Dit zijn de verleidsters en verleiders uit het nieuwe seizoen van Temptation Island

Dit zijn de verleidsters en verleiders uit het nieuwe seizoen van Temptation Island © SBS Belgium


Weldra kan je op VIJF kijken naar een nieuwe jaargang van Temptation Island. Om de fans van het programma te plezieren pakte de zender zopas uit met de namen van de verleidsters en verleiders. Het zijn stuk voor stuk dames en heren die bulken van de geslachtsdrift en op het paradijselijke verleiderseiland zoveel mogelijk relaties naar de verdoemenis willen helpen.

Neem nu Laetitia (22) uit Zaventem: naar eigen zeggen is ze een pittige, koppige jongedame die altijd krijgt wat ze wil en wiens sociale karakter, strakke lichaam en verleidelijke ogen een gevaarlijke cocktail vormen die elke man gewillig tot zich neemt. Wie de andere potentiële relatiebreeksters en -brekers zijn? Dat lees je hier. 

Yana (23) uit Oostende

Yana (23) uit Oostende © SBS Belgium

Yana is nagelstyliste en geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze moet naar eigen zeggen weinig moeite doen om een man aan de haak te slaan dankzij haar 670 cc aan humor, mooie ogen en sociale karakter. Oogcontact en speelsheid staan centraal in haar verleidingsspel. De tactiek? Eerst verleiden, dan afstoten en vervolgens haar slag slaan.

Billy (18) uit Willebroek

Billy (18) uit Willebroek © SBS Belgium

Billy is - naast kapster en nagelstyliste - een losbol pur sang en doet mee aan Temptation Island om te bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven. Billy ziet er lief uit, maar heeft een sluwe tactiek: ze is van plan om het rustig aan te pakken en de mannen vooral te verleiden met haar mooie ogen. Vervolgens lokt ze hen met haar sexy dansmoves om genadeloos toe te kunnen slaan.

Yasmine (20) uit Sint-Truiden

Yasmine (20) uit Sint-Truiden © SBS Belgium

Yasmine werkt als promoter bij Versuz en weet wat ze wil. Haar ultieme doel op Temptation Island? Bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze werd bedrogen door haar ex en komt net uit een gebroken huwelijk. Volgens haar bestaan er geen mannen die de verleiding kunnen weerstaan. Haar belangrijkste assets: een zwoele blik en verleidelijke dansmoves.

Zwanetta (20) uit Apeldoorn

Zwanetta (20) uit Apeldoorn © SBS Belgium

Zwanetta wil er even tussenuit: ze is helemaal klaar voor een spannend avontuur en popelt om nieuwe mensen te leren kennen. Ze is een vrolijke, behulpzame meid en is beroepshalve danseres en verkoopster. Zwanetta verleidt mannen vooral met haar uitdagende blik, maar moet naar eigen zeggen niet veel moeite doen om een man voor zich te winnen: 'De mannen komen eigenlijk altijd naar mij', vertelt ze.

Cherish (26) uit Hellevoetsluis

Cherish (26) uit Hellevoetsluis © SBS Belgium

Cherish is data-entry-medewerker en zet in haar vrije tijd graag de bloemetjes buiten. Op feestjes gaat ze steeds op zoek naar gespierde mannen met tatoeages die ze verleidt met haar uitdagende dansmoves. Ze doet mee aan Temptation Island omdat ze wraak wil nemen op alle mannen die haar eerder al bedrogen en belogen.

Inge (22) uit Amsterdam

Inge (22) uit Amsterdam © SBS Belgium

Inge is een zwemcoach die steeds rechtuit is en niet makkelijk een blad voor de mond neemt. Vaak valt ze op mannen die al een relatie hebben en niet eerlijk met haar omgaan. Op Temptation Island is ze daarom van plan om de ontrouw van bedrieglijke mannen aan te klagen. Ze omschrijft zichzelf als een kameleon die zich aan alles en iedereen weet aan te passen.

Maxime (24) uit Almelo

Maxime (24) uit Almelo © SBS Belgium

Maxime is een avontuurlijke, vrolijke jongedame en is steeds op zoek naar nieuwe avonturen: Temptation Island is dan ook dé uitdaging voor haar. Ze omschrijft zichzelf als iemand die snel verliefd wordt, maar die verliefdheid kan ook weer snel overwaaien. Op het eiland wil ze de manipulatieve kaart trekken: eerst een vertrouwensband opbouwen, dan toehappen.

Fabrizio (25) uit Houthalen

Fabrizio (25) uit Houthalen © SBS Belgium

Fabrizio: Mr. Cool Guy met een eigen tattoozaak. In het verleden wist Fabrizio vrouwen in een relatie steeds feilloos te verleiden. Trouw bestaat volgens hem niet meer, en dit zal hij bewijzen. Zijn troeven? Een gespierd lijf vol tattoos en een luisterend oor. Hij valt op blonde vrouwen met blauwe ogen, maar eindigt toch steeds met een brunette.

Tijs (24) uit Laakdal

Tijs (24) uit Laakdal © SBS Belgium

Tijs werkt als bouwvakker en is een vlotte, zelfzekere babbelaar. Hij beweert de afgelopen drie jaar zo’n 120 vrouwen voor zich gewonnen te hebben, en dit doet hij met zijn vlotte tong. Tijs babbelt de vrouwen letterlijk in zijn bed en valt op vrouwen die 'one of the guys' zijn. Geen Barbietrutjes dus.

Joshua (20) uit Balen

Joshua (20) uit Balen © SBS Belgium

Joshua is een sportieve, knappe jongeman met de ‘ideale schoonzoon-look’. Hij doet in zijn vrije tijd aan motorcross, maar wil graag doorbreken in de modellenwereld. Wanneer er geflirt moet worden, schakelt Joshua steeds zijn azuurblauwe ogen in. Zijn tactiek? Eerst bezinnen, dan bespringen. Een vrouw in een relatie vereist volgens hem immers een rustige aanpak.

Andrea (23) uit Maasmechelen

Andrea (23) uit Maasmechelen © SBS Belgium

Andrea is een vlotte, grappige Italiaanse macho met een klein hartje. Hij is aan de slag als autotester, maar naast de werkvloer leeft hij Temptation Island. Zijn slaagkansen schat hij hoog in: volgens hem gaat hij met drie van de vier vrouwen aan de haal. Een bepaald type vrouw heeft hij niet. Ze worden wel allemaal mooier na twee glazen alcohol.

Gino (27) uit Den Haag

Gino (27) uit Den Haag © SBS Belgium

Gino - de mooiboy die van alle walletjes meesnoept - staat bekend als hartenbreker. Hij heeft moeite met monogaam zijn en is meestal snel uitgekeken op een vrouw. Iedere zaterdagavond is het voor Gino sowieso Temptation-tijd, volgens hem zou zijn deelname dus weleens voor leuk beeldmateriaal kunnen zorgen.

Tomas (23) uit Den Haag

Tomas (23) uit Den Haag © SBS Belgium

Tomas is naast bootcamptrainer, ook student media, informatie & communicatie. Hij wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd en gelooft niet in monogamie. Gelukkig is hij communicatief sterk en maakt hij graag plezier. De ideale Temptation-combo. Zijn tactiek? Speelveld verkennen, target kiezen, scherpstellen en tot het uiterste gaan.

Tireily (21) uit Zwolle

Tireily (21) uit Zwolle © SBS Belgium

Tireily werd door een vriend ingeschreven als grap, maar wil zichzelf toch bewijzen als de ideale verleider. Hij ziet zichzelf als hét mannelijke totaalplaatje. Tireily is artiest, houdt van sport en gaat steeds voor de overwinning. Een vrouw verleidt hij door zo opvallend mogelijk naar haar te kijken, totdat ze er een beetje ongemakkelijk van wordt …

Matthew (26) uit Amsterdam

Matthew (26) uit Amsterdam © SBS Belgium

Matthew is administratief medewerker, maar beschouwt zichzelf daarnaast vooral als de Keizer van Temptation Island. Deze bad guy met een zachte kant heeft last van bindingsangst, maar komt uiterst zelfzeker en zelfs een tikkeltje arrogant voor de dag. Volgens hem is hij de ultieme verleider die de kunst van het zoenen volledig onder de knie heeft.

Bekijk ook:
Deze koppels laten zich verleiden op Temptation Island

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook