Onuitstaanbare sterren om te interviewen

Sommige sterren maken het leven van journalisten er niet gemakkelijker op en vinden het vraag-en-antwoordspel maar niets. Je hebt acteurs en actrices die zich gewoon ongemakkelijk voelen, maar er zijn er ook die ronduit vervelend zijn.

Kristen Stewart

Kristen Stewart © Denis Makarenko


Het is geen geheim dat de Twilight-actrice moeite heeft met haar beroemdheid. Sinds het begin van haar carrière voelt Kristen Stewart zich al ongemakkelijk wanneer ze interviews moet geven. Ze is onrustig, zou liever ergens anders zijn en kan dat bovendien moeilijk verbergen. Het is dan ook niet evident om iemand te interviewen die continu naar de deur kijkt en niet kan wachten om te ontsnappen!


Lindsey Lohan

Lindsey Lohan © Andrew F. Kazmierski


Vraag Lindsay Lohan vooral niet naar haar privéleven! Maar alle details over haar drugsgebruik en seksleven geeft ze maar al te graag. Dat levert dan wel grappige resultaten op, als journalist zit je er op het moment zelf wel beschaamd bij!


Joey Starr

Joey Starr © YouTube


Wie Joey Starr moet interviewen, weet nooit wat er op hem afkomt. De Franse rapper staat niet bekend om zijn goede humeur, dus je kan maar beter hopen dat hij goedgemutst is. Er zijn ook vragen die hem kwaad maken en je mag niet met alles lachen. Sommige journalisten hebben zelfs al een paar rake klappen gekregen omdat ze duidelijk niet dezelfde humor als de NTM-ster hadden.


Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg ©  Kathy Hutchins


De acteur van The Social Network en Now You See Me beheerst de kunst zijn gesprekspartner een ongemakkelijk gevoel te geven. Jesse Eisenberg aarzelt niet om de vragen om te draaien en zelf het interview af te nemen. Met zijn snelle, vrijmoedige replieken destabiliseert hij de journalisten. En als dat op film wordt vastgelegd, kan dat wel 's gênante resultaten opleveren!


Katherine Heigl

Katherine Heigl © DFree


Katherine Heigl heeft een barslechte reputatie in Hollywood. Heel wat acteurs en regisseurs willen zelfs niet meer met haar werken. Deze diva neemt tijdens een interview namelijk wel 's een loopje met de waarheid. Als het werk slecht vordert en haar collega's steen en been klagen, beweert Katherine Heigl net het tegenovergestelde en wenst ze haar collega's het allerbeste. Met zo'n gedrag is het aartsmoeilijk om een eerlijk interview af te nemen.


Paris Hilton

Paris Hilton © Andrea Delbo


Paris Hilton gaat nergens heen zonder haar honden. En dat maakt een interview best moeilijk. Als haar hondjes al niet blaffen, komen ze steevast roet in het eten gooien. Daardoor kan de journalist zich moeilijk concentreren op de vragen. Vooral als je weet dat deze celebrity er niet één hond, maar een ganse roedel op nahoudt!


Mel Gibson

Mel Gibson © Ales Studeny


De Amerikaanse acteur is snel zenuwachtig en dreigt opvliegend te worden. Om dat te vermijden, stel je beter geen vragen die hem kwaad maken. Als een journalist zijn job doet en een paar moeilijke vragen stelt, aarzelt Mel Gibson niet hem live uit te schelden!


Jonah Hill

Jonah Hill © Joe Seer


Nog een acteur met een opvliegend karakter. Jonah Hill (bekend van o.a. The Wolf of Wallstreet), die pak je beter met fluwelen handschoenen aan. Vooral omdat hij snel beledigd is. Na een interview van het Grand Journal, waarin hij vernederd werd door een journaliste die hem onomwonden liet verstaan dat hij niet sexy is, annuleerde Jonah Hill al zijn interviews in Frankrijk.


Lady Gaga

Lady Gaga © Everett Collection


Mother Monster verandert even snel van humeur als van outfit. Daardoor zijn haar interviews soms een moeilijke bevalling. Als ze al antwoordt op de vragen, bestaat bovendien de kans dat ze fijntjes insinueert dat de journalist een idioot is. En gezien ze haar gevoelens niet verbergt, zal de journalist dat geweten hebben!


Vincent Cassel

Vincent Cassel © Andrea Raffin


Vincent Cassel speelt het hard en laat zich niet vangen tijdens interviews. Laurent Delahousse heeft geprobeerd hem een paar tranen te laten wegpinken, maar de Franse acteur trapte daar niet in. Integendeel, hij lachte de sterjournalist van France 2 zelfs uit door ironisch op te merken dat hij twijfelde tussen vioolmuziek of zakdoeken.


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook