Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (1 december)

In dit dossier vind je de belangrijkste releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (1 december)

Annabelle: Creation

Annabelle: Creation


Het is twaalf jaar geleden dat de dochter van een poppenmaker bij een tragisch auto-ongeluk om het leven kwam. Om opnieuw wat zin te geven aan hun leven, nemen de poppenmaker en zijn echtgenote de non Charlotte en een paar meisjes uit een weeshuis in hun midden op. Het duurt evenwel niet lang voor de gasten het slachtoffer worden van Annabelle, een door de duivel bezeten pop die bij het echtpaar op zolder woont ...

Een film van David F. Sandberg, met Miranda Otto, Stephanie Sigman en Philippa Coulthard

Annabelle: Creation is vanaf 29 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Baby Driver

Baby Driver


De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby, ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Een film van Edgar Wright, met Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jamie Foxx en Jon Hamm

Baby Driver is vanaf 29 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Win een iPod en andere fantastische Baby Driver-prijzen


Bad Santa 2

Bad Santa 2


Meer dan tien jaar na de grote kraak in Bad Santa is Willie nog steeds de meest grove kerstman op aarde. Kerst viert hij het liefst scheldend, vechtend en dronken van de goedkope whisky. Als zijn boze kleine helper Marcus vrijkomt uit de gevangenis en voorstelt om op kerstavond samen een liefdadigheidsinstelling te beroven, zegt Willie dan ook volmondig ja. Hoewel hij daar wel spijt van krijgt als blijkt dat zijn gestoorde moeder ook meewerkt aan de roof. Een misdrijf als dit, met zulke geschifte criminelen, kan alleen maar enorm uit de hand lopen. Maar wel op de meest grove, krankzinnige en hilarische manier mogelijk.

Een film van Mark Waters, met Billy Bob Thornton, Kathy Bates en Christina Hendricks

Bad Santa 2 is vanaf 29 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Cars 3

Cars 3


Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Een film van Brian Fee, met de stemmen van Owen Wilson, Armie Hammer, Bonnie Hunt, Gilles Lellouche (OV) / Jan Schepens, William Boeva, Ella Leyers, Juan Gerlo e.a. (Vlaamse versie)

Cars 3 is vanaf 29 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Open Water 3: Cage Dive

Open Water 3: Cage Dive


Drie vrienden die in Californië wonen willen graag deelnemen aan een nieuwe reality game show. Om in aanmerking te komen voor deelname moeten de vrienden een origineel filmpje insturen. Ze denken dat ze een spannend onderwerp gevonden hebben: duiken met haaien. De vrienden begeven zich naar Australië om het filmpje op te nemen. Terwijl zij zich in een kooi in het water bevinden, zorgt een reeks van gebeurtenissen ervoor dat ze geconfronteerd worden met een groep hongerige witte haaien. Een strijd om te overleven begint.

Een film van Gerald Rascionato, met Joel Hogan, Megan Peta Hill en Josh Potthoff

Open Water 3: Cage Dive is vanaf 30 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Red Dog: True Blue

Red Dog: True Blue


Nadat zijn vader gestorven is en zijn moeder werd opgenomen in een psychiatrische kliniek, wordt de elfjarige Mick naar de boerderij van zijn grootvader in de Australische outback gestuurd. Mick verwacht dat hij zich er dood zal vervelen, maar dan vindt hij een roodharige pup, die hij 'Blue' doopt. Volgens een Aboriginal is Blue geen gewone hond, maar een 'Marlunghu', een geest die voor narigheid zorgt. Dat blijkt niet gelogen, want Mick en Blue rollen van het ene avontuur in het andere.

Een film van Kriv Stenders, met Jason Isaacs, Levi Miller en Bryan Brown

Red Dog: True Blue is vanaf 1 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Sleepwalking in Suburbia

Sleepwalking in Suburbia


De aantrekkelijke Michelle Miller woont samen met haar echtgenoot in een voorstad. Hoewel ze gelukkig is, slaapwandelt ze vaak. Tijdens haar onbewuste nachtelijke uitstapjes belandt ze geregeld in het bed van een andere man. Dit gezondheidsprobleem levert niet noodzakelijk problemen op, tot ze op een ochtend wakker wordt naast het lijk van een onbekende. Michelle vermoedt dat iemand haar de schuld van een moord in de schoenen probeert te schuiven.

Een film van Alex Wright, met Lucie Guest, Ryan Williams en Emilie Ullerup

Sleepwalking in Suburbia is vanaf 1 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook