Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (24 november)

In dit dossier vind je de belangrijkste releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (24 november)

The Hunter's Prayer

The Hunter's Prayer

Terwijl Ella op een prestigieuze Zwitserse kostschool verblijft, worden haar ouders in New York vermoord. Haar vader zat in een aantal dubieuze zaakjes verwikkeld en nu moet zijn familie het gelag betalen. De corrupte miljonair Addison draagt de huurmoordenaar Lucas op om Ella uit de weg te ruimen. De man kan dat evenwel niet over zijn hart verkrijgen en besluit om het meisje te beschermen. Ze slaan samen op de vlucht, maar Ella blijkt een paar duistere kantjes te vertonen.

Een film van Jonathan Mostow, met Sam Worthington, Odeya Rush en Allen Leech

The Hunter's Prayer is vanaf 16 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Wish Upon

Wish Upon

De 17-jarige Clare Shannon is een buitenbeentje op school en heeft het niet gemakkelijk. 's Nachts wordt ze bovendien opgeschrikt door nachtmerries over haar moeder, die zelfmoord pleegde toen Clare amper vijf was. Wanneer ze een oude muziekdoos in handen krijgt waarvan de eigenaar zeven wensen mag doen, die ook echt in vervulling gaan, verandert alles voor Clare. Maar dan sterven haar dierbaren één voor één. Blijkbaar verlangt de muziekdoos een wel erg hoge prijs...

Een film van John R. Leonetti, met Elisabeth Röhm, Joey King, Sherilyn Fenn en Ryan Phillippe

Wish Upon is vanaf 16 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Sonar

Sonar

De dertiger Thomas is geluidsingenieur en hij droomt ervan om klankportretten te creëren. Terwijl hij een mislukte liefdesrelatie probeert te verwerken, leeft hij teruggetrokken in zijn opnamestudio. Maar dan duikt de stralende Amina op in zijn leven en de energieke jonge vrouw blijkt de geknipte persoon voor zijn portretproject. Om te weten te komen wie zij echt is, zal Thomas opnieuw moeten leren luisteren.

Een film van Jean-Philippe Martin, met Baptiste Sornin, Eminé Meyrem en Bernie Bonvoisin

Sonar is vanaf 17 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Trophy

Trophy

Deze documentaire belicht prangende ethische vragen over het gebruik van wilde dieren als koopwaar. Is het in een tijd waar olifanten, neushoorns, leeuwen, ... meer en meer met uitsterven bedreigd zijn aanvaardbaar om ze in gevangenschap te kweken? Waar halen mensen het recht vandaan om over het lot van andere levende wezens te beslissen? Heeft moeder natuur nog wel een kans in deze kapitalistische maatschappij waar waarden moeten wijken voor winstbejag?

Een film van Christina Clusiau en Shaul Schwarz

Trophy is vanaf 17 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Book of Love

The Book of Love

De architect Henry is gelukkig getrouwd met de excentrieke, warmhartige Penny. Wanneer zijn hoogzwangere vrouw bemerkt dat een dakloos meisje, Millie, het vuil van de straatbewoners dagelijks doorzoekt, vraagt ze Henry om haar te helpen. Na een tragisch ongeluk besluit hij de belofte aan zijn vrouw in te vullen. Hij probeert het vertrouwen van Millie te winnen en komt te weten dat ze een vlot wil bouwen om naar de Azoren te varen.

Een film van Bill Purple, met Jason Sudeikis, Jessica Biel en Maisie Williams

The Book of Love is vanaf 21 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Everything, Everything

Everything, Everything

De 18-jarige Maddy is een intelligente en nieuwsgierige meid met een levendige fantasie. Helaas lijdt ze aan een zeldzame aandoening, waardoor ze niet resistent is tegen vreemde bacteriën en haar woning niet mag verlaten. Als ze de buurjongen Olly leert kennen en gevoelens voor hem ontwikkelt, wordt haar kleine wereld op zijn kop gezet. Ze wil samen met Olly de buitenwereld ontdekken. Is ze bereid om daarvoor haar leven op het spel te zetten?

Een film van Stella Meghie, met Amandla Stenberg, Nick Robinson en Anika Noni Rose

Everything, Everything is vanaf 22 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Hero

The Hero

Lee Hayden was ooit een icoon van de westerncinema. Nu zijn roemrijke jaren voorbij zijn, is hij meestal te vinden in het gezelschap van zijn voormalige collega en drugshandelaar Jeremy. Wanneer hij te horen krijgt dat hij kanker heeft, moet Lee zijn prioriteiten herzien. Hij begint een relatie met de heel wat jongere komediante Charlotte, probeert de banden aan te halen met zijn vervreemde dochter en onderneemt een poging om de brokken te lijmen met zijn ex-vrouw.

Een film van Brett Haley, met Sam Elliott, Laura Prepon en Nick Offerman

The Hero is vanaf 22 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

02:22

02:22

Luchtverkeersleider Dylan Branson voelt elke dag om 2:22 uur zijn leven door zijn handen glippen door een onheilspellend patroon dat zich steeds weer herhaalt. Op een dag ontmoet hij Sarah, een aantrekkelijke vrouw die door deze gebeurtenissen wordt bedreigd. De twee voelen zich ogenblikkelijk tot elkaar aangetrokken en storten zich in een passionele relatie. Om hun liefde te redden, zullen ze evenwel het raadsel van 2:22 uur moeten oplossen.

Een film van Paul Currie, met Teresa Palmer, Michiel Huisman en Maeve Dermody

02:22 is vanaf 22 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Les as de la jungle

Les as de la jungle

Maurice mag er dan uitzien als een pinguïn, diep vanbinnen is hij een tijger. Geen wonder, want hij werd in de jungle opgevoed door een tijgerin. Hoewel hij er zich niet van bewust is, zijn zijn tijgerkrijgskunsten niet optimaal. Toch wil hij net als zijn moeder de hoeder van de rust en orde in het oerwoud worden. Hij staat al meteen voor zijn vuurproef, want de criminele koala Igor is van plan om samen met zijn bende huurlingbavianen het oerwoud te vernietigen.

Een film van David Alaux

Les as de la jungle is vanaf 24 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Humanity Bureau

The Humanity Bureau

In het jaar 2030 zijn grote delen van de Verenigde Staten in onleefbare woestenijen veranderd. Om grip te krijgen op de economische recessie, beoordeelt het "Humanity Bureau" wie voor de samenleving waardevol is. Onproductieve burgers worden naar "New Eden" verbannen, waar ze onder barre omstandigheden moeten zien te overleven. De agent Noah heeft zich bliksemsnel opgewerkt binnen de rangen van het Bureau, maar moet nu beslissen over het lot van de aantrekkelijke Rachel en haar zoontje Lucas.

Een film van  Rob W. King, met Nicolas Cage, Hugh Dillon en Sarah Lind

The Humanity Bureau is vanaf 24 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook