Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (15 november)

In dit dossier vind je de belangrijkste releases van de eerste helft van november in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (15 november)

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford. Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Een film van Michael Bay, met Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel en Tyrese Gibson

Transformers: The Last Knight is vanaf 1 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

All Eyez On Me

All Eyez On Me

'All Eyez On Me' vertelt het verhaal van de iconische rapper, dichter, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die tijdens zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht.
Tupac werd geboren als zoon van Black Panther-activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde mee de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangstarap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers... Het werd uiteindelijk een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

Een film van Benny Boom, met Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira en Kat Graham

All Eyez On Me is vanaf 2 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Descendants 2

Descendants 2

Mal, Evie, Carlos en Jay proberen het magische Auradon te bereiken. De druk om koninklijk perfect te zijn is groot en Mal besluit om zich een tijdje terug te trekken op het eiland waar ze geboren werd. Daar komt ze tot de ontdekking dat haar aartsvijand Uma zichzelf tot heerseres van het eiland benoemd heeft. Bovendien heeft Uma een bende gevaarlijke piraten rond zich verzameld die ze binnenkort op de rest van de wereld wil afsturen.

Een film van Kenny Ortega, met Dove Cameron, Sofia Carson en BooBoo Stewart

Descendants 2 is vanaf 4 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Pop Aye

Pop Aye

Thana is een uitgebluste man van middelbare leeftijd. Zijn werk als architect in Bangkok wordt niet meer naar waarde geschat en de relatie met zijn echtgenote is zogoed als doodgebloed. Op een dag stuit hij op Pop Aye, de olifant waarmee hij als jongetje in een Thais dorp opgroeide. Hij besluit het dier te kopen en het mee te nemen op een reis naar hun gezamenlijke verleden ...

Een film van Kirsten Tan, met Thaneth Warakulnukroh, Penpak Sirikul en Chaiwat Khumdee

Pop Aye is vanaf 7 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Despicable Me 3

Despicable Me 3

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur! Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

Een film van Pierre Coffin & Kyle Balda

Despicable Me 3 is vanaf 8 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Sleight

Sleight

In Los Angeles voorziet de weesjongen Bo in het onderhoud voor zichzelf en zijn zusje Tina met straatoptredens als goochelaar en door af en toe te dealen voor de drugsbaron Angelo. Dan maakt Bo een noodlottige fout. Om naar een veiligere buurt te kunnen verhuizen, houdt Bo een paar duizend dollar achter. Angelo krijgt lucht van de diefstal en niet veel later wordt Tina gegijzeld. Bo moet alle registers opentrekken om het meisje terug te krijgen.

Een film van J.D. Dillard, met Jacob Latimore, Storm Reid en Seychelle Gabriel

Sleight is vanaf 8 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Book Of Henry

The Book Of Henry

De hoogbegaafde Henry is een geniale elfjarige die de steun en toeverlaat is van zijn alleenstaande moeder Susan en zijn broertje Peter. Henry is dol op zijn buurmeisje Christina en hij ontdekt dat ze misbruikt wordt door haar stiefvader Glenn. Susan waarschuwt de autoriteiten, die niets willen ondernemen omdat Glenn politiecommissaris is. Henry besluit een draaiboek te schrijven waarin hij een plan ontvouwt om Christina te redden.

Een film van Colin Trevorrow, met Naomi Watts, Jacob Tremblay en Jaeden Lieberher

The Book Of Henry is vanaf 8 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mannenharten 2

Mannenharten 2

De zoektocht naar liefde van de vrienden Wouter, Tim, Dennis, Niels en Younes gaat onverminderd verder. De baby van Wouter en Nicole drijft hen vooral uit elkaar. Samen met Tim, die besloten heeft een tijdje single te blijven, stort Wouter zich opnieuw in het studentenleven. De hopeloos romantische Younes is koortsachtig op zoek naar het meisje met wie hij een nacht doorbracht. Niels volgt een versiercursus, wat voor hem geen overbodige luxe is.

Een film van  Mark de Cloe, met Daan Schuurmans, Barry Atsma en Jeroen Spitzenberger

Mannenharten 2 is vanaf 9 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Brandweerman Sam: UFO Alarm

Brandweerman Sam: UFO Alarm

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo's zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...

Een film van Gary Andrews

Brandweerman Sam: UFO Alarm is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Circle

The Circle

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Een film van James Ponsoldt, met Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane en Bill Paxton

The Circle is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Viceroy's House

Viceroy's House

1947. De Britse heerschappij in India is bijna ten einde. Koningin Victoria’s achterkleinzoon, Lord Mountbatten verhuist voor een periode van zes maanden met zijn echtgenote en dochter naar New Delhi. Als laatste onderkoning is het zijn taak de overgang naar onafhankelijkheid van het land te overzien. Al snel breekt geweld uit tussen de hindoes, moslims en sikhs, iets dat ook grote invloed heeft op de levens van de vijfhonderd personeelsleden in het paleis van de onderkoning. De liefde tussen Jeet, een jonge hindoe-bediende en Aalia, een moslimvrouw die in het paleis werkt, loopt gevaar ten onder te gaan door de tumultueuze gebeurtenissen en hun eigen conflicten met hun respectievelijke religieuze gemeenschappen. Wanneer de situatie dreigt te escaleren, worden ze gedwongen een monumentale keuze te maken.

Een film van Gurinder Chadha, met Gillian Anderson, Michael Gambon, Manish Dayal en Hugh Bonneville

Viceroy's House is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

La fille de Brest

La fille de Brest

Een longdeskundige uit een hospitaal in Brest ontdekt een rechtstreeks verband tussen enkele verdachte overlijdens een het innemen van Médiator, een medicijn dat al 30 jaar op de markt is Médiator. Gebaseerd op het leven van Irène Frachon en haar strijd van David tegen Goliath om de waarheid te doen zegevieren.

Een film van Emmanuelle Bercot, met Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel en Charlotte Laemmel

La fille de Brest is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Een film van Jon Watts, met Tom Holland, Marisa Tomei, Robert Downey Jr.en Michael Keaton

Spider-Man: Homecoming is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Win een PlayStation 4 met Spider-Man: Homecoming


Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Tuttimus en Familus klant? Ontdek de kadofilms op Proximus TV van november

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook