Nu in de bioscoop (25 oktober)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Het Tweede Gelaat

Het Tweede Gelaat


De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier...

Regisseur : Jan Verheyen
Met : Koen De Bouw, Werner De Smedt, Sofie Hoflack, Greg Timmermans, Marcel Hensema, Chris Van Den Durpel
Genre : Actie, Misdaadfilm

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Win tickets voor deze film !
Het Tweede Gelaat: een gesprek met Koen De Bouw en Werner De Smedt


Thor : Ragnarok

Thor : Ragnarok


Thor zit machteloos en zonder hamer gevangen aan de andere kant van het heelal. Het wordt een race tegen de klok om terug te keren naar zijn geboortestad Asgard en Ragnarok te stoppen. Alleen zo kan hij de vernieling van Asgard tegenhouden en de beschaving redden, die in handen ligt van een nieuwe, krachtige bedreiging: de genadeloze Hela. Maar eerst moet hij een dodelijk gladiatorengevecht overleven waarin hij het opneemt tegen zijn voormalige bondgenoot en mede-Avenger: The Incredible Hulk!

Regisseur : Taika Waititi
Met : Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Anthony Hopkins
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Helden Boven Alles

Helden Boven Alles


De populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van hun laatste bouwwerk miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxe spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar - en hun vriendschap - terug te vinden. Helden boven alles!

Regisseur : Geerard Vandewalle
Met : Dempsey Hendrickx, Sieg(fried) De Doncker, Maureen Vanherberghen, Nico(las) Vanhole, Adriaan Van den Hoof en Karlijn Sileghem
Genre : Familie, Avontuur

Win hier je duoticket!


De Kleine Vampier

De Kleine Vampier


Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is die toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid. De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal … Een avontuur om in te bijten!
 
Regisseurs: Richard Claus, Karsten Kiilerich
Met de stemmen van: Juan Gerlo, Sven De Ridder, Buddy Vedder, Britt Scholte

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Happy Death Day

Happy Death Day


'Happy Death Day' volgt Tree Gelbman, een studente die de ergste verjaardag ooit beleeft. Op het einde van de dag wordt ze namelijk vermoord. Het is een dag die ze telkens opnieuw beleeft, van de alledaagse details tot aan het dodelijke einde dat ze elke dag weer moet doormaken. Om de cirkel te doorbreken zal ze moeten achterhalen wie de moordenaar is en waarom deze het op haar voorzien heeft.

Regisseur : Christopher Landon
Met : Israel Broussard, Jessica Rothe, Ruby Modine
Genre : Thriller, Horror

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb.

My Little Pony : De Film

My Little Pony : De Film


De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony's dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony's samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony's in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Regisseur : Jayson Thiessen
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb.

Win hier een familieticket!

Top 5: 1. The Mountain Between Us

Top 5: 1. The Mountain Between Us


'The Mountain Between Us' volgt twee vreemden van elkaar, een begenadigde chirurg wiens vlucht is geannuleerd en een bruidsfotojournaliste die op weg is naar een aankomende bruiloft. Gezien de noodzaak hun eindbestemming bijtijds te halen besluiten de twee ondanks waarschuwingen betreffende het weer een klein vliegtuig te charteren. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.

Regisseur : Hany Abu-Assad
Met : Kate Winslet, Idris Elba, Beau Bridges
Genre : Drama, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Top 5: 2. American Assassin

Top 5: 2. American Assassin


Na een tragische gebeurtenis raakt het leven van de jonge Mitch Rapp (Dylan O'Brien) in het slop. In zijn zoektocht naar wraak, komt hij terecht in het CIA-team van Stan Hurley (Michael Keaton), een veteraan van de Koude Oorlog en nu actief in de strijd tegen het terrorisme. Ze worden ingeschakeld in het onderzoek naar een schijnbaar willekeurige golf van aanvallen tegen militaire en burgerlijke doelwitten. Wanneer ze op een patroon stuiten, blijkt een meedogenloze Turkse geheim agente hetzelfde spoor te volgen. Ze bundelen de krachten en gaan samen achter een geheimzinnige spion aan die in het Midden-Oosten een wereldoorlog wil ontketenen...
 
Regisseur : Michael Cuesta
Met : Dylan O’Brien, Michael Keaton,...
Genre : Actie, Thriller
 
Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

Top 5: 3. Kingsman : The Golden Circle

Top 5: 3. Kingsman : The Golden Circle


In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

Regisseur : Matthew Vaughn
Met : Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges, Poppy Delevingne
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb.

Top 5: 4. Blade Runner 2049

Top 5: 4. Blade Runner 2049


Politieagent K ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige 'blade runner' Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.

Regisseur : Denis Villeneuve
Met : Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Ana De Armas
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 8.5 op IMDb.

Ryan Gosling: de superster van zijn generatie

Top 5: 5. The Lego Ninjago Movie

Top 5: 5. The Lego Ninjago Movie


Zes jonge ninja's krijgen de taak om het eiland dat ze thuis noemen, Ninjago genaamd, te beschermen. 's Nachts zijn het krijgers, die hun vaardigheden en geweldige voertuigen gebruiken om monsters en slechteriken te bestrijden. Overdag zijn het echter doodgewone tieners die vechten met hun grootste vijand: de middelbare school.

Regisseur : Charlie Bean
Met : Jackie Chan, Dave Franco
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook