Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

In dit dossier vind je de belangrijkste releases van deze maand in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer. En geloof ons, met Halloween in aantocht zitten er deze keer een paar steengoede horrorfilms en angstaanjagende thrillers bij.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge


In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth, de briljante en beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Een film van Joachim Rønning & Espen Sandberg; met Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Keira Knightley, Paul McCartney, Brenton Thwaites en Geoffrey Rush

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge is vanaf 6 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Win een familieweekend en prijzenpakket van Pirates of the Caribbean!


The Wall

The Wall


'The Wall' is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity). Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter 'Ghost'. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn…

Een film van Doug Liman, met Aaron Taylor-Johnson, John Cena en Spencer Thomas

The Wall is vanaf 10 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


The Mummy

The Mummy


Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Een film van Alex Kurtzman, met Tom Cruise, Russell Crowe, Sofia Boutella en Annabelle Wallis

The Mummy is vanaf 11 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Wonder Woman

Wonder Woman


Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana: prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Een film van Patty Jenkins, met Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen en Robin Wright

Wonder Woman is vanaf 11 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Onvergetelijke vrouwelijke superheldenThe Charnel House

The Charnel House


De getalenteerde architect Alex Reaves is erin geslaagd om het verlaten slachthuis van de Fairmont Meat Company om te bouwen tot een reeks moderne luxelofts. Ook hij trekt met zijn vrouw en dochter in een van de lofts. Toch zijn ze er niet gelukkig, want hun dochter Mia wordt geplaagd door nachtmerries en visioenen. Een van de nieuwe bewoners onthult dat zijn vader bij de Fairmont Company werkte en laat doorschemeren dat niet alleen het vee een gruwelijk einde vond in het slachthuis.

Een film van Craig Moss, met Callum Blue, Nadine Velazquez en Makenzie Moss

The Charnel House is vanaf 17 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


The Osiris Child

The Osiris Child


In de toekomst zwaait het intergalactische conglomeraat EXOR de scepter in het heelal. De gewetenloze firma laat werk uitvoeren door gevangenen uit strafkolonies. Wanneer in een van de kolonies een virus uitbreekt, besluit het bedrijf om de gevangenis en de nabijgelegen stad op te blazen. EXOR-officier Kane rept zich naar de stad om zijn dochter Indi tijdig te evacueren. Onderweg wordt zijn ruimteschip evenwel neergeschoten en moet Kane samenwerken met de ontsnapte veroordeelde Sy.

Een film van  Shane Abbess, met Kellan Lutz, Daniel MacPherson en Luke Ford

The Osiris Child is vanaf 17 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Tonight She Comes

Tonight She Comes


Ashley en Lyndsey gaan op zoek naar hun vriendin Kristy, die spoorloos verdwenen is. De speurtocht leidt hen naar een afgelegen hut in het woud, waar ze James en Pete ontmoeten. Niet veel later wordt het viertal door een bebloed vrouwelijk wezen aangevallen. De jongeren vluchten dieper het bos in, waar ze op een vreemde familie stoten. Vader en dochter zijn van plan om de vrouwelijke demon met een mysterieus ritueel te bedwingen, maar daarvoor hebben ze de hulp nodig van de vier vrienden.

Een film van Matt Stuertz, met Adam Hartley, Cameisha Cotton en Frankie Ray

Tonight She Comes is vanaf 17 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Amityville: The Awakening

Amityville: The Awakening


Een alleenstaande moeder verhuist met haar drie kinderen naar New York om haar zoon, die zich in een onomkeerbaar comateuze toestand bevindt, de beste zorg te kunnen geven. Vreemd genoeg ontwaakt de jongen in het nieuwe huis uit zijn coma. Zijn houding is evenwel uiterst bizar en ook zijn zussen, de rebelse tiener Belle en de kleine Juliet, vertonen verontrustend gedrag. Een klasgenoot van Belle vertelt haar dat het huis een bloedige geschiedenis heeft ...

Een film van Franck Khalfoun, met Bella Thorne, Jennifer Jason Leigh en Cameron Monaghan

Amityville: The Awakening is vanaf 18 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


The Promise

The Promise


Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. In hun vlucht voor onrust en gevaar tussen de volkeren in hun land is liefde de enige houvast en vinden ze steun bij elkaar.

Een film van Terry George, met Christian Bale, Oscar Isaac en Charlotte Le Bon

The Promise is vanaf 18 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


The Bleeder

The Bleeder


The Bleeder vertelt het ware verhaal van Chuck Wepner, de man die de inspiratie vormde voor de bekende Rocky-films waar Sylvester Stallone in schitterde. In het gewone leven was Wepner drankhandelaar maar hij werd beroemd nadat hij 15 rondes doorstond tegen bokskampioen Muhammed Ali. Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

Een film van Philippe Falardeau, met Liev Schreiber, Ron Perlman en Naomi Watts

The Bleeder is vanaf 19 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Unlocked

Unlocked


Nadat Alice Racine een terroristische aanslag in Parijs heeft overleefd legt ze haar werk als CIA-agent neer. Tegen haar eigen wil in wordt ze weer opgeroepen, ditmaal om een terreurverdachte te ondervragen. Tijdens het verhoor komt Alice erachter dat ze erin is geluisd en zonder het te weten heeft ze geheime informatie verschaft aan gevaarlijke terroristen. In een bloedstollende race tegen de klok moet ze een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.

Een film van Michael Apted, met Orlando Bloom, Noomi Rapace, Michael Douglas, Toni Collette en John Malkovich

Unlocked is vanaf 19 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Ce qui nous lie

Ce qui nous lie


Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst.

Een film van Cédric Klapisch, met Pio Marmaï, Ana Girardot en François Civil

Ce qui nous lie is vanaf 20 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Autopsy of Jane Doe

The Autopsy of Jane Doe


In de kelder van een huis waar een bizarre moord plaatsvond, vindt de politie het lijk van een onbekende vrouw. Twee lijkschouwers krijgen de opdracht om de doodsoorzaak tegen de volgende ochtend te achterhalen. Hoewel het lijk aan de buitenkant geen zichtbare tekenen van trauma vertoont, blijkt de vrouw gruwelijk mishandeld te zijn. De lijkschouwers ontdekken de ene ongerijmdheid na de andere en al snel lijkt zich ook in het mortuarium een reeks onverklaarbare gebeurtenissen af te spelen.

Een film van André Øvredal, met Emile Hirsch, Brian Cox en Olwen Kelly

The Autopsy of Jane Doe is vanaf 20 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Baywatch

Baywatch


Hoofdredder Mitch Buchannon heeft dit jaar 3 nieuwe leden nodig voor zijn team. Eén ervan wordt hem vanuit het stadsbestuur opgedrongen - de flamboyante maar onverantwoorde olympics-gold-medal-boy Matt Brody. Naast Mitch en Matt telt het reddersteam ook nog een paar ravissante vrouwen en een computernerd. Dit bont allegaartje moet een team worden, zeker als ze een grote drugshandel op het spoor komen die in de buurt van hun geliefde 'Baywatch' plaatsvindt.

Een film van Seth Gordon, met Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra en Pamela Anderson

Baywatch is vanaf 25 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Baywatch babes door de jaren heen


It Comes at Night

It Comes at Night


Na lovende kritieken op zijn debuutfilm 'Krisha' vervolgt de Award-winnende filmmaker Trey Edward Shults nu met de ijzingwekkende horrorfilm 'It Comes at Night'. In die film verschuilen vader Paul en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Een film van Trey Edward Shults, met Joel Edgerton, Christopher Abbot, Riley Keough, Carmen Ejogo en Kelvin Harrison Jr.

It Comes at Night is vanaf 26 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook