Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (6 april)

In dit dossier vind je de belangrijkste releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (6 april) © IMDb

A Bad Moms Christmas - Bad Moms 2

A Bad Moms Christmas - Bad Moms 2


De overbelaste en ondergewaardeerde moeders Amy, Carla en Kiki hebben de buik vol van Kerstmis en alle stress die erbij komt kijken. Ze besluiten dan ook om het dit jaar wat kalmer aan te doen en Kerstmis in intiem gezinsverband te vieren. Maar dan klopt bij elk van de drie vrouwen hun moeder aan de deur met de mededeling dat Kerstmis dit jaar een uitbundig feest moet worden met alle extravaganza van dien. Het wordt een kerststrijd op het scherp van de snee tussen moeders en dochters ...

Een film van Jon Lucas & Scott Moore, met Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn

A Bad Moms Christmas is vanaf 3 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.


Coco

Coco


Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Een film van Lee Unkrich, met de stemmen van Gael García Bernal, Benjamin Bratt (OV) / Abobaker Rahman, Gene Thomas, Sven De Ridder, Ludo Hellinx, Ann Van den Broeck, Marc Peeters, Nora Gharib, Deborah De Ridder, Ianthe Tavernier, Kobe Van Herwegen. e.a. (Vlaamse versie)

Coco is vanaf 4 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.

Win een pakket met toffe Coco-spulletjes


The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer


De succesvolle en charismatische chirurg Steven en zijn echtgenote, de briljante oogarts Anna, leiden met hun kinderen Bob en Kim een schijnbaar perfect leven. Zowel Steven als Kim onderhouden een vriendschap met de vaderloze tiener Martin. Naarmate Martin meer en meer bij het gezin betrokken wordt, zorgt hij voor chaos in het geordende leven van Steven en zijn gezin. De tiener blijkt het paard van Troje te zijn dat de familie tot een verschrikkelijk offer dwingt.

Een film van Yorgos Lanthimos, met Nicole Kidman, Colin Farrell en Alicia Silverstone

The Killing of a Sacred Deer is vanaf 4 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.


6 Below: Miracle on the Mountain

6 Below: Miracle on the Mountain


Eric LeMarque is een van het rechte pad afgedwaalde snowboarder met een drugsverslaving. Op zoek naar de ultieme kick test hij vlak voor een opkomende storm met zijn snowboard de zwarte piste uit van een sneeuwrijk skigebied. De waaghalzerij krijgt een wel erg vervelend staartje wanneer de storm losbarst en Eric compleet van de buitenwereld wordt afgesneden. De daaropvolgende strijd is er niet alleen een tegen de bijtende vrieskou, maar ook tegen zijn eigen demonen...

Een film van Scott Waugh, met Mira Sorvino, Josh Hartnett en Sarah Dumont

6 Below: Miracle on the Mountain is vanaf 5 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.La villa

La villa


Een baai in de buurt van Marseille. De twee broers Joseph en Armand en hun zus Angèle komen samen in hun geboortehuis wanneer hun oude vader ernstig ziek is. Ze besluiten een tijdje samen te blijven in het pittoreske vissersdorpje. Als ze tijdens een wandeling op een aantal illegale vluchtelingen stoten, is het moment gekomen om te zien wat er overgebleven is van de idealen van broederlijkheid die hun vader hen destijds met de paplepel heeft ingegeven.

Een film van Robert Guédiguian, met Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Anaïs Demoustier, Gérard Meylan en Jacques Boudet

La villa is vanaf 6 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.


Better Watch Out

Better Watch Out


In een rustige Amerikaanse voorstad hebben Deandra en Robert de babysitter Ashley ingehuurd om een avondje op hun twaalfjarige zoon Miller te passen. De jongen is van plan om er een romantische avond van te maken om zijn babysitter te verleiden, maar dan probeert een groep inbrekers het huis binnen te dringen. Ashley en Miller proberen wanhopig om elkaar tegen de bende te beschermen.

Een film van Chris Peckover, met Levi Miller, Olivia DeJonge en Virginia Madsen

Better Watch Out is vanaf 6 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.


Paddington 2

Paddington 2


De lieve, maar onhandige beer Paddington is op zoek naar een passend geschenk voor de honderdste verjaardag van zijn tante Lucy als hij een prachtig boek ontdekt in de antiekwinkel van Mr. Gruber. Om het boek te kunnen kopen, gooit hij zich op de arbeidsmarkt. Als hij genoeg geld bijeen heeft gespaard, wordt het boek evenwel voor zijn neus uit de antiekwinkel gestolen. Paddington beschouwt het als zijn persoonlijke plicht om de dief te ontmaskeren. Dat befooft geen makkelijke klus te worden.

Een film van Paul King, met Peter Capaldi, Hugh Bonneville, Hugh Grant, Domhnall Gleeson, Julie Walters, Sally Hawkins, Ben Whishaw / Vlaamse stemmmen :  Bent Van Looy, Jeroen Maes, Sabine De Vos, Peter Bulckaen, Marijke Pinoy en Daan Hugaert

Paddington 2 is vanaf 6 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.


Tueurs

Tueurs


We volgen de beruchte crimineel Frank Valken tijdens wat hij zelf als zijn laatste grote overval beschouwt. Als hij evenwel met zijn bende verstrikt raakt in een dertig jaar oude misdaadzaak die de spoken van de Bende van Nijvel tot leven wekt, en daarbij tegen wil en dank de perfecte verdachte wordt van een moordcommando dat terug is van weggeweest, blijkt vluchten uiteindelijk de enige optie.

Een film van François Troukens & Jean-François Hensgens, met Olivier Gourmet, Lubna Azabal en Kevin Janssens

Tueurs is vanaf 6 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.

Interview: Kevin Janssens over 'Tueurs'
Making-of: Kevin Janssens als zware gangster in 'Tueurs'


Visages, villages

Visages, villages


De Franse regisseuse Agnès Varda ontmoette de fotograaf en schilder J.R. voor het eerst in 2015. Het onwaarschijnlijke duo ondernam daarop samen een roadtrip langs het Franse platteland, die zijn neerslag vindt in deze documentaire. Varda en J.R. filmen en fotograferen elk vanuit hun eigen perspectief de bewoners van typische Franse dorpjes. Ondanks al hun verschillen groeien ze tijdens het maken van de documentaire naar elkaar toe.

Een film/documentaire van regisseur Agnès Varda en JR

Visages, villages is vanaf 6 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook