De interieurtips van deze sterren zijn toch wel best vreemd

Bekende Hollywoodsterren, acteurs en muzikanten hebben meestal een eigen stijl. Hun kledij kan een tikje excentriek zijn, maar ook de manier waarop ze hun (vaak gigantische) huis inrichten kan al eens je mond doen openvallen. Kortom, hun eigen visie op decoratie en stijl is misschien niet altijd praktisch te noemen voor de "gewone" mens.

Madonna

Madonna © EPA


Madonna wendt al jaren Feng Shui aan om haar huis stijlvol in te richten. Ze gelooft dat je je meubels in een bepaalde (wind)richting moet plaatsen om goede energie op te roepen en rust te creëren. Een bed mag bijvoorbeeld niet voor een raam staan en nachtkastjes moeten steeds langs beide kanten van het bed worden geplaatst om een maximaal evenwicht te bekomen.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow © EPA


Gwyneth Paltrow wordt gezien als een echte decoratiefanaat onder de sterren. Ze heeft zelfs haar eigen interieurbedrijf. Een tip die ze vaak geeft is: zet alle meubels zo veel mogelijk tegen de muren, zo heb je meer ruimte in het midden van de kamer om te multitasken. Praktisch op het moment zelf, maar als alles terug op z'n plaats moet, zal het je wel even wat huf en puf werk kosten.

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres © EPA


Talkshowhost, Ellen DeGeneres is zo bezeten door interieur, dat ze het 'haar tweede carrière' noemt. Haar voorkeur gaat uit naar mix (zonder match), dus patronen combineren ook al passen ze niet zo goed samen. Zelf vindt ze het bijvoorbeeld helemaal geen probleem om geruite kledij te dragen in combinatie met gestreepte kledij. Too much?

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian © Belga


De zussen Kardashian houden zich met alles en nog wat bezig en hebben elk hun eigen passie. Kourtney Kardashian haar levenspassie is het inrichten van huizen. Ondanks haar extravagante levensstijl, houdt ze het graag simpel en neutraal in haar huis omdat ... ze bang is van kleuren.

Diane Keaton

Diane Keaton © EPA


De Amerikaanse actrice Diane Keaton vooral bekend uit de Godfather-trilogie, is een echte Pinterestfan. Ze heeft haar huis tot in de puntjes ingericht met alle interieurtips die ze maar kon vinden. Een beetje over the top is haar gigantische bibliotheek. Ze droomt er zelfs van om een persoonlijke bibliothecaris in huis te nemen zodat vrienden en familie haar bib kunnen komen bezoeken.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz © EPA


Rockster Lenny Kravitz heeft een aparte, sensuele stijl die je ook in zijn liedjes hoort. Deze stijl trekt hij ook door in zijn interieur. Niet enkel in de slaapkamer, maar in het hele huis draait het bij Kravitz om een sensuele ruimte die warm en sexy aanvoelt. Hierbij baseert hij zich op de ruige (en vaak wazige) jaren '70 door te experimenteren met soorten licht, 3D-stoffen en holtes in het interieur.

Britney Spears

Britney Spears © EPA


Van onze goede popvriendin Britney Spears verwachten we wel enkele speciale elementen in haar huis. Haar luxevilla in Malibu had wel 6 badkamers, 7 slaapkamers, een fitnesszaal en privécinema. Niets speciaals voor een celebrity, behalve het feit dat ze in élke kamer een bar had laten installeren. Niet de beste tip, als je het ons vraagt.

Adam Levine

Adam Levine © EPA


Muzikant Adam Levine, van de band Maroon 5, moet goed kunnen slapen om fris op het podium te staan. Daarom heeft hij zijn slaapkamer helemaal ingericht met het oog op zijn schoonheidsslaapje. Zijn tips om een extreem donkere slaapkamer te creëren: donkere fluwelen gordijnen, verduisterende raambekleding én extra rolluiken.

Brad Pitt

Brad Pitt © EPA


Je zou het misschien niet verwachten, maar Brad Pitt is een echte fan van interieur en design. Hij ontwierp zelfs zijn eigen collectie meubelen. Speciaal aan zijn stijl zijn de vele lijnen. Pitt zijn visie is dat alles begint en eindigt met een lijn, zoals het leven, en dat lijnen in je interieur een doel geven aan het leven.

Jessica Alba

Jessica Alba © EPA


Jessica Alba houdt ervan om een gezellig ruimte nog gezelliger te maken. Zo heeft ze enkele standaardtips zoals het gebruiken van kussens met patronen, veel lichtinval en een persoonlijke toets dankzij fotokaders en handgemaakte spullen. Maar haar belangrijkste tip om kleur in je huis te brengen is een grote glazen bokaal vol gekleurde snoepjes in iedere kamer. Jummie, deze vreemde tip zullen wij misschien wél volgen!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook