De knipperlichtrelaties in sterrenland

Justin Bieber en Selena Gomez zijn officieel weer samen. De twee werden sinds de breuk van Selena met rapper The Weeknd opvallend vaak samen gespot. En nu werd hun relatie ook bevestigd door hun pastoor. Justin en Selena, Jelena voor de kenners, hebben er al een woelig verleden opzitten. In 2011 werden ze voor de eerste keer een koppel. Na bijna twee jaar zetten ze voor de eerste keer een punt achter hun relatie. Maar al snel kwamen ze weer samen en dit betekende het begin van de knipperlichtrelatie van het koppel. In 2014 kwam er dan een officiële breuk.

De knipperlichtrelaties in sterrenland © Miguel Aguilar/Photo News

In een interview in 2015 liet de Canadese zanger dan weten dat: "wanneer je zoveel van iemand houdt, zelfs als er dan iets tussen komt, weet je dat de liefde nooit echt zal overgaan." En dat bewijst het koppel nu dus weer. Hier zie je ze samen genieten van een fietstochtje in LA.Ook deze sterren hebben een nogal hobbelig parcours achter de rug. Voor sommigen eindigde hun knipperlichtrelatie in een definitieve break-up, anderen leven (voorlopig) nog lang en gelukkig samen.

Robert Pattinson en Kristen Stewart

Robert Pattinson en Kristen Stewart © Cineliz/Photo News

Hoewel ze lange tijd ontkenden een relatie te hebben, vormde Robert Pattinson al sinds 2008 een koppel met zijn tegenspeelster uit Twilight. De relatie werd in 2012 dan toch bevestigd toen bleek dat Kristen Stewart hem bedrogen had met regisseur Rupert Sanders tijdens de opnames van Snow White and the Huntsman. Hoewel R-Patz het slippertje eerst nog vergaf, ging het koppel een jaar later toch definitief uit elkaar.

John Mayer en Katy Perry

John Mayer en Katy Perry © Photo News

Katy Perry en John Mayer werden voor het eerst een koppel in 2012, nadat haar huwelijk met Russell Brand op de klippen gelopen was. De relatie duurde een jaar voordat ze er in augustus 2013 een punt achter zetten. Intussen was het regelmatig af en aan, maar sinds 2015 zou het dan defintief uit zijn.  Tot op de dag van vandaag is hun relatie een inspiratiebron voor de muziek van Mayer. Zo gaat het nummer 'Still Feel Like Your Man' over Katy. "Over wie zou het anders moeten gaan?", zegt Mayer tegen The New York Times. "En trouwens, het is een bewijs dat ik in de afgelopen vijf/zes jaar met niet zoveel mensen heb gedatet. Dat was mijn enige relatie."

Brooklyn Beckham en Chloe Moretz

Brooklyn Beckham en Chloe Moretz © Photo News

De zoon van David Beckham en de actrice leerden elkaar kennen in 2014 en kwamen in mei 2016 uit voor hun relatie. Na een romantische zomer was de liefde in september van hetzelfde jaar echter alweer over. Sinds maart 2017 zouden ze toch weer samen zijn.

Ryan Gosling en Rachel McAdams

Ryan Gosling en Rachel McAdams © Andrew Shawaf/Photo News

Acteurs Ryan en Rachel ontmoetten elkaar in 2004 tijdens de opnames van tranentrekker 'The Notebook'. In het begin konden ze het helemaal niet met elkaar vinden, maar uiteindelijk laaide de passie toch op en kregen ze een relatie. Ze waren ongeveer twee jaar een koppel, maar toen was het uit met de liefde. Na een paar maanden leken ze elkaar weer gevonden te hebben, maar in 2008 liep hun relatie definitief op de klippen.

Scott Disick en Kourtney Kardashian

Scott Disick en Kourtney Kardashian © Splash News/Photo News

Scott en Kourtney werden een koppel in 2006 en hadden een knipperlichtrelatie tot 2015, toen Kourtney er definitief een punt achter zette. Scott heeft er de afgelopen twee jaar alles aan gedaan om Kourtney terug te krijgen. Hij blijft van de drank af, ging niet meer naar clubs en was constant bij hun kinderen Mason (7), Penelope (4) en Reign (2). Begin februari ging hij zelfs op één knie tijdens een familievakantie in Costa Rica, maar de realityster wees hem af. Volgens de laatste geruchten lijkt het erop dat Kourtney luidop droomt over een vierde kindje met ex-boyfriend Scott Disick, ook al hebben ze intussen beiden een nieuwe relatie. Niks is onmogelijk bij de Kardashians!

Kate Middleton en Prins William

Kate Middleton en Prins William © Chris Jackson/Photo News

Ook voor royals loopt het niet altijd van een leien dakje. William en Kate werden een koppel in 2004, maar gingen even uit elkaar in 2007. Na drie maanden waren de brokken gelijmd en het vervolg kent iedereen. Op 29 april 2011 stapten ze in het huwelijksbootje en intussen is de hertogin van Cambridge in blijde verwachting van haar derde spruit.

Prins Harry en Chelsy Davy

Prins Harry en Chelsy Davy © Photo News

Van 2004 tot 2010 had de prins een turbulente relatie met de Zimbabwaanse Chelsy Davy. De blonde schone zou een leven als royal niet zien zitten en keerde terug naar Afrika. In 2015 zouden de Britse prins en de Zimbabwaanse socialite nog overwogen hebben om hun relatie nog een kans te geven nadat ze opnieuw tijd met elkaar spendeerden tijdens Harry's verblijf in Zuid-Afrika. Maar lang heeft dat in alle geval niet geduurd. Het Britse koningshuis heeft zopas aangekondigd dat Prins Harry in de lente van volgend jaar in het huwelijksbootje stapt met de Amerikaanse actrice Meghan Markle.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Miley Cyrus en Liam Hemsworth © Photo News

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben er, om het zacht uit te drukken, een bewogen geschiedenis op zitten. Het koppel werd verliefd op een filmset in 2009, verloofde zich na een knipperlichtrelatie in 2012, verbrak de verloving in 2013 en kwam terug samen in 2016. Nu zijn Liam en Miley opnieuw verloofd en verliefder dan ooit en dat laten ze op sociale media duidelijk zien.

Pink en Carey Hart

Pink en Carey Hart © Photo News

Ook Pink en Carey Hart hebben al heel wat watertjes doorzwommen. Ze leerden elkaar kennen in 2001. Twee jaar later gingen ze kort uit elkaar, maar in 2005 vroeg Pink haar grote liefde ten huwelijk en een jaar later trouwden ze. Het huwelijksgeluk duurde echter niet lang, want in 2008 kondigden Pink en Carey hun scheiding aan. Na relatietherapie is het in sinds 2010 weer koek en ei tussen de twee en nu zijn ze dolgelukkig met hun dochter Willow en zoontje Jameson.

Justin Timberlake en Jessica Biel

Justin Timberlake en Jessica Biel © Photo News

Justin Timberlake en Jessica Biel werden een koppel in 2007, net nadat Justin het had uitgemaakt met Cameron Diaz. Jessica was er dan ook het hart van in toen Justin Timberlake haar in 2011 dumpte, niet lang nadat ze een enorme surpriseparty voor zijn 30ste verjaardag had georganiseerd. Maar vier maanden later veranderde Justin van gedachten en ze trouwden in 2012. In april 2015 kregen ze een zoontje, Silas Randall Timberlake.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook