maar aan 'Project Axel' zullen we geen enkele conclusie kunnen vastknopen, precies omdat het een tv-programma is en geen degelijk opgezet experiment’, klonk haar analyse.

Veerle Baetens brak enkel tijdens opnames

Veerle Baetens brak enkel tijdens opnames © Photo News


Pech voor Veerle Baetens: ze heeft haar hiel gebroken tijdens een filmsessie voor Natuurpunt. De actrice verscheen met krukken op de rode loper van het Filmfestival in Gent. ‘Ik ben gevallen tijdens de opnames van een promofilmpje. Er kwam een operatie van aan mijn hiel. Daarom loop ik al een week of zeven op krukken, maar da’s bijna verleden tijd’, aldus de goedlachse actrice, die binnenkort te zien is in de veelbelovend Eén-thrillerreeks Tabula Rasa.

Johny Voners brengt kookboek uit

Johny Voners brengt kookboek uit © Eddy Vangroenderbeeck / Photo News


Elke BV die naam waardig heeft toch een kookboek uitgegeven? Johny ‘Xavier’ Voners kon dus niet achterblijven, en daarom zal zijn omvangrijk naslagwerk met de titel Dagschotels volgend jaar in de betere boekhandel liggen. Voor het kookboek gaat hij op zoek naar daggerechten in Vlaamse restaurants en brasseries. ‘Het is een ludiek project, waarbij ik me zowel richt op 18- tot 20-jarigen als op huismoeders’, vertelde hij in het Radio 1-programma De Bende van Annemie.
 

Josje gaat sportief om met kritiek op eerste solosingle

Josje gaat sportief om met kritiek op eerste solosingle


Iedereen weet het ondertussen: Josje Huisman heeft haar solodebuut uit. Ze zingt Gasolina in het Nederlands en in de bijbehorende clip loopt de Nederlandse in een strak pakje door het beeld. Ze kreeg heel wat positieve reacties, maar ook veel bagger over zich heen. In het praatprogramma Van Gils en Gasten vertelde ze aan de goegemeente hoe ze omgaat met de kritiek: ‘Iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Ik was er ook niet van uit gegaan dat iedereen het zomaar leuk zou vinden. Die opmerkingen gaan nergens over. In de politiek staan er allerlei dingen op het spel, ja, maar dit is een liedje’, relativeerde ze.

Derde Miss België-eredame mag naar Miss Universe

Derde Miss België-eredame mag naar Miss Universe © Isopix


Niet Miss België Romanie Schotte (foto) maar derde eredame Liesbeth Claus uit Bassevelde vertegenwoordigt op 26 november België tijdens de Miss Universe-verkiezing in Las Vegas. De verkiezingen van Miss World en Miss Universe worden gelijktijdig georganiseerd en Romanie kon natuurlijk niet op twee plaatsen tegelijk zijn. Bovendien konden de eerste en de tweede eredame niet. ‘Ik weet het zelf nog maar een week. Mijn wereld staat op haar kop’, reageerde Liesbeth, die nog studeert.

Blind Getrouwd niet welkom in Antwerpen

Blind Getrouwd niet welkom in Antwerpen © Isopix

Blind Getrouwd blijft commotie veroorzaken. Nadat een Brusselse burgemeester een koppel uit de Franstalige versie weigerde te trouwen, is het ook in Antwerpen hommeles. Districtsburgemeester Paul Cordy laat in een Facebookpost weten dat hij niet wil meewerken. ‘In het Antwerpse districtshuis is er geen plaats voor huwelijken tussen mensen die elkaar nog nooit eerder hebben gezien, en al zeker niet voor een tv-programma. Ik veronderstel dat de deelnemers een contract afsluiten met het productiehuis. Op het moment dat het huwelijk voltrokken wordt, ben ik dus niet zeker of de kandidaten uit vrije wil hun jawoord geven. Dat kan ik enkel vaststellen als ik met het koppel kan spreken vóór het huwelijk. Maar dat past niet binnen het concept, omdat ze mekaar vooraf niet mogen zien’, verklaarde hij in de Gazet van Antwerpen. Bij vtm benadrukken ze dat er geen enkel probleem is voor het komende seizoen: ‘Er is geen huwelijk in Antwerpen gepland’, laat een woordvoerster van de commerciële zender weten.

Robert Pattinson weer op de markt

Robert Pattinson weer op de markt © Photo News


Robert Pattinson is weer vrijgezel. Het is over en uit tussen de Britse acteur en Tahliah Barnett, die beter bekend is als zangeres FKA Twigs. Twee jaar geleden werden er plannen gemaakt voor een huwelijk, maar dat werd uitgesteld. ‘Ik weet nog niet hoe het feest er moet uitzien’, meldde Tahliah toen. Volgens een bron zouden de twee uit elkaar gegroeid zijn.‘Hoe zal ik het zeggen’ verkocht aan Duitsland

‘Hoe zal ik het zeggen’ verkocht aan Duitsland © Photo News

Hoe zal ik het zeggen is nog maar pas op de buis of het is al verkocht aan de Duitse RTL-groep. Het verborgen cameraprogramma van Tim Van Aelst en Sofie Peeters waarin Jens Dendoncker nietsvermoedende burgers verrast krijgt lovende commentaren en kan aardige kijkcijfers voorleggen. Het productiehuis Shelter, dat de reeks maakte, tekende eerder voor Wat Als? en Benidorm Bastards. ‘In een land als Duitsland vallen er allicht heel wat boodschappen te versturen. De eerste case is alvast binnen: zo weet ik uit goede bron dat Angela Merkel haar korsten nooit opeet. Haar man Joachim wil daar dringend komaf mee maken’, grapte een uiterst goedgemutste Tim Van Aelst.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook