Sterren: wie valt voor wie?

We zijn allemaal wel fan geweest van een of andere acteur of actrice! Dat is voor de sterren niet anders. Kijk maar naar Katie Holmes, die in het huwelijksbootje stapte met haar tieneridool, Tom Cruise. Veel sterren geven zelfs toe een zwak te hebben gehad voor een andere celebrity.

Chris Evans voor Elisabeth Shue

Chris Evans voor Elisabeth Shue © lev radin, BAKOUNINE

Ook Captain America had vroeger zo zijn favorietjes! In een interview heeft Chris Evans toegegeven dat hij als tiener een boontje had voor actrice Elisabeth Shue. De actrice van Karate Kid en Adventures in Babysitting deed de - toen nog - acteur in wording wel iets. En ze was niet zijn enige crush, want later heeft Chris Evans nog twee andere sterren aan zijn lijstje toegevoegd: Lori Loughlin, de mooie blonde uit Full House, en Sandra Bullock.

Emma Stone voor Leonardo DiCaprio

Emma Stone voor Leonardo DiCaprio © Denis Makarenko, Andrea Raffin

De dertigers van deze tijd zullen het erover eens zijn: Leonardo DiCaprio was het ideale vriendje! Een fenomeen waaraan ook Emma Stone niet is ontsnapt! Deze intussen bijna-dertiger heeft toegegeven dat ze verliefd is geworden op de favoriete acteur van Martin Scorsese nadat ze Titanic had gezien in de bioscoop.

Justin Timberlake voor Alyssa Milano

Justin Timberlake voor Alyssa Milano © Andre Luiz Moreira

Een jeugdliefde die werkelijkheid wordt, kan soms wat vreemd lijken. En soms werkt het ook gewoon niet, zoals bij Katie Holmes en Tom Cruise. Een romance met zijn vroegere crush heeft ook Justin Timberlake geen geluk gebracht. Toen hij jonger was, liet hij zijn oog vallen op Alyssa Milano. Begin 2000 zijn de twee gaan daten, maar het mocht niet zijn. "Het voelde allemaal nogal vreemd", liet hij zich ontvallen.

Nicole Kidman voor Jimmy Fallon

Nicole Kidman voor Jimmy Fallon © Kathy Hutchins, taniavolobueva

In sommige gevallen krijgen de sterren het zwaar te pakken terwijl ze al beroemd zijn. Zoals Nicole Kidman, die maar niet genoeg kreeg van presentator Jimmy Fallon toen ze door hem werd geïnterviewd in de zetel van zijn Tonight Show. Later zagen de bekende presentator en de actrice elkaar terug op een feestje bij hem thuis. De actrice heeft onthuld dat Jimmy Fallon er geen flauw benul van had en volledig ongevoelig leek voor haar charmes, aangezien hij meer oog had voor zijn videospelletjes.

Kristen Stewart voor Amy Adams

Kristen Stewart voor Amy Adams © Andrea Raffin, Denis Makarenko

De affiche delen met een acteur of actrice op wie je een oogje hebt, is niet altijd evident. Kristen Stewart heeft dit aan den lijve ondervonden. Nadat ze samen was geweest met haar tegenspeler uit Twilight, heeft de actrice immers het scherm gedeeld met Amy Adams. Ze heeft van haar tong laten rollen dat ze tijdens de opnames van On the Road helemaal verkikkerd was geraakt op Amy Adams.

Ariana Grande voor Jim Carrey

Ariana Grande voor Jim Carrey © Denis Makarenko, JStone

Ariana Grande heeft het meer voor rijpere mannen. Tijdens een Amerikaanse talkshow heeft ze opgebiecht dat ze Jim Carrey wel zag zitten. De zangeres verklaarde dat ze "altijd al een zwak had" voor hem. Dankzij haar sterrenstatuut heeft Ariana Grande Jim Carrey ook echt mogen ontmoeten. Ze moest het doen met een koel: "Leuk je te ontmoeten. Dank je. Denk eraan: wees lief".

Neil Patrick Harris voor Nick Jonas

Neil Patrick Harris voor Nick Jonas © Debby Wong, Featureflash Photo Agency

De acteur die Barney Stinson vertolkt in How I Met Your Mother heeft toegegeven dat hij niet ongevoelig was gebleven voor de schoonheid van een jonge man. Wanneer hem gevraagd werd om wie het ging, heeft Neil Patrick Harris onthuld dat het zanger Nick Jonas was, 20 jaar jonger dan hijzelf! "Hij was knap voor het toegestaan was hem knap te vinden", zo verklaarde hij.

Ryan Gosling voor Britney Spears

Ryan Gosling voor Britney Spears © Kobby Dagan, Denis Makarenko

Terwijl de meisjes in de jaren '90 in zwijm vielen voor Nick Carter van de Backstreet Boys, deed Britney Spears met haar Baby One More Time alle jongens kwijlen. Dat was ook het geval voor Ryan Gosling, die bovendien aan haar zijde stond in de Mickey Mouse Club begin jaren '90! Jammer genoeg voor hem had Britney Spears het voor een andere acteur! In een interview heeft Brit Brit verteld dat ze, toen ze jonger was, een crush had op Brad Pitt.

Rebel Wilson voor Channing Tatum

Rebel Wilson voor Channing Tatum © Denis Makarenko, Krista Kennell

Van Rebel Wilson mocht iedereen weten dat ze een zwak had voor Channing Tatum. De actrice krijgt maar niet genoeg van She's the Man. Toch weet ze amper waar de film over gaat omdat ze alleen maar oog heeft voor Channing Tatum!

Jake Gyllenhaal voor Jennifer Aniston

Jake Gyllenhaal voor Jennifer Aniston © Featureflash Photo Agency, Denis Makarenko

Jake Gyllenhaal had nogal wat lef nodig om zo'n onthulling te doen! De acteur heeft opgebiecht dat hij het zwaar te pakken had voor Jennifer Aniston, zijn tegenspeelster in The Good Girl. Opnames die niet gemakkelijk waren voor Gyllenhaal! "Samenwerken met haar was niet gemakkelijk. Ik was...euhm, ja. Dat is alles wat ik erover zal zeggen." Dat komt goed uit. Jennifer Aniston is net weer vrijgezel geworden...

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook