Wist je dit al over de tattoo's van deze beroemdheden?

De Britse acteur Tom Hardy, die we weer terugzien in het vierde seizoen van Peaky Blinders, heeft een nieuwe tattoo toegevoegd aan zijn al niet onaardige collectie. De tattoo heeft te maken met een weddenschap die de acteur twee jaar geleden aanging met zijn collega Leonardo DiCaprio. Op een recente selfie met een fan, zijn de woorden 'Leo knows all' duidelijk te zien op de rechter biceps van Tom. 

Wist je dit al over de tattoo's van deze beroemdheden? © Instagram


Brady heeft een geschiedenis met het moeten zetten van tatoeages na het verliezen van weddenschappen. Hij heeft ook de naam 'Lindy' op zijn lichaam staan. Dat was het resultaat van een weddenschap die hij verloor van zijn agent Lindy King. Ik zei: "Als je me ooit naar Hollywood brengt, zal ik je naam op me laten tatoeëren. Dus dat deed ik", vertelde Tom ooit eens. Ook deze sterren lopen rond met 'betekenisvolle' tattoo's...

Een lotusbloem voor Lena Headey

Een lotusbloem voor Lena Headey © Isopix


Lena Headey (44), die al enkele jaren in de huid van Cersei Lannister in 'Game of Thrones' kruipt, is verslaafd aan tatoeages. De brunette heeft al talloze inktplaatjes, zoals een open vogelkooi op haar arm en en een lotusbloem op haar rug. De lotusbloem is een symbool van liefde, emotie, medeleven en zuiverheid. Ze poseert dan ook graag in jurken met een open rug, zodat haar tattoo's goed zichtbaar zijn.

Een bijtje voor Emilia Clarke

Een bijtje voor Emilia Clarke © Isopix


Emilia Clarke, Khaleesi in 'Game of Thrones', liet haar eerste tattoo zetten in 2015 als aandenken aan haar rol in de film 'Me before You' : het werd een bijtje op haar linkerpink. Op Instagram deelde ze deze cryptische boodschap over de betekenis van haar eerste tattoo: "#Mebeforeyou what was already stained on my heart is now stained on my skin..."

Haal de zakdoekjes maar boven voor 'Me Before You'


Amy's liefde voor haar grootmoeder vereeuwigd

Amy's liefde voor haar grootmoeder vereeuwigd © Isopix


Fans van Amy Winehouse herkennen deze tattooo onmiddellijk : pin-up Cynthia met twee hartjes erboven. De zangeres hield ervan de mensen die ze graag zag op haar lijf te laten tatoeëren. Beetje verrassend is dat deze pittige Cynthia verwijst naar Amy's grootmoeder. Er wordt gezegd dat Amy's as werd verenigd met de as van haar oma Cynthia na haar dood.

Een sterretje voor Gisele

Een sterretje voor Gisele © Isopix


Gisele Bündchen ging voor een klein sterretje op haar pols. Toen het model net aan haar carrière begon, voelde ze zich vaak erg eenzaam. Daarom liet ze een sterretje zetten, omdat dat haar deed denken aan de avonden in Brazilië en ze zo geen heimwee naar huis kreeg. Die heimwee ging vast snel over toen de miljoenen binnenstroomden.

Een pluim voor Rita Ora

Een pluim voor Rita Ora © Isopix


De Britse zangeres liet een veertje tatoeëren op haar rechterpink door de legendarische tattoo-artiest Keith 'Bank Bang' McCurdy, die al half Hollywood van een inkttekening voorzag. In 2014 liet ze de tattoo weghalen en kwamen er roosjes in de plaats. Nu de zangeres zich meer op een acteercarrière wil focussen, zijn ook de roosjes verdwenen. Vaak mogen actrices geen lichaamsversiering hebben en worden ze afgewezen als ze die wel hebben. Als ze erover nadenkt om nog meer te verwijderen, is Rita Ora nog wel even bezig. Ze heeft namelijk zo'n 30 tatoeages waaronder een smiley, een balletdanseres en een portret van actrice Olive Thomas.

Een A voor Adele

Een A voor Adele © www.parentsdome.com


Discreet maar o zo lief: de tattoo achter het rechteroor waarmee Adele de liefde voor haar zoontje in de verf zet. De letter 'A' staat immers voor Angelo, de naam van haar inmiddels vijfjarige zoontje.

Strijdvaardige Demi Lovato

Strijdvaardige Demi Lovato © Photo News


Demi Lovato is niet bang voor een streepje permanente inkt. De zangeres heeft al enkele grote en minder grote tattoo's op haar lichaam staan, en onlangs liet ze een enorme leeuw op haar rechterhand plaatsen. Demi liet in het verleden al verschillende tattoo's zetten. Zo staat er onder andere een dromenvanger op haar zij, een bloementuin op haar pols, een kruis op haar hand, twaalf vogels op haar linkeronderarm en de quote 'now I'm a warrior' op haar linkerschouder. De zangeres lijdt aan een bipolaire stoornis en overwon een eetstoornis en een drugs- en alcoholverslaving. Een echte strijd dus. De twaalf vogels staan dan weer symbool voor vrijheid en de twaalf stappen in Demi's recovery program in rehab. En de leeuw? Die verwijst gewoon naar haar sterrenbeeld.

Een witte vlinder voor Bar Refaeli

Een witte vlinder voor Bar Refaeli © Instagram


"Ik heb het eindelijk gedaan", schreef het Israëlische model begin januari 2014 op Instagram. "Mijn eerste (en laatste) tatoeage". Het gaat om een kleine vlinder. Echt duidelijk te zien is de tatoeage niet want Bar heeft gekozen voor witte inkt. Aan haar grote glimlach te zien is de 32-jarige blondine dolblij met de afbeelding.

Sterretjes voor Rihanna

Sterretjes voor Rihanna © Isopix


Rihanna heeft een hele reeks tattoo's. Opvallend zijn de sterretjes in haar hals, die ze liet zetten in 2008. Een matching tattoo met haar toenmalig vriendje Chris Brown, die sterretjes achter zijn oor heeft. De tatoeage doet bij ons alvast een belletje rinkelen.

Scarlett Johanssons ode aan New York

Scarlett Johanssons ode aan New York © Isopix


Scarlett Johansson houdt van New York. Haar liefde gaat zelfs zo ver dat ze 'I love New York' op haar pols heeft laten vereeuwigen. De wulpse blondine koos ervoor om een sierlijk bedelarmbandje te laten tatoeëren. Daarop staat letterlijk 'I hartje NY'. De 33-jarige actrice heeft nog een aantal andere tattoo's, waaronder een hoefijzer met 'Lucky You' op haar rechterzij, een zonsopgang op haar linkervoorarm en de letter A in twee cirkeltjes op haar enkel.De ravissante blondine liet eerder verstaan dat tatoeages haar gelukkig maken, al houdt ze de betekenis ervan liever privé.

De sterren en hun tattoos
De sterren showen hun tattoos


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook