Filmfestival van Cannes: de oeps-momentjes!

Valpartijen en nipple slips. Het Filmfestival van Cannes is van start gegaan en de eerste oeps-momentjes zijn er al.

Filmfestival van Cannes: de oeps-momentjes! © Isopix - Photonews


Het is stilaan een traditie aan het worden: accidentjes op de rode loper van het Filmfestival van Cannes.

Een ongeluk schuilt soms in een klein hoekje en een rode loper is duidelijk niet zonder gevaar. Elk jaar opnieuw worden de sterren in Cannes geconfronteerd met opwaaiende jurken, decolletés die onbedoeld te veel laten zien en valpartijen op de trappen van het Palais des Festivals …

Ook dit jaar zijn er al een aantal oeps-momenten gepasseerd op de Croisette, en er zullen er ongetwijfeld nog volgen…

Patricia Contreras

Patricia Contreras © Isopix - Photonews


Het begon al op de openingsavond van het Festival, met een onbedoelde ‘onthulling’ van de Mexicaanse actrice Patricia Contreras, die aanwezig was voor de première van de openingsfilm ‘Todos Lo Saben’.

De actrice zag er prachtig uit op de rode loper in haar witte strapless jurk, maar merkte niet dat de linkerkant van het topje te laag zat. Resultaat: een onbedoelde maar overduidelijke nipple slip, uiteraard gekiekt door de fotografen. Contreras zelf merkte het ongelukje niet, tot ze erop werd gewezen door de Israëlische tv-host Hofit Golan.

De actrice liet het echter niet aan haar hart komen en poseerde daarna vrolijk verder. Groot gelijk!

Helen Mirren

Helen Mirren © Isopix - Photonews


Actrice Helen Mirren beleefde een vreselijk oeps-moment in Cannes nadat ze op een pier een interview had gegeven over haar aanwezigheid op het Festival.

De 72-jarige Mirren zag er geweldig uit in een opvallende paarse outfit, maar kwam lelijk ten val en belandde languit op de houten vloer van de pier. Gelukkig werd ze goed omringd en stond ze snel weer op haar voeten, waarna ze – uiterst professioneel – verderging met haar bezigheden. ’s Avonds verscheen ze alweer in een schitterende jurk op het Festival.

Het was overigens niet de eerste valpartij voor Helen Mirren in Cannes. Vorig jaar struikelde de actrice op de trappen van het Palais des Festivals.

Marion Cotillard

Marion Cotillard © Isopix - Photonews


Luttele uren na de val van Helen Mirren loerde ook voor de Franse actrice Marion Cotillard onheil op de rode loper.

De 42-jarige actrice verscheen in een schitterende witte jumpsuit voor de première van ‘Angel Face’, waarin ze de hoofdrol speelt. Ze wist een val nipt te vermijden toen ze vooroverboog om een gevallen diamanten oorbel op te rapen van de rode loper. Een riskant manoeuvre op naaldhakken!

Barbara Meier

Barbara Meier © Isopix

Jurkenstress voor model Barbara Meier tijdens de openingsavond van het Filmfestival. Ondanks verwoede pogingen om haar jurk met duizelingwekkende split in bedwang te houden, gaf Meier onbedoeld de fotografen – heel kort – een blik op haar ondergoed.

Resultaat: de rest van de avond een strategisch geplaatste hand.

Chantel Jeffries

Chantel Jeffries © Isopix - Photonews


Ook model/actrice Chantel Jeffries was present op de openingsavond, en moest af en toe haar weinig verhullende jurk op de juiste plaats houden. Geen sinecure, zoals je ziet!

Kendall Jenner

Kendall Jenner © Isopix - Photonews


Kendall Jenner vindt een streepje bloot prima en is geregeld te zien in weinig verhullende lapjes stof. Soms laat ze echter wat meer zien dan oorspronkelijk gepland: na haar verschijning op de Secret Chopard Party in Cannes plaatste ze een met flits genomen foto van haar jurk op Instagram met de vermelding ‘Oops’.

Niet dat ze er wakker van gelegen zal hebben, want de volgende dag verscheen ze op de première van ‘Girls of the Sun’ in een moderne prinsessenjurk die weinig aan de verbeelding overliet.

Onbekende gast met een gewaagde creatie

Onbekende gast met een gewaagde creatie © Isopix - Photonews


Tijdens de officiële presentatie van de Russische film ‘Leto’ ging de aandacht niet alleen naar de film. Een onbekende dame gooide hoge ogen op de rode loper, met deze wel zeer gewaagde creatie.

Er werd nog geprobeerd om het probleem te verhelpen, maar dat bleek een verloren zaak. De dame in kwestie liet het voorval haar avond alleszins niet vergallen!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook