Nu in de bioscoop (29 november)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas


In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Regisseur : Jon Lucas & Scott Moore
Met : Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 5.8 op IMDb.

Flatliners

Flatliners


In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring. Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico's nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben.

Regisseur : Niels Arden Oplev
Met : Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, Kiersey Clemons, Kiefer Sutherland, James Norton
Genre : Horror, Drama

Deze film heeft een score van 5.0 op IMDb.

Coco

Coco


Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Regisseur : Lee Unkrich
Met de stemmen van : Gael García Bernal, Benjamin Bratt (OV) / Abobaker Rahman, Gene Thomas, Sven De Ridder, Ludo Hellinx, Ann Van den Broeck, Marc Peeters, Nora Gharib, Deborah De Ridder, Ianthe Tavernier, Kobe Van Herwegen. e.a. (Vlaamse versie)

Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 9.0 op IMDb.

6 Below : Miracle on the Mountain

6 Below : Miracle on the Mountain


Wanneer de ellende in Erics leven zich opstapelt, besluit hij de realiteit te ontvluchten en met zijn snowboard de bergen in te gaan. Als het weer omslaat, verdwaalt hij in een sneeuwstorm en begint een lange fysieke en mentale strijd. Om te overleven moet Eric niet alleen vechten tegen onderkoeling, uitdroging, hallucinaties en de grillige natuur, maar ook de confrontatie aangaan met zichzelf en de verkeerde keuzes uit zijn verleden onder ogen zien. Ondertussen heeft zijn moeder een reddingsactie op touw gezet, maar of die nog op tijd is...

Regisseur : Scott Waugh
Met : Mira Sorvino, Josh Hartnett, Sarah Dumont
Genre : Thriller, Drama

Deze film heeft een score van 5.7 op IMDb.

La Villa

La Villa


In hartje winter verenigen Angèle, Joseph en Armand zich rond hun ernstig zieke vader in een kreek in de buurt van Marseille. Een gelegenheid om stil te staan bij het ideaal dat hun vader hen heeft meegegeven: een wereld van solidariteit die hij opgebouwd heeft op deze magische plek, rond het sociale restaurant dat Armand, de oudste zoon, verder zal blijven uitbaten. Hun sereniteit wordt echter doorbroken met de nieuwkomers van over zee.

Regisseur : Robert Guédiguian
Met : Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Anaïs Demoustier, Gérard Meylan, Jacques Boudet
Genre : Drama

Plonger

Plonger


Paz, een Spaanse fotografe, kijkt steeds uit naar ontmoetingen, ervaringen en reizen, terwijl César, een voormalige oorlogsverslaggever, weg wil van het tumult van de wereld. Paz is zwanger en de angst verstikt haar. Ze wil zich elke dag een beetje meer van César verwijderen, geobsedeerd als ze is door iets dat haar ontvlucht. Tot de dag aanbreekt dat ze verdwijnt en haar kind en César achterlaat zonder enige verklaring.

Regiseeur : Mélanie Laurent
Met : Gilles Lellouche, María Valverde, Ibrahim Ahmed
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

Thelma

Thelma


De verlegen Thelma verhuist van haar religieuze familie op het Noorse platteland naar Oslo om er te gaan studeren. Daar ontmoet ze Anja, tot wie ze zich bijzonder aangetrokken voelt. Tegelijkertijd komt ze tot het besef dat ze over angstaanjagende, bovennatuurlijke krachten beschikt. Op een dag blijkt Anja spoorloos verdwenen.

Regisseur : Joachim Trier
Met : Henrik Rafaelsen, Elli Harboe, Kaya Wilkins, Ellen Dorrit Petersen
Genre : Drama, Romantisch

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb.

Your Name

Your Name


Mitsuha is de dochter van de burgemeester van een klein bergdorpje. Ze is een studente die samen met haar zus bij haar grootmoeder woont. Ze is erg ongeïnteresseerd in de shinto-rituelen en heeft geen zin om haar vader te helpen met de verkiezingsstrijd. Ze droomt ervan om het saaie dorpje te verlaten en haar geluk te proberen in Tokio. Taki is een student in Tokio die parttime werkt in een Italiaans restaurant. Elke nacht heeft hij een vreemde droom waarin hij verandert in een meisje dat in een bergdorpje woont.

Regisseur : Makoto Shinkai
Genre : Animatie

Deze film heeft een score van 8.5 op IMDb.

Olaf's Frozen Adventure

Olaf's Frozen Adventure


Het is de allereerste kerstvakantie sinds de poorten van Arendelle weer geopend zijn. Anna en Elsa organiseren een groot feest voor alle inwoners van Arendelle. Het feest is helaas voor korte duur; plots vertrekken alle genodigden huiswaarts om Kerstmis door te brengen bij hun familie. De zussen zien hoe alle families Kerst vieren op hun unieke manier en dat elke familie een eigen traditie heeft...behalve zij. Dus, besluit Olaf op avontuur te gaan en het hele koninkrijk af te speuren. Hij gaat op zoek naar de allerleukste tradities, zodat hij met zijn vrienden een onvergetelijke Kerst beleeft.

Regisseurs : Kevin Deters & Stevie Wermers-Skelton
Genre : Animatie, Kortfilm

Deze film heeft een score van 4.6 op IMDb.

Il colore nascosto delle cose

Il colore nascosto delle cose


De mooie Emma werd blind op haar zestiende, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om een zelfstandig leven te leiden met een eigen praktijk voor osteopathie. Ze is onlangs gescheiden en de succesvolle reclamemaker Teo lijkt de perfecte kandidaat om een leuke tijd mee te hebben. Ze ontmoet hem tijdens een bedrijfsuitje in het donker waar ze de rondleidingen doet. Teo raakt geïntrigeerd door haar stem en hij zoekt haar weer op. Een aanvankelijk oppervlakkige flirt mondt uit in een zinderende romance.

Regisseur : Silvio Soldini
Met : Valeria Golino, Adriano Giannini, Arianna Scommegna
Genre : Drama, Romantisch

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

Top 5: 1. Justice League

Top 5: 1. Justice League


Enkele maanden na de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en de dood van Superman, moeten Batman en Wonder Woman een team van metahumans samenstellen om het hoofd te bieden aan de bedreiging van Steppenwolf en zijn leger van Parademons.

Regisseur : Zack Snyder
Met : Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Amy Adams, Ezra Miller, Henry Cavill, Ciaran Hinds
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.6 op IMDb.

Top 5: 2. Daddy's Home 2

Top 5: 2. Daddy's Home 2


Nadat vader Dusty en stiefvader Brad in de hitkomedie Daddy’s Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben. Samen bereiden de mannen een gezellig kerstfeest voor hun kinderen voor. Als Dusty’s vader en Brads vader ten tonele verschijnen, komen de familieruzies echter snel weer boven drijven.

Regisseur : Sean Anders
Met : Mark Wahlberg, Will Ferrell, John Lithgow, Mel Gibson
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Top 5: 3. Thor : Ragnarok

Top 5: 3. Thor : Ragnarok


Thor zit machteloos en zonder hamer gevangen aan de andere kant van het heelal. Het wordt een race tegen de klok om terug te keren naar zijn geboortestad Asgard en Ragnarok te stoppen. Alleen zo kan hij de vernieling van Asgard tegenhouden en de beschaving redden, die in handen ligt van een nieuwe, krachtige bedreiging: de genadeloze Hela. Maar eerst moet hij een dodelijk gladiatorengevecht overleven waarin hij het opneemt tegen zijn voormalige bondgenoot en mede-Avenger: The Incredible Hulk!

Regisseur : Taika Waititi
Met : Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Anthony Hopkins
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Top 5: 4. Verborgen Verlangen

Top 5: 4. Verborgen Verlangen


Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster.

Regisseur : Maarten Moerkerke
Met : Astrid Coppens, Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Kim Hertogs, Hans Royaards, Charlotte Timmers
Genre : Komedie

Top 5: 5. Jigsaw

Top 5: 5. Jigsaw


Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, doet de politie een klopjacht op een man die al meer dan 10 jaar overleden is. Meteen de start van een nieuw spel. Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? Of is het een valstrik van een moordenaar die andere ambities koestert?

Regisseurs : Peter Spierig & Michael Spierig
Met : Tobin Bell, Laura Vandervoort, Brittany Allen
Genre : Thriller, Horror

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook