Deze sterren trouwden in het geheim

De wereld wachtte ongeduldig op beelden van hun huwelijk. En toch slaagden deze celebritykoppels erin om een waas van mysterie op te trekken rond hun grote dag. In plaats van een groots aangekondigd gebeuren, kozen ze voor een trouwdag weg van het publieke oog.

Jay-Z en Beyoncé

Jay-Z en Beyoncé © JStone

Al sinds het begin van hun relatie doen Jay-Z en Beyoncé er alles aan om discreet te blijven. Iets dat ongetwijfeld niet evident is, want we spreken hier over 2 enorme r&b-sterren. Het is dan ook niet zo verbazend dat ze in 2008 in het geheim trouwden. Om daarin te slagen, nodigden ze maar 45 personen uit voor hun privéceremonie. En ze vroegen hun gasten meteen ook om hun gsm thuis te laten, zodat er niets kon uitlekken naar de pers. Pas enkele maanden later, tijdens een privéluistersessie van haar album 'I Am ... Sasha Fierce', bevestigde Beyoncé dat ze getrouwd was met Shawn Carter alias Jay-Z.

Jennifer Aniston en Justin Theroux

Jennifer Aniston en Justin Theroux © Kathy Hutchins

Het duurde een tijdje voordat Jennifer Aniston opnieuw de liefde vond na haar pijnlijke scheiding van Brad Pitt. Toen de actrice een romance begon met Justin Theroux, waren haar fans en de media dan ook uitzinnig van blijdschap. Het koppel verloofde zich in 2012 en zo werd het startschot gegeven voor heel wat huwelijksspeculaties. Jennifer Aniston en Justin Theroux hielden de pers meermaals voor de gek door hun huwelijksplannen uit te stellen. Uiteindelijk trouwden ze in 2015 en hielden ze de ceremonie geheim door iedereen wijs te maken dat ze die dag een feestje gaven voor de 44ste verjaardag van Justin. Zelfs de gasten gingen naar de woning van het koppel in Bel-Air zonder te vermoeden dat ze naar een bruiloft gingen.

Blake Lively en Ryan Reynolds

Blake Lively en Ryan Reynolds © Denis Makarenko

Ryan Reynolds kent wel iets van geheime trouwfeesten. Nadat hij ook al in het grootste geheim in het huwelijksbootje stapte met Scarlett Johannson, trouwde de acteur met Blake Lively tijdens een vrij onverwachte ceremonie. In 2012 trouwden Blake en Ryan in de aanwezigheid van amper 60 gasten, die slechts enkele uren voor de ceremonie alle details te horen kregen. Om hun huwelijk zo intiem mogelijk te houden, nodigde het koppel alleen vrienden en naaste familie uit.

Ben Affleck en Jennifer Garner

Ben Affleck en Jennifer Garner © Featureflash Photo Agency

Voor hun scheiding waren Ben Affleck en Jennifer Garner lang getrouwd. Heel lang zelfs. In 2005 trouwden de twee acteurs heel intiem op de Turks- en Caicoseilanden. Er kwamen geen deftig pak of fantastisch kleed aan te pas, want het koppel koos voor een eenvoudig huwelijk. Jennifer Garner droeg geen make-up en bond haar haar in een paardenstaart, terwijl Ben Affleck gewoon een simpel T-shirt droeg. De gastenlijst werd tot een minimum herleid. En dan spreken we echt over het absolute minimum, want zelfs de ouders van Jennifer Garner waren er niet!

Cameron Diaz en Benji Madden

Cameron Diaz en Benji Madden © The Image Wor, Kathy Hutchins

Het liefdesleven van Cameron Diaz is altijd nogal woelig geweest. Dus toen zij en Good Charlotte-rocker Benji Madden als koppel naar buiten kwamen, dacht iedereen dat de romance van korte duur zou zijn. En toch verloofden Benji en de Amerikaanse actrice zich nog in het jaar dat ze elkaar ontmoetten! Slechts 17 dagen na hun verloving trouwden ze tijdens een geheime ceremonie, op 5 januari 2015 in hun huis in Beverly Hills. Drie jaar later zijn ze nog altijd samen.

Mila Kunis en Ashton Kutcher

Mila Kunis en Ashton Kutcher © Everett Collection, Featureflash Photo Agency

Nadat hij jarenlang een koppel vormde met Demi Moore, viel Ashton Kutcher uiteindelijk als een blok voor zijn jeugdvriendin Mila Kunis. Aanvankelijk beweerden de twee acteurs dat ze gewoon goede vrienden waren. Hoewel de sterren hun uiterste best deden om discreet te blijven, bevestigden de paparazzi echter in hun plaats dat ze wel degelijke een koppel vormden. Om hun privéleven toch zoveel mogelijk af te schermen, lieten Ashton en Mila pas na een aantal maanden aan het grote publiek weten dat ze op 4 juli 2015 trouwden. Geheime huwelijksdag: geslaagd!

Gwyneth Paltrow en Chris Martin

Gwyneth Paltrow en Chris Martin © Kathy Hutchins, s_bukley

De actrice en de zanger van Coldplay trouwden pas toen hun eerste kindje al op komst was. Gwyneth Paltrow en Chris Martin kozen voor een geheime ceremonie. Die ging door in Santa Barbara, Californië, en was zo privé dat er zelfs geen familieleden van het koppel uitgenodigd waren. En Gwyneth trouwde, die trouwde met een bolle buik. Enkele jaren (en twee kinderen) later kondigde het koppel de scheiding aan.

Jennifer Lopez en Marc Anthony

Jennifer Lopez en Marc Anthony © Denis Makarenko

Nooit twee zonder drie! Na twee mislukte huwelijken aanvaardde Jennifer Lopez het huwelijksaanzoek van Marc Anthony, toen ze nog maar enkele maanden samen waren. Voor Marc Anthony zaten er zelfs maar een paar dagen tussen het afronden van zijn vorige huwelijk en zijn nieuwe huwelijk met J. Lo! Op hun onverwachte huwelijksfeest waren maar 35 gasten aanwezig. De gasten dachten dat ze in de namiddag gewoon uitgenodigd waren voor een feestje van Jennifer. Helaas strandde het huwelijk na zeven jaar.

Daniel Craig en Rachel Weisz

Daniel Craig en Rachel Weisz © Ga Fullner

Voor ze een koppel werden, hadden Rachel Weisz en Daniel Craig elk een andere relatie. Volgens geruchten begonnen de twee acteurs al een passionele relatie voor ze uit elkaar gegaan waren met hun respectievelijke partners. Slechts enkele maanden na hun ontmoeting besloten Rachel Weisz en Daniel Craig om te trouwen tijdens een intieme ceremonie in New York. Er waren vier mensen aanwezig: Ella, de dochter van Daniel, en Henry, de zoon van Rachel, net als twee goede vrienden van het koppel.

Megan Fox en Brian Austin Green

Megan Fox en Brian Austin Green © Kathy Hutchins

Ze waren al zo lang samen dat hun huwelijk onopgemerkt bleef. Je kent vast wel zo'n hecht koppel waarvan je het gevoel hebt dat ze al getrouwd zijn. Dat was ook het geval bij Megan Fox en Brian Austin Green. Na een relatie van zes jaar verloofden de twee sterren zich en na een verloving van maar liefst vier jaar besloten ze om te trouwen. Dat gebeurde tijdens een romantische ceremonie in Hawaï. Het was een huwelijk op een verlaten strand met heel weinig gasten. Een van de weinige aanwezigen was Kassius, de zoon van Brian, die ook de ringdrager van dienst was. In tegenstelling tot de ouders van het koppel die niet aanwezig waren tijdens de ultrageheime ceremonie.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook